May
24
2011

Mesaj din 23 mai 2011

23.05.2011 Pakistan -> SUA …. cu doi sefi si unul mort in actiune …

Decodificare:
Mesajul
“19.05.2011 Germania cu probleme noi ….”
este o continuare a unui mesaj mai vechi
“27.02.2011: Aud in Germania si Austria zeci de mii de bolnavi. In acest moment apar ceva ca niste cocoloase.”

O super-bacterie ucigasa face ravagii in Germania
Germania a raportat, marti, primele trei decese in urma infectiei cu o forma necunoscuta pana acum a bacteriei E.coli, care s-a raspandit in nordul tarii in decurs de numai o saptamana.
Cel mai probabil, super-bacteria, asa cum o numeste Monsters and Critics, se raspandeste prin intermediul legumelor si fructelor din supermarketuri.
Pana acum, 140 de nemti s-au imbolnavit si au avut nevoie de ingrijiri medicale. Forma clasica a infectiei cu E.coli se manifesta prin crampe stomacale, voma sau diaree.
Dintre cele 140 de persoane bolnave, cel putin 40 sunt in stare grava, autoritatile medicale din landurile nordice intrand in stare de alerta.
Minstrul Sanatatii, Daniel Bahr, a cerut institutului Robert Koch, specializat in boli infectioase, sa analizeze noua bacterie si sa gaseasca un remediu. Anual, in Germania se inregistreaza in jur de 1.000 de cazuri de infectie cu E.coli, dar toate cazurile au fost tratate. Mutatia actuala, necunoscuta pana acum, poate provoca moartea celui infectat.

sursa: http://www.ziare.com/europa/germania/o-super-bacterie-ucigasa-face-ravagii-in-germania-1096697

8 Comentarii to “Mesaj din 23 mai 2011”

 1. Mort in actiune? Sa fie vorba de bin Laden?

 2. Exact asta doream sa spun , s-a confirmat mesajul din 27 februarie , o seara placuta

 3. Lui Lenutza si Spaceman:
  Noi vorbim de “previziuni” nu de “postviziuni” sau alte “vizuini”. Asemenea “postviziuni” am si eu, si tu si… toti. Trebuie doar privit la televizor.
  Loc de incaierari in Pakistan mai e, cum mai e si in alte parti “linistite”.
  Eu zic sa mai asteptam.

 4. – Sistemul secret al Pentagonului, denumit HAARP, este capabil sa declanseze schimbari masive ale atmosferei terestre. Tot mai multe voci sustin ca sistemul HAARP este o arma extrem de periculoasa, ce poate provoca dezastre de neimaginat. Detalii:
  http://www.ziare.com/magazin/cercetare/proiectul-haarp-al-pentagonului-tinta-biblica-sau-armageddon-ul-pe-pamant-1097044

 5. mda… oare de ce se mediatizeaza asa de mult bacteria asta…? asa au facut si cu gripa porcina… :))) / in fine vom vedea ce si cum…

 6. Se indesesc cutremurele in Grecia si Turcia. Un vechi mesaj de-la domnului Istrate spune ca dupa Grecia si Turcia urmeaza Romania. Domnule Administrator, ne puteti spune ceva suplimentar in acest sens? Vibratiile sunt in crestere?

  Admin:
  Deocamdata nu sunt motive de ingrijorare. Vibratiile nu anunta producerea unui cutremur important in Romania

 7. lui nelu

  poate vor sa schimbe pietele de aprovizionare.
  totusi nemtii sunt destul de subtili ca sa nu se lase pacaliti.

  si totusi… nu mi se pare ca e asa de mult mediatizata bacteria.

 8. Intr-o turma este deajuns sa controlezi capul si se va duce toata dupa el.
  Povestile tin la foarte multa lume,chiar daca sunt religioase sau sf-ist,dar ar fi bine sa nu ramanem pe planul imaginar.Important este sa stam conectati la realitatea asta unica si dura.De obicei alegem metodele cele mai usoare la lucruri deosebit de grele.
  Pentru unii este deosebita de grea viata si nu este vina lor…

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro