Feb
23
2012

Mesaje din 23 februarie 2012

23.02.2012 Rusia. Evenimente deosebite … Peste 3 luni alte evenimente …

Update:

23.02.2012 Republica Moldova … eforturi pentru limba romana … limba de stat … Mesajul se repeta, dar cu flacari galbene care palpaie …

Petrolul si gazele naturale din Marea Neagra sunt anticipate prin mesajul din 11.12.2011 … conducte ..

113 Comentarii to “Mesaje din 23 februarie 2012”

 1. Incep revolte si in spatiul rusesc ? Sau apar provocari subtile sau directe ? Acum am alte aspecte de verificat si nu pot sa ma concentrez asupra Rusiei . Te rog admin. , sa ne dai explicatii . Este IMPORTANT , am citit pe promter ca se inarmeaza fortele terestre cu 2000 de blindate. Ceva fierbe si acolo . Multumesc , domnului Istrate si admin. Indemn , pe cine are date sa le prezinte , timpul scurs ne poate costa mai mult. ( voi pierde o batalie , dar nu voi pierde un minut – spunea Napoleon . Acum este importanta si secunda ). Cu stima , Arutella.

 2. Valentin unde esti? Ce parere ai despre mesajele din 23.12.2012 ale domnului Istrate?

 3. Un cutremur de magnitudine 4 a avut loc, vineri dimineaţă, în Turcia. Seismul s-a produs la 4 kilometri adâncime.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/cutremur-de-magnitudine-4-in-turcia_916709.html#ixzz1nHuD9YtJ

 4. pentru arutella:

  mi se pare mie, sau tu invarti roata lumii? daca da, de ce mai ceri informatii?
  pana acum, din toata polologhia si teoriile tale esoterico-conspirationisto-secretomaniste, nu am inteles NIMIC – totul e confuz, difuz, probabilistic, etc.
  de ce imi pare mai mult un psiho-thriller improvizat?
  Ce e DECAGONUL? Un fel de Frontul Salvarii Nationale sau o metafora a nazuintelor tale personale catre o alta lume imposibila?

  ne e clar ca romanii asteapta un Lider care sa-i scoata din mizeria in care au fost adusi, dar nu cred in povestea cu deca/octo/hexa-sau cum s-o numi Gonul cu pricina.
  cand va apare Liderul, vor iesi si romanii din amorteala.
  un popor nu se conduce cu societatea civila lesinata si lideri de sindicat blegi si aserviti, ca sa nu mai vorbesc de panaramele erijate in “elite politice”.
  astea nu sunt elite, sunt adunaturi de ratati spirituali.
  ne trebuie UN OM, UN UNU!

  interventiile tale mai mult ne innoada creierii si nu ne spun nimic concret si sigur.
  poate renunti?

 5. Rusia evenimente deosebite. O fi ceva legat de alegerile ce au loc pe 4 martie?

 6. @cristina.amina

  În opinia mea, în mod sigur, peste 3 luni va începe al treilea război mondial. În Rusia, Vladimir Putin caută să-și consolideze actuala putere de viitor președinte al Rusiei și de viitor președinte al unei noi Uniuni Sovietice!

  În Republica Moldova, se vor duce lupte aspre atât pe plan diplomatic, cultural, poate și cu ieșirea în stradă a populației, deoarece se va încerca o nouă rusificare. Plus că masele de oameni vor cere unirea cu Patria Mamă, partidele politice, adică cele **berale vor fi cele care vor face jocul autorităților prin instigarea la violență!

 7. Absolut cert SUA vor ataca Iranul şi se vor dezlănţui din nou câinii infernului. Se vor întâmpla lucruri inimaginabile acum. Iranul se va apăra , Iranul are un mare secret. Imediat ce actualul regim din Siria va fi distrus Iranul va fi atacat. Cele două ţări sunt profund conectate.

 8. Pentru DORINVAL,de acord cu tine in privinta ARUTELLEI si l-as adauga si pe VALENTIN ,noi vizitam acest loc numai si numai pentru DL.ISTRATE ne intereseaza parerea lui despre ce urmeaza ,citim cu placere si interes toate mesajele dar nu e bine sa va erijati in vizionari ,lasa-ti pe DL.ISTRATE pentru asta este singurul inzestrat de DUMNEZEU .

 9. De ce mai postea Arutella?

 10. Dupa cum declara Alfred Lambremont Webre, elitele, prin capacitatea lor de a calatori in timp, au declarat deja ca 2012 este o perioada catastrofala si s-au pregatit pentru venirea “Cubului Apocaliptic” iar restul omenirii este indusa in eroare de amenintarea “celui de-al treila razboi mondial”.

 11. Putem spune ca deceniul doi va fi la fel de complicat ca perioada de acum 70 si ceva de ani in urma. Va fi la fel de greu ca si perioada de dupa cel de-al doilea razboi mondial. A venit timpul cand pe pamant este foarte mult posibil sa se declanseze un nou razboi mondial, insa acest nou razboi nu va fi asemanator cu cel din 1941-1945. Acesta va fi un razboi tarator, adica azi aici maine dincolo si asa treptat tara dupa tara se va ajunge si in Europa.
  Eu desi as vrea nu pot sa-mi linistesc cititorul deoarece astazi in lumea aceasta lucrurile nu pot fi indreptate de un om, fie acesta Putin sau oricare alt presedinte. Astazi exista interese geopolitice si economice globale si pentru atingerea acestora se va face tot posibilul. Anul 2012 din aceasta perspectiva va fi anul in care scopul va scuza mijloacele. Lupta pentru putere si pentru apararea intereselor globale a diverselor companii transcontinentale si globale va fi una acerba. Se vor folosi de orice mijloc, instrument si strategie ca sa-si atinga scopurile. Tensiunile au atins o astfel de cota incat foarte des imi trece prin minte ca toate aceste tensiuni nu pot fi eliberate decat prin intermediul unui razboi mondial. Deja am auzit prin massmedia vorbindu-se despre asta. Au fost deja atacate o serie intreaga de tari, punand in fata diferite pretexte si aceste tari nu sunt ultimile, urmeaza Siria si alte tari. Aproape cu certitudine Siria va fi atacata sub un pretext care imi este greu de imaginat dar in mod sigur se va gasi sau se va inventa unul.
  Intr-o analiza de Anatol Basarab

 12. REF LA RUSIA:
  “Criza Europei este şansa Rusiei”, a anunţat Putin. “Zilele umilinţei s-au încheiat, imperiul nostru va fi restaurat”, a spus el.

 13. Bine zis dorinval!Poate ii dojenesti si pe Valentin si Jonny 🙂

 14. Dorinval, si eu gandesc la fel.

 15. Dorinval,
  intelege ca acel Lider pe care il astepti nu va apare acum, ci in timpul razboiului. La final, chiar daca el va spune nu, oamenii tot la dinsul se vor uita …

  Mai bine ar fi sa intelegem ce-a vrut sa spuna Nostradamus prin expresia “France infime”, folosita in catrenul 14 – Centuria III:

  “Par le rameau du valliant personnage,
  De France infime, par le pere infelice:
  Honneurs, richesses: travail en son vieil aage,
  Pour avoir creu le conseil d’homme nice.”

  Daca Nostradamus a vrut sa faca referire la Franta atunci de ce a folosit adjectivul “infime” ???
  Eu cred ca vorbeste de o alta tara. Despre care, oare ?
  Uneori se vorbeste despre capitala tarii, orasul Bucuresti, ca fiind “micul Paris”. Urmind aceasta logica, cum am putea numi Romania ???

  ………………………….

  Dorinval, cu Arutella trebuie doar sa ai intelegere … multa intelegere …

 16. Buna ziua , domnule ce semnati cu pseudonimul dorelval , faceti-mi o placere , Nu ma cititi , e asa de simplu . Cu aceasta rugaminte presupun ca nu mai am ce discuta . Cu dumneavoastra . V-am si uitat numele improvizat.

 17. Cel putin , gratie domnului Valentin m-am linistit cu o problema . Nu datorita unui atentat , dintr-o tara sfinta ( in care isi pierdea viata o personalitate istorica ),va incepe al treilea razboi mondial . O sa incerc sa informez mai departe , pe cei care sint dornici sa cooperam. Doar e democratie , macar aici .

 18. @arutella

  Până acum ai dat informații prețioase! Numai că sunt oameni care nu înțeleg despre ce discutăm! Păcat! Despre asta discutam eu într-un alt post, că oameni ca noi vor fi vânați de către oamenii care nu vor înțelege!

  Și eu am avut câteva nelămuriri cu referire la ceea ce spuneai, însă am învățat să te citesc cu mai multă atenție, și pot să spun că-mi place ceea ce citesc!

  @Viorica, Dorinval și vero Oameni buni voi vreți să introduceți ceva forțat în mințile și în sufletele oamenilor! Voi nu înțelegeți că Dumnezeu la care voi vă referiți nici nu există! El nu este decât o creație a minții umane! Adevăratul Dumnezeu nu poate fi mânios, nu poate urî, căci EL lucrează neîncetat, totul este o continuă transformare, atât la nivel macro cât și la nivel micro!

  Precum în cer așa și pe pământ, precum sus așa și jos!

  Pentru voi credința se rezumă la: botez, împărtășanie, spovedanie, biblie și biserică! Voi credeți că îl puteți închide pe Dumnezeu într-o carte, sau între câteva ziduri?

  Mă îndoiesc! Orice lucru care se caută a fi impus cu forța sau prin șantaj (dacă nu ești de partea mea vei fi arde în focul ghenei, sau vei fi blestemat – așa vă exprimați în mod subliminal), acela nu este un lucru prin care omul va trăi în pace și armonie!

  Frica, este exact ceea ce Iisus Christos (sau Aisus Cristeos cum era numele său Dacid adică cel real), v-a spus să nu se afle în inimile voastre!

  Voi vă temeți de iad, vă temeți suferință, dar nu ați înțeles că suferința nu este un test al vieții, ci este o problemă apărută în viața voastră! Unii vă vor spune să fiți fericiți că sunteți bolnavi, suferinzi că așa vă veți mântui! Greșit! Mântuirea vine prin sănătate, iubire, armonie, prosperitate, și în primul rând trebuie să învățați să vă împăcați voi înșivă cu ceea ce sunteți, cu ce sunteți și tot ceea ce ați făcut de-a lungul vieții!

  Suferința, boala, necazul reprezintă IADUL! Un om bolnav va trăi printre oameni bolnavi, căci așa a fost învățat și educat de către CORECTORI, dar dacă va decide să renunțe la boală și la suferință, atunci el va trăi printre cei sănătoși, prosperi, curajoși și fără frică, iar boala și necazurile sale vor dispărea! Aceasta se numește LEGEA ATRACȚIEI UNIVERSALE sau LEGEA REZONANȚEI!

  arutella ne-a pus în temă cu niște lucruri, pe care unii le doresc a fi făcute uitate! Dar oameni ca ea, care au avut curajul să spună ceea ce ea a spus au demonstrat că un popor plin de curaj, și credință în acțiunile sale, va REUȘI să supraviețuiască în fața a ceea ce va veni asupra sa!

  Seara Bună!

 19. Buna ziua, domnule dorinval oameni ca arutella incearca sa puna cap la cap niste informatii sa ne facem o idee despre ce va urma daca nu sti sa citesti printre rinduri taci

 20. *Dacic nu Dacid! O greșeală de scriere!

 21. Buna seara , celor ce m-au inteles . Domnul Valentin , eu ma retrag pentru ca tin cont de datele exprimate de dumneavoastra si de catre domnul Istrate . Se certifica ceea ce a spus primul lord al Amiralitatii al Marii Britanii , prin 1905, – SIVIS PACEM , PARA BELUM . ( Daca vrei pace , pregateste-te de razboi ). Va sfatuiesc si pe dumneavoastra sa faceti la fel . Este o pierdere de timp sa incerci sa salvezi pe unii care sint mai ” anunaki ” , decit cei care vor veni . Ma refer la lipsa sentimentelor , nu caut sa jignesc. Deja se transforma in altceva acest site . Nu are sens sa incerci sa previi , cind unii tin cu tot dinadinsul sa o incaseze. Gen Vero , Titi , mai nou si alte doamne. Pe una din persoanele care administreaza mesajele de pe acest blog au acuzat-o ca face bani din aceste transmiteri de pareri si date .Am fost una dintre putinele care i-au luat apararea . Numai pentru faptul ca citeste ore in sir TOT ce se scrie si n-ar fi trebuit sa fie acuzata . Noua ne-au pus deja stigmate , asa ca nu se merita sa prezentam cunostinte avansate .Daca scriam in alta tara cred ca eram deja CINEVA . Daca aveti placerea schimbului de date , rugati-l pe admin . sa va comunice e-mailul meu . Am citit acuza deplasata ca ati fi afirmat ca si crestinii sint fanatici . Stimata doamna , daca limba romaneasca va e straina , nu-i problema altuia decit a dumneavoastra . Daca eram fanatici, cei care si-au adus contributia la distrugerea Romaniei ar fi avut tot ce era sediu , locuinta , masina s.a., pina acum , MINATE . La propiu . Cu consecintele de rigoare . ADICA victime , familii distruse ,MULTE LACRIMI , s.a. Am afirmat speranta ca ne va lumina pe toti bunul Dumnezeu , nu au citit prea multi acest lucru. Am incercat sa prezint si alte puncte de vedere , dar iar s-a ajuns la interpretari . Am spus ca duminica va fi ULTIMA ZI . Daca ma retrag , nu inseamna ca cedez . Nu vom da date despre cutremure pt. a nu face ” concurenta ” domnului Istrate . Nu vroiam polemici , urmaream altceva . CEL mai important lucru a fost sa INFORMAM . Nimeni nu poate contesta existenta unor persoane , in spatiul romanesc , ce numai binele Romaniei nu -l vor . Nimeni nu poate contesta contributia Decagonului . ATI CISTIGAT 12 ani si ceva de VIATA . Caci erati dati mortii , in 1999 . Place – asta e , nu place …. Printre cei care au mentinut aceasta structura am fost si eu . Cind am avut initiativa sa intru pe acest blog am fost avertizata ca este o pierdere de timp. Nu mi s-a spus si de ce . NICI NU VREAU SA STIU. Dar vad ca persoana a avut dreptate . Ca incheiere , urez celor care au in inima Romania , sanatate , o inima usoara – pentru trecerea peste incercarile vietii si speranta ca va fi mai BINE. Indiferent pe ce parte ati aflat ADEVARURI . Pt. ceilalti , doar o reflectie a lui Goethe : Omul nu-l simte pe diavol nici cind il stringe de git . Adio , dar ramin alaturi de ROMANI .

 22. P.S. : Feriti-va de omul ROSU – pt.cei ce gindesc ROMANESTE .

 23. Buna seara Bubulina! In legatura cu Siria, eu cred ca nu va fi atacata deoarece nu reprezinta nici un interes economic si pe deasupra atacand Siria neofocial ataci Iranul si deranjezi si Hezbollah-ul! Parerea mea este ca pana se va linistii situatia in Siria va mai dura ceva timp iar rezolvarea se va face din interiorul tarii si nu din afara cu ajutor militar ca in Libia. Pacat de aceasta tara, era al doile loc de pelerinaj al crestinilor, dupa Ierusalim!!

 24. Eu ma bucur mult ca Admin lasa exprimarea libera pe acest blog la comentarii si ii multumesc mult…pe linga mesajele domnului Istrate (de cele mai multe ori necodificate) e bine sa aflam si alte pareri si informatii….Nu obliga nimeni pe nimeni sa citeasca comentariile…sa avem mai multa intelegere,rabdare si asa viitorul e f sumbru,mai bine sa traim fiecare moment constienti si responsabili…

 25. Personal urmaresc cu mult interes toate postarile, in mod special pe cele facute de arutella si sper ca acestea sa continue.

 26. In mod normal acesta este un loc unde fiecare spune ce gandeste.Nu vad de ce voi cei care sunteti deranjati de ceea ce posteaza altii, mai cititi comentariile lor!!!NU CITITI!!!Dl Istrate este un vizionar, dar nu este singurul de pe planeta asta,poate mai au si altii puteri deosebite.De aceea ne merge rau pentru ca suntem rai unii cu altii, asa ca nu va mai mirati atata de ceea ce se intampla.Va e frica tare de dezastre dar nu renuntati deloc la rautati…vai de voi….Daca sunteti rai cu semenii vostrii de ce va e frica nu o sa scapati pentru ca fiecare pasare pe limba ei piere si chiar daca nu credeti este foarte adevarat.De multe ori va intrebati de ce aveti un necaz dar nu va ganditi cat de rai sunteti….Acceptati-va unii pe altii asa cum sunteti ca niciunii nu sunteti mai cu moţ!

 27. “De ce mai postea Arutella?”Inclusiv,si pentru unul ca tine…ti-am si uitat numele. Arutella,Valentin,Fabius Maximus,nu cadeti,va rog,in capcana unora,care intentionat,sau nu,au gresit site-ul.Nici Nostradamus,in catrenele sale nu a dat mura-n gura,cum se spune popular,asta nu inseamna ca cele prezise de el nu s-au adeverit,si ce va mai urma,vom vedea.Va rog,nu vaduviti pe cei care sunt cu adevarat interesati de asemenea informatii,pe care nu le detine oricine.Pacat,ca s-au strecurat unii,rau intentionati,sau,poate,nu? Ignorati-i,si va asteptam in continuare cu ce credeti ca-i important.O zi frumoasa,si o saptamina asemenea.Cu stima.

 28. arutella,trebuie sa continui potarile cu tot riscul,avem nevoie de tine

 29. Draga Arutella chiar daca salvezi un singur om si tot ai inregistrat o mare realizare,chiar daca multi nu au urechi sa asculte,ochi sa vada si minte sa inteleaga,datoria ta e sa comunici.Oameni ca voi toti cei care incercati sa aduceti informatii de un real interes pentru noi toti ar trebui incurajati.Personal va multumesc tie si lui Valentin pentru postarile bine documentate si pline de continut.

 30. “De ce mai postea Arutella ?”

  Titi,
  Arutella doar posta si nu “postea” …

  Poate de maine sa posteasca ( ca tot incepe Postul Mare ).

 31. Eu am spus cam ceea ce aveam de spus! Cei care mă critică pe mine, pe arutella și alții care spunem ceea ce știm, și nu facem altceva decât să înștiințăm oamenii despre ceea ce va veni, aceia nu-l înțeleg nici pe Dl. Istrate! Dânsul a transmis mesajele așa cum le primește, dar unii oameni nu l-au crezut nici când acestea s-au adeverit.

  Faptul că am spus că la ora actuală creștinismul se va transforma în fanatism, se adeverește pe zi ce trece. Creștinismul așa cum unii îl vor aplicat, nu este unul al păcii, ci unul de tipul ”Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte”. Faptul că unii creștini deja se consideră membrii ai unei religii supreme, mă face să văd că nu suntem cu nimic mai prejos față de musulmani, care și ei cred că religia lor, este cea adevărată.

  La ora actuală, războiul psihologic este într-o formă cum nu se poate mai puternică, iar modalitatea prin aplicare a sa, este la mintea cocoșului. Acesta este utilizat de către cei mari, înțelepți și puțini, împotriva celor mici și mulți.

  Cei puțini (ELITELE) au înțeles cum stă treaba cu mintea umană, și de ce poate fi aceasta capabilă în momentul în care o bombardezi zilnic cu același tip de mesaje (informații). Ca să faci dintr-un om un zombie (legumă), nu este nevoie decât ca timp de câteva luni, să-i oferi aceeași informație, pe care acesta (OMUL) fie că este adevărată sau falsă, o va asculta (crede) orbește.

  Cei puțini au înțeles că noi trăim într-o realitate holografică, adică: ești ceea ce crezi tu că ești.
  Noi la ora actuală, trăim într-o lume a gândurilor impuse (CREATE, TRANSMISE), nu de noi ci create de către ei și acceptate în mod involuntar de către noi.

  Cei puțini au înțeles cum stă treaba cu frecvențele de lucru ale minții umane, și din acest motiv, au decis să implementeze anumite stații de transmisie-recepție, pe o suprafață mare din Terra, astfel mintea umană, va fi bombardată cu mesaje subliminale, adică cu mesaje transmise în frecvențe de tipul infra-sunetelor și ultra-sunetelor. Aceste tipuri de mesaje, nu pot fi recepționate de către urechea umană, dar pot fi recepționate de către creierul uman.

  Cei puțini au înțeles că, creierul uman, nu are nevoie de sistemul auditiv pentru a fi manipulat, ci acesta poate fi manipulat mult mai sigur și rapid prin infra-sunete și ultra-sunete, deoarece creierul uman este și o enormă stație de emisie-recepție!

  Creierul uman este mult mai complex decât bănuim noi, motiv pentru care, o minte sănătoasă este una periculoasă. Este ”periculos” să ai o imaginație constructivă, și este perfect normal să ai o imaginație distrugătoare, sau chiar auto-distrugătoare. Un om cu o imaginație constructivă, este un om câștigat, dar un om cu o imaginație bolnavă, este un om bolnav (de altfel el este bun pentru marile companii farmaceutice), răpus de griji, de boală, și plin de setea de răzbunare pe marionetele impuse de către cei puțini.

  Atât pentru seara aceasta.

  O zi bună în continuare!

 32. Arutella….iti multumim ca ai plecat

 33. Primul Ministru al Israelului intre 1977-1983(Menachem W Begin):” Rasa noastra este Rasa Stapinitoare.Suntem Zeii divini pe aceasta planeta.Suntem diferiti de celelalte rase inferioare ,precum acestea sunt diferite de insecte.De fapt in comparatie cu rasa noastra ,celelalte rase sunt excremente umane.Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare.Regatul nostru pe pamint va fi condus de liderii nostri cu mina de fier.Masele ne vor linge picioarele si ne vor sevi ca sclavi. ” Unii par sa fie interesati si chiar constienti de manipularea genetica a fiintei umane.Din ce-am citit eu,analize ale diversilor oameni de stiinta ,noi fiintele umane de pe Terra ar fi trebuit sa avem 12 catene de ADN,dar de zeci de mii de ani avem doar 2…daca fiinta umana ar fi fost lasata sa se dezvolte normal,fara interventia acestor “civilizatii”(intra/extraterestre)la intreaga capacitate ce se presupunea sa fie? Acesti indivizi isi permit sa faca pe dumnezeii si inca continua cu planurile lor mizerabile.Nu este de mirare ca situatia fiintei umane pe Pamint este asa cum este acum.Ce se poate face in aceasta situatie? Stam cu miinile in sin si asteptam sa ne extermine,sa asistam neputinciosi la distrugerea planetei si a fiintei umane ca specie? Eu cred ca trebuie sa eliminam frica ,sa fim constienti si responsabili…. Valentin, te rog nu pleca de pe acest blog,iti apreciez mult ideile,sa auzim de bine, ideile…

 34. Va recomand sa cititi : http://www.blackjack1.wordpress.com/CINE CONDUCE LUMEA-PIRAMIDA PUTERII

 35. Arutella te rog sa revi si sa comunici cu noi chiar daca salvezi un om si tot merita efortul ignora acele persoane care nu vor sa fi prezent aici si mai ales nu le face pe plac acelor fanatici religiosi care cred ca lumea se invirte in jurul lor trebuie sa revi

 36. Bunadimineata. stie cineva ceva despre eruperea vulcanuluiSF ANA?a fost o emisiune pe rtv dar eu nu am vazuto.

 37. Oare exprimarea pe blog nu este liberă ? Cine nu doreste sa citeasca postarile scrise de arutella sa sara peste ele ,este simplu , dar sunt altii care doresc sa citeasca aceste postari ff interesante nu trebuiesc vaduviti de asta.Eu una astept cu interes noi postari scrise de arutella .Cu stima Gabi Birta

 38. Fabius Maximus,intrebarea lui Titi era corecta.Arutella,intrun mesaj anterior explica ceva,si spunea la un moment dat:”acest lucru a fost posibil prin mult post si rugaciune”Intrebare corecta,dar fara sens,probabil nu-i familiarizat cu tinerea postului.Te-a amuzat mesajul din 30…???O zi frumoasa tuturor.Cu stima.

 39. A fost cutremur in Rusia,de 6,8 grade la o adincime de 11km,in sud-estul Siberiei.Cu stima.

 40. Buna ziua ,
  Guvernantii de la Bucuresti , indiferent de partid , confunda Europa cu N.A.T.O. si cred in autoputernicia S.U.A., INTR-O EPOCA in care pozitiile si influenta S.U.A. au intrat in DECLIN . Aceasta orientare gresita d.p.d.v. STRATEGIC , a fost unul din motivele neinvitarii Romaniei in primul grup de state cu care sa se inceapa negocierile de ADERARE in Uniunea Europa .
  Analiza , concluziile si orientarile guvernelor care s-au succedat in Romania , atit in plan politico-militar cit si ECONOMIC , s-au dovedit , prin esecurile inregistrate , a fi fost in dezacord cu fenomenele REALE care se desfasoara in Europa .
  Dependenta tot mai greu de mascat a tarii noastre fata de unele institutii , lasa impresia ca atit politica interna , REFORMA , despre care se vorbeste de ani de zile , cit si politica EXTERNA a Romaniei nu AR MAI FI ELABORATE la Bucuresti .
  POLITICA Romaniei in raporturile cu STATELE VECINE , mai ales cu Ucraina si Federatia Rusa , nu are nici forma si nici continut . Se continua alergatura dupa himere cum ar fi ” inlaturarea efectului pactului Molotov – Ribbentrop ” ( devenit caduc , la data de 22 iunie 1941 ),sau realizarea unui ” parteneriat strategic cu S.U.A. ” , in conditiile in care INTERESELE americane in spatiul romanesc sint cel mult PUNCTUALE , MARGINALE .
  La sfirsitul sec. XX si inceputul sec.XXI , in Romania au ajuns sa predomine formatiuni politice care , prin programele urmarite si formula de coalitie fac dovada ca pun interesele de partid si personale DEASUPRA INTERESULUI NATIONAL.

  Admin:
  Ar trebui sa folosesti acelasi user, Arutella

 41. Un alt mare imparat ce a contribuit substantial la dezvoltarea serviciilor de spionaj , in slujba statului , a fost Napoleon Bonaparte . Predilectia feancezilor pentru intrigi si spionaj este tot atit de veche , pe cit este de veche istoria Frantei .

 42. Pentru arutella :
  Odata pe an , cei ce au lucrat in rindurile B.S.C. – ului si O.S.S. – ului ( mama C.I.A. ) ISI TRIMIT urari pe o ilustrata care infatiseaza UN PARASUTIST , lansat deasupra ARSENALELOR INFERNULUI . Jos sint tiparite cuvintele ” Spiritul Rezistentei ” . Ilustratele trec de la o tara la alta peste granitele care le despart . Adesea , ele cuprind citeva cuvinte dintr-un cintec al miscarii de rezistenta franceze :
  ” Prietene , atunci cind vei cadea ,
  Un alt prieten se va ivi
  Din umbra ,
  Pentru a-ti lua locul .”
  De aici , o parte din datoria arutellei , cum a afirmat cineva, o preiau eu , supravietuitorul in infernul serviciilor militare de spionaj . Spionaj bine subliniat de catre un ofiter elvetian , Henri Jomini ( 1776 – 1869 ):
  – Pentru filantropi , recomandarea spionajului inseamna o NELEGIUIRE , insa ii rog sa nu uite ca este vorba de SPIONAREA MISCARILOR UNEI ARMATE si nu de un denunt obisnuit .

 43. Agentii VII , eroi necunoscuti ai tarii lor , sint cei care furnizeaza INFORMATIA . Vor fi alesi Barbati inteligenti , dotati , prudenti si capabili de a-si croi drum in tabara DUSMANA.
  Sun Tzu – Arta razboiului
  sau cele treisprezece principii ale razboiului
  ( Pin pha )

 44. Pentru parasutisti , razboiul a insemnat primejdie , indrazneala , solitudine . Avangarda zvirlita din inaltul cerului in marea batalie : iata ce au facut , jucind totul pe o carte , de altminteri abandonati in mijlocul liniilor dusmane .
  IATA unde si-au pierdut mortii si si-au cules GLORIA.
  Scopul a fost atins , VICTORIA CUCERITA. Acum , josnicia sa se desfasoare . EI privesc cerul fara sa paleasca si pamintul fara sa ROSEASCA.
  Presedintele Frantei ,gen. Charles de Gaulle
  Procedind in stilul arutellei , am adus un omagiu celor ce au avut curajul sa avertizeze pe ROMANI .

  Admin:

  Imi jignesti inteligenta cu ultima propozitie. De maine ori postezi cu numele original sau iti tai comentarile.

 45. dargi cititori,
  vad ca am agitat spiritele prea tare.
  as putea sa nu mai citesc anumite postari, dar pana sa ma prind ca nu comunica nimic valoros, tot trebuie sa pierd timpul cu citirea lor, cel putin partiala.
  intr-un final, imi dau seama ca sunt victima unei postari confuze, venite de undeva din adancurile misticismului religios si al esoterismului superstitios.
  daca nu as crede in adevartii profeti, nici nu as deschide situl!!! va rog sa ma credeti!
  chiar am o biblioteca plina, la care ma intorc din cand in cand cu placere si interes.
  dar cartile mele nu suna asa…
  as defini anumite postari ca o “poluare” inutila cu baliverne.

 46. Nu uitati de….PROFETII MINCINOSI !!!!!

 47. Mihai si noi iti multumim daca pleci si Titi,Dorinval si altii nu va place plecati.

 48. Citeva date verificabile , se vad pe harta , din satelit , s.a.m.d.:
  Ziua de 6 decembrie 2005 , se va dovedi o zi neagra din istoria Romaniei.
  PERICOLUL ca Romania sa fie ENCLAVIZATA , este mai mare ca oricind , iar bazele americane ar putea reprezenta ” bomboana de pe coliva ” statului unitar al Romaniei.
  Cu ajutorul Washingtonului , Ungaria si-ar putea realiza obiectivul STRATEGIC de a-si crea o enclava maghiara pe teritoriul Romaniei , in zona Covasna , Harghita , Mures .
  Enclavele sint LA MODA , in zilele noastre. Transnistria si Districtul Kaliningrad sint enclave rusesti , situate MULT in afara teritoriului Rusiei .
  Insula japoneza Okinawa ( unde soldati americani violeaza fetite ) si nordul Coreei de Sud sint enclave americane . Nordul Ciprului este o enclava a Turciei. Gibraltarul , pamint spaniol , este o enclava britanica . Kuweitul a ingrosat numarul enclavelor americane .
  Zona Aviano , Italia , este enclava americana , de aici au fost atacati sirbii .

 49. Datorita cercetarii radioelectronice globale , practicate de catre NSA ( Agentia Nationala de Securitate ) a S.U.A. si a omologului acesteia din Rusia , OMENIREA nu se mai poate bucura de ” viata privata “. Cum procesul de supraveghere si de interceptare sint invizibile , nimeni nu se sinchiseste ( pina o incaseaza ) . La cercetare se mai adauga CERCETAREA cu sisteme INFRA – ROSU si sisteme ACUSTICE , cu posibilitati IMENSE de PENETRARE .

 50. Cu parere de rau , admin. , dar arutella nu are cum sa mai informeze , a plecat din locatie . Nu e gluma , nici alta intentie . Daca tai comentariile , nu pierd nimic . Chiar sint cistigat . Am spus ca am preluat o parte din datorie si atit . Ca apare acelasi user e si normal , nu m-am ferit sa scriu din aceeasi locuinta.Si n-am schimbat decit pentru a arata cine sint . Daca ma crezi admin,daca nu ,o munca mai putin pentru amindoi. Cu simpatie , supravietuitorul.

  Admin:
  Mi se pare un lucru extraordinar ca arutela sa aiba un inlocuitor in aceeasi locatie, cu acelasi caracter si entuziasm in ale scrierii.

 51. Arutella va citi acest blog , dar nu va mai interveni. Asa mi-a comunicat.

 52. @Dorinval, pur si simplu cand vezi numele arutella nu mai citi….e simplu, nu trebuie sa te mai chinui sa citesti comentarii lungi “care nu spun nimic”, ce te face sa crezi ca toate comentariile tale sunt neaparat interesante?Frate, sunteti prea plini de voi unii pe aici, ESTE UN BLOG UNDE SECTIUNEA DE COMENTARII E VALABILA PENTRU TOATA LUMEA!Sper ca acum intelegi daca am scris cu majuscule ca altfel degeaba spune toata lumea inafara de voi doi sau trei, ca nu intelegeti…..Si Admin, daca arutella si-a schimbat Id-ul a facut-o din cauza rautatii unora, ce fel de admin esti?nu observi?

  Admin:
  Nu as vrea sa intru in polemica cu tine, dar daca citesti 100 de editoriale ale lui C.T.P., iar la 101-lea se semneaza T.P. dar pastreaza acelasi stil… Tu ce vei zice? S-a schimbat omul sau semnatura.

 53. Buna dimineata , admin.spre deosebire de persoana despre care vorbim eu nu sint implicat emotional , o SINGURA exceptie am facut-o . Ce am eu de zis este strict legat de anumite situatii ( gen riscul enclavizarii ..). Vei vedea pe parcurs . Stilul este aproape la fel pt.ca avem aceleasi pareri.Si eu am citit de aproape 2 ani ceea ce a expus. Nu mor de entuziasmul doamnei A.Pe mine nu ma va acuza cineva de misticism si invirtirea rotii .Datele sint culese in teren. Fara aprecieri legate de istoria acestui popor sau a lumii . Daca se poate ,sa mergem mai departe … Nu incerc cine stie ce manevra …Se fac destule manipulari , pe diverse cai . Cu stima , cum se exprima si altii . O zi buna .

 54. Nu-si permit prea multi sa aibe o biblioteca , domnule dorinval , daca-mi permiteti dati oamenilor acestui site titluri de carti , din cele citite cu placere . Vor fi mai multi cistigati . CIT mai este timp , caci vine vara si OAMENII au alte lucruri de facut . Cred ca sint destul de clar .

 55. Acesta este blogul dlui Ioan Istrate. Aici asteptam si discutam informatii primite da la dl. Istrate. Corect ar fi din partea Arutellei / supravietuitorului, daca are ceva de spus, sa-si faca propriul blog. Nu este cinstit ca respectivul sa beneficieze de acest spatiu ca sa-i fie citite comentariile, atata vreme cat altul s-a straduit sa creeze acest blog si sa-l aduca la stadiul la care este acum. Parerea mea.

 56. Cand va fi atacata romania cred ca se va pastra acelasi scenariu care trebuia aplicat in ’89 atunci trebuia declansata oparatiunea moldova lui stefan prin care armata atunci sovietica trebuia sa ocupe moldova si bucovia si oepratiunea valdostana prin care armatele bulgara si ungara trebuiau sa ocupe dobrogea si rspectin ardealul

 57. Noi trebuiam sa avem aceeasi soarta ca si Yougoslavia trebuiau sa rmana o parte din muntenia un jurul bucurestiului un fel de kosovo planul era asa de bine pus la punct incat cred ca numai bunul dumnezeu nu a vrut sa fim dezmembrati ca tara

 58. Cineva spune ca vom fi atacati din trei directii si totusi acum bulgaria si ungaria sunt in nato deci singura posibilitate ar fi ca ei sa tradeze nato si sa sechestreze bazele americane de pe teritoriul lor sau sa le distruga desi nu prea cred sa aiba atata sange in istalatie ca sa fim atacati din trei directii.

 59. Cred ca si acum ca in celelalte reazboaie mondiale daca nu mai avem armata care are 35000 de soldati(ridicol)care nor sa reziste nici trei luni romanii se vor organiza in trupe de partizani cu kalasnicoavele alea vechi de prin unitatile militate MTR URI ,,ananas,,-uri agheuri si ce or mai fi armament usor in general si vor hartui permanent armata rusa bulgara ungara si eventual ucraineana dar repet lipsa de experienta pregatire fizica si militara isi va spune cuvantul si vom avea f multe pierderi de vieti omenesti

 60. Si ma mai tem nu atat de rusi ci de cei care vin din urma lor
  respectin chinezii eventual mongolezii aia chiar ca nu au nici un dumnezeu daca eventual vor invada si acestia europa impreuna cu armata rusa ei vor face adevarate masacre pt ca au alta cultura alta mentalitate mult mai crude decat cea vestica occidentala

 61. Baze nato in romania 2 constanta una bucuresti una intre vaslui si barlad deci acestea vor fi zone atacate cu rachete nucleare, bucurestiul sigur va fi ras de pe fata pamantului fiind si capitala un mare pericol vine si de la scut americanii putand oricand sa l transforme in scut ofensiv impotriva arsenalului nuclear rus.

 62. va rugam dl administrator sa nepermiteti accesul in continuare la interesantele informatii de la arrutela…va multumim

 63. Si inca o sugestie pt doamna sau domnisoara arrutela care spunea sa ne facem arme energetice ,marea majoritate dintre noi de fapt 99% nu putem sau nu avem capacitatea psihica de a
  actiona precum comandourile alea de paranormali din romanele lui Pavel Corut si atunci nu ne ramne decat sa acionam in varianta clasica ex:vezi rezistenta franceza din al doilea razboi mondial sau trupele sovietice de partizani tot WW2 care
  atunci cand prindeau un soldat german in special cei din SS il
  treceau printr-o 1000 de iaduri inainte de al omori vezi romanele lui Swen Hassel.

 64. @un roman : Daca Dumnezeu nu a permis divizarea Romaniei,oare nu ar fi posibil si credibil ca pe viitor Romania sa devina un pamint sfint?Ma gindesc la cit a suferit in trecut populatia teritoriilor romanesti ,incepind de la Decebal incoace….

 65. Arutella, supravietuitoarea copy/paste…sa-si faca blog!
  Personal,nu gasesc informatiile utile.SF-uri fara cap si coada.
  Intram pe acest blog,strict pentru mesajele Dlui Istrate.
  Blogul oficial ing.Ioan Istrate,da’ Arutella supravietuitoarea? Data viitoare sa-ti spui direct Nemuritoarea!
  Vai…aveti locatie comuna? Arutella-supravietuitorul?
  Ntz,ntz,ntz…cuibusor de conspirationisti,ha,ha! Profetiile au incetat Cu Maleahi si Ioan Botezatorul!
  Orice cuvant adaugat acestor profetii sunt minciuni sfruntate si diavolesti pentru ratacirea mintilor slabe!
  Fie pacatul vostru si sa platiti pentru el in fata Dumnezeului drept! Dumnezeu este dragoste dar este si drept,ca orice parinte! Un Dumnezeu sfant nu se lasa batjocorit de niste minti ratacite si cei care asculta vocea nebunilor! Invatati sa discerneti adevarul de minciuna! Cercetati scripturile si veti afla ADEVARUL !

 66. cred ca aici ne-a invadat fel de fel de oameni gen REPTILIENI ,ANUNAKY……..ETC raman pur si simplu mut la ceea ce scriu aceste persoane pe aici macar ei sa-si pastreze acela-si nikname cred ca la vorbele pe care ei le posteaza pe aici macar ei sa le inteleaga in proportie de 10% cred ca trebuie sa-si caute alt sitte sau blog . CU ALTE CUVINTE………SUNTE-TI PE DE LATURI FRATILOR. eu ASREPT cu nerabdare mesajele d-lui ISTRATE nu ale decagonului…….acesta din urma putea sa se trezeasca de 50 de ani cel putin ,asa ca…….veniti voi primii la revolta sa va vedem si noi ……..ca la orce fiertura se alege spuma ……voi stati la COLT????????

 67. Buna ziua . Ma adresez domnului care semneaza – un roman . Cine ii formeaza ( transforma ) pe romani in combatanti ? La armamentul din unitati se va ajunge cind , dupa intrarea dusmanului sau inainte ? Ce planuri de mobilizare mai exista ? Cite persoane mai au date adresele reale , la comisariatele judetene ? Tara are nevoie de ostasi si combatanti cu experienta , in lupta si contactul nemijlocit cu inamicul. Inamic avind tehnica mai buna si oameni hotariti sa se bata . Un singur sfat, catre romani ; transformati dezavantajul in AVANTAJ.
  DE CE ar trada cele doua tari , Bulgaria si Ungaria , cind N.A.T.O., MAI EXACT S.U.A. a demonstrat destula lasitate si nemernicie ? Grecii si turcii , cind s-au luat la bataie pentru Cipru , n-au fost deranjati ca erau aliati in N.A.T.O. S.U.A. , in ignoranta ei , considera statul federal – ca stat ideal.

 68. Domnul inginer Istrate a abordat si probleme militare . Alfel , nu era treaba mea sa intru aici. Doamna Netty , de RADIATII [( ca sint generate de minereurile din pamint – dupa cutremure ) , de satelitii militari ( marirea nr.de bolnavi si datorita lor s-a intimplat ) sau de bombe atomice ] – NU SCAPA NIMENI , decit daca isi ia masuri din timp. Ca sa-mi fac blog ar presupune timp , nu-i mai util sa-l irosesc in munca mea de prevenire ? Este meritul administratorilor ca imi permit accesul , dar si marele merit al domnului Istrate ca transmite avertismente ( in 2005 – in emisiunea ” In miezul problemei – moderator Madalin Ionescu ” – a afirmat ca Ucraina va fi lovita nuclear . Acum apare , cel putin pt. mine , problema norului radioactiv .Incotro se va indrepta ? Si pe cine va afecta ? . Arutella a vrut sa informeze , eu vreau sa dau date despre pregatirea pentru lupta . Am o rugaminte pt. admin. Am harti si date topografice , inclusiv manualul de topografie militara . Unde pot trimite scanarile ? Nu-mi place sa ocup spatiul pe aici , dar sint nevoit .Daca aveam bani , plateam pe cineva pt. blog personal. La informatiile pe care le detin vreau sa aibe acces cit mai multi.Scopul principal este AVERTIZAREA , nu reclama pentru mine .O zi buna , tuturor .

 69. Blogul dlui. Istrate este inainte de toate un blog pentru probleme ce pot pune in pericol viata oamenilor, nu doar un semafor seismic! Asa cum si mesajele dumnealui aduc atentionari din toate domeniile vietii social-politice, asa si comentariile trebuie sa fie libere. Dupa unii useri ar trebui sa vorbim doar de cutremure??? Si daca in asteptarea unui cutremur suntem implicati peste noapte intr-un atentat sau razboi, ce facem, asteptam pasivi sa vina cutremurul ca doar de el ne pasa?
  Arrutela nu este poate un foarte bun cristalizator in expunerea situatiilor, poate si din prea mult patos, dar este un roman patriot si foarte bine informat (documentat).
  Politica buna sau rea aici pe pamant o fac cei care stiu sa ne puna pumnul in gura si nu Dumnezeu!

 70. Pt. “un roman” nu va mai temeti daca tot vom fi rasi de pe fata pamintului ,mai conteaza de vin ori nu chinezi sau alte rase fara de un Dumnezeu ,vedeti asta nu inteleg ,dramatizati pina la paroxism ,nu avem nici o sansa ,dupa care va inspaiminta viitorul ,dar care viitor ? pt.ca spuneati ca disparem atacati cu rachete nucleare asa ca nici firul de iarba nu va scapa ,vedeti asta este diferenta intre d.voastra si D.l Istrate si Admin ,niciodata nu au luat ultima speranta ,au stiut intotdeauna sa ne lase o raza de lumina care sa ne dea puterea sa putem depasii momentele grele pe care le traim ,

 71. Cred ca acest site este f.important celor care vor sa cunoasca mai mult.Consider ca s-a depasit o limita de bun simt si nu trebuie sa asistam la aceasta polemica!

 72. Avertismentul lui Fulford

  Imediat după cutremure, Fulford a început să vorbească în presa locală despre un posibil atac, însă majoritatea l-a ignorat.

  E drept, acuzaţiile sale veneau post factum, după ce cutremurul se întâmplase. Cu toate acestea însă, el a prezis că, dacă Japonia nu urmează politica impusă de SUA, este foarte posibil să aibă parte de noi ”surprize HAARP”. Întreaga poveste a fost publicată şi în România de „Nexus Times Magazine”, o publicaţie de ştiri alternative, în numărul 14, ianuarie-martie 2010, ca parte dintr-un amplu articol intitulat ”Noua ordine economică mondială”, semnat de Andrew G. Marshal, un jurnalist de investigaţie de la Centrul de Studii ale Globalizării din Montreal, Canada.

  Suspecţii principali: SUA, Rusia şi China

  Pentru ca teoria conspiraţiei să fie completă, trebuie să existe şi cineva care câştigă din acest atac. Cei care susţin acest scenariu au şi o listă cu suspecţi: SUA, Rusia şi China. Dintre acestea, prima este acuzată că ar fi atacat în trecut, iar celelalte două au dispute teritoriale cu administraţia de la Tokyo şi au sisteme de tip HAARP. Staţia „Sura“ este comparabilă, din punct de vedere al capacităţii, cu cea americană şi se află în zona centrală a Rusiei, la o distanţă de 150 km de Nijnii Novgorod. Despre programul chinezesc de influenţare a ionosferei nu se cunosc foarte multe, dar majoritatea experţilor sunt de acord că şi ei posedă un sistem la fel de avansat precum cel american.

  Dovada activităţii magnetice anormale

  Teoria mai primeşte un plus de credibilitate din partea unei surse surprinzătoare: Universitatea din Tokyo. Pe site-ul haarp.alaska.edu se pot găsi informaţii în timp real înregistrate de un magnetometru cu inducţie al acestei instituţii, instrument ce măsoară activitatea şi schimbările în câmpul magnetic al Pământului. El poate detecta astfel când dispozitivul HAARP, sau un altul asemănător, este activ. Surprinzător, în perioada 7-9 martie, activitatea a fost scăzută, în 9-11 martie (când au avut loc cutremurul şi numeroasele replici) activitatea a fost intensă, iar după 13 martie, totul revine la situaţia anterioară.

 73. mda…interesant…

 74. FELICITARI NETTY,AI PERFECTA DREPTATE,SUNT DE ACEEAS PARERE,DREPT DOVADA CA EU NU AM MAI SCRIS DE MULT,DL ISTRATE NU AR TREBUI SA ACCEPTE MAHALAUA CE S-A PRODUS IN URMA MUNCII DANSULUI.

 75. Mai vreau ceva , romanii sa nu se trezeasca in postura de invingatori , dar obtinind o victorie a la Pirus. Adica sa nu poti sa mai faci ceva si dupa conflict .

 76. http://www.csmonitor.com/Science/2012/0227/Venus-Jupiter-Mercury-and-moon-to-put-on-rare-spectacle-in-sky

 77. http://www.youtube.com/watch?v=2av5jlLKpks

  Ken Johnston, fost director al Departamentului de Control al Imaginilor și Datelor din cadrul NASA, a lucrat inclusiv pentru agenția spațială lunară în timpul misiunilor Apollo.

  Acesta susține că astronauții din misiunile Apollo au adus dovezi fotografice ale unor vechi orașe de origine extraterestră, precum și ale rămășițelor unor tehnologii extrem de avansate prezente pe suprafața lunii.

  Potrivit lui Johnston, conducerea NASA i-a cerut să distrugă aceste fotografii, iar el a refuzat. Într-un comunicat al agenției, se arată că demiterea lui Ken Johnston a fost motivată de denigrarea publică a instituției.

  Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/concediat-de-nasa-pentru-ca-a-vorbit-despre-orase-extraterestre-pe-luna_918283.html#ixzz1nlYg5XVn

 78. Au disparut civilizatii net superioare noua ( vezi Atlantida :http://www.scribd.com/doc/70680992/Dael-Walker-Cartea-Cristalelor )pentru ca s-au jucat cu energiile Pamantului, asa ca …nimic nou sub Soare.

 79. In mahala , doamna Eleonora , oamenii se ajuta intre ei, datorita saraciei. Eu nu caut sa eclipsez pe nimeni . Doamna Soorina a vazut cel mai clar ce fac , desi se refera la Arutella. Pt. informarea ” bine ” intentionatilor “: Razboiul va incepe cu armament clasic , prin intrarea prin punctele de frontiera. Apoi vine nebunia. Ruperea de legaturi cu unitatile combatante , fractionarea fortelor , terorizarea populatiei . O arma energetica are in componenta : generator de curent- cazan Vuia ( aprox. 6000 de V, amperaj 400 – 4000 de A) ], sistem de concentrare a FLUXULUI ELECTROMAGNETIC si un sistem radar pt. dirijarea pe tinta. NU PARANORMALI si alte inventii a la Corut . Trebuie descurajat atacul, inainte. Domnul inginer Istrate a facut o precizare : Oamenii desi vor fi avertizati , nu-si vor lua masuri . Mai clar nu trebuie sa ma exprim. Nu pun prea mult patos , dar avertismentul dat de arutella este f.clar . E pretioasa si SECUNDA .Chiar ca pina la Dumnezeu te maninca sfintii.

 80. Nu vom fi rasi de bombe atomice , ci de batalioanele fortelor speciale ( de pedeapsa ) . Asa cum scrie in Sven Hassel . Se doreste desfintarea Romaniei , ca stat . A spus si generalul activ Emil Streinu , in august 2010 .Populatia necombatanta va suferi cel mai mult . Dar vor fi si supravietuitori ( supravietuitoare ) pentru reconstructia Romaniei . Arutella a spus ca cei alesi au protectie divina . Tara are nevoie de COMANDANTI , apti si avind capacitatea sa transmita ordine, chiar telepati – daca se poate . Cititi ” I se spunea Temerarul ” , una dintre putinele carti unde se spune ca s-a utilizat un spion telepat. Vedeti si Experimentul Psi a C.I.A. , vedeti si SPIONII PSI .Aveti destule date , din teren. Uri Geller , Price s.a. au fost persoane care au operat asa.

 81. Gratie nemuritoarei mai ESTI in viata , stimabila Dana . Te bati cu o umbra , ce a intuit ca incep hienele sa o atace . Dar daca Arutella a fost o doamna , eu va zic si ceva de dulce , dar pe site-urile personale , nu aici .S-ar putea sa treceti cu bine criza alimentara , la cit de pline o sa aveti frigiderele . Tineti sa vedeti de ce este in stare structura IMPERIALA Decagon , FOARTE BINE . DAR nu aici. Jupanule , te-a mai scos din carti unul dintre administratori. Stii de ce . Citeva lamuriri : Arutella a fost una dintre putinele , prea putinele doamne care au avut acces la documentatia Decagonului( pentru ca nu i-am putut salva copilul – am aratat motivul) si a incercat sa va arate ceva . Cine a inteles , felicitari , cine nu -sa puna mana pe carte . Nu faceti un bine MIE SAU celor care asteapta anumite date , ci VOUA. ( A. v-a dat o informatie vitala : Cine va vrea sa se salveze va trebui sa INVETE ROMANESTE ). Ati prins curaj , dupa ce a atacat-o dorinval. De ce , stimabile , nu raspunzi invitatiei de a da titluri din cartile citite cu placere ? Pentru ca nu le ai sau nici nu le-ai citit ?? Ce spune persoana , ce a ales titlul de supravietuitorul se refera strict la pregatirea militara , dar puncteaza si contextul , in care ne putem misca. SINTEM SUB LUPA. O seara buna , tuturor , cit sintem inca pe PACE . Semnat : Comandantul STRUCTURII IMPERIALE DECAGON , ing. Stefan.

 82. Cum Nemuritorule,nu esti capabil sa iti faci un amarat de blog dar vii cu SF-uri dandu-te mare cunoscator(bine ca ai invatat sa dai click dreapta si sa selectezi 2 comenzi amarate Copy/Paste)? Daca tot esti matale nelinistit…repet,fa-ti,blog si numeste-l LithiumVille!

  Ajunge zilei necazul ei! Pregatiti-va sufletele…nu stim ce ne aduce ziua de maine…asa ca orice catastrofa e mai departe decat ziua de maine cand :va poate crapa inima,va poate pandi un accident vascular…si asta numai traind cu spaime induse subconstientului…tocmai de vesti d’astea paranoice a la Arutella,alias supravietuitoare…nemuritoare.
  Cand vei fii Mihai Viteazul,Napoleon?
  .

 83. Pentru Supravietuitorul:

  Stai linistit !
  Nu Pirus ii va conduce pe romani …

 84. Eu am citit absolut toate comentariile si nu m-a deranjat nici unul.Se spune ca daca esti destept stii sa selectezi ceea ce citesti.Eu cred in Dumnezeu si am facut abstractie de ceea ce nu mi-a placut in comentariile unora si am luat numai ce am crezut de cuviinta ca este bun.E cam rau daca nu puteti face acest lucru si urlati aici in gura mare ca Eleonora…apropo, mahalaua pe net este mai ales atunci cand scrii cu majuscule, asta inseamna ca tipi!Si inca ceva, unii pe aici se dau sfinti si credinciosi si ii deranjeaza anuaky si inuaky.Va intreb eu pe voi, nu cumva in cartea sfanta se spune ca nu ai voie sa incerci sa aflii prin orice mijloace, vrajotori, prooroci, vizionari etc, ce se intampla in viitor?Noi o facem, deci toti suntem niste pacatosi nu numai arutela care abereaza sau altii……..
  Si d-na Netty, daca sunteti atat de interesata de ce scrie pe blog cititi blogul in care se scrie din an in Paste ca dl Istrate nu scrie aici pe comentarii deci nu vad de ce sariti ca arsa si mai dati si sfaturi de prost gust….
  Admin, cand mai aflam de pe blog noutati ca sunt atat de rare….?

 85. Buna ziua ,
  Orice spion are o acoperire legala ( pasaport diplomatic ) sau ilegala . Pasaportul diplomatic iti garanteaza ca nu vei fi arestat , dar nu-ti garanteaza viata . O masina condusa de un betiv poate sa dea peste tine si mai exista varianta sa fii impuscat cu un cartus cit un bob de piper , infectat cu tuberculoza rezistenta la antibiotice.
  O acoperire semilegala poate fi de jurnalist sau om de afaceri . Ultima este din ce in ce mai folosita .Nu exista companie serioasa , mai ales cele transnationale , care sa nu aiba SERVICIU DE SPIONAJ PROPIU.
  Un procedeu des folosit este IMPERSONAREA . Un cetatean a murit intr-un accident ; s-a inecat ; nu i s-a mai gasit cadavrul ; poate l-ai inecat chiar tu. Ofiterul acoperit preia identitatea ramasa vacanta si locul in societate al disparutului . Acestia sint ofiteri deplin conspirati sau FANTOME. Nici nu trec pe strada pe care se afla ambasada tarii lor . Inainte de a se stabili in STATUL- TINTA , fac ocolul lumii , ca sa-si stearga URMELE . Iau legatura cu controlorii lor pe teritoriul altor state sau prin legaturi conspirate….
  La o intilnire cu agentul pleci cu TREI ore inainte. Daca ai constatat FILAJUL pe urmele tale , te duci acasa si te CULCI. Restul sint povesti – ca rupi filajul , ca-l prafuiesti – toate sint POVESTI. Nu faci asa ceva , pentru ca RISTI – acoperirea ta si poate chiar VIATA agentului.
  Rusii au inventat o metoda pentru ca spionii lor cu acoperire diplomatica sa poata iesi din ambasada fara sa fie observati . Atunci cind cineva urmeaza sa aiba un contact operativ IMPORTANT , se organizeaza IESIRI IN CASCADA – intr-un interval de 20 minute ies 50 de persoane . Unul dintre cei ce ies este spionul care urmeaza sa mearga la intilnire . Dar nu sint destule echipe sa-i FILEZE pe toti ….

 86. Eu sint foarte linistit , domnul Fabius , nu pe mine ma va afecta ceea ce va fi . Nu mi-este gindul la cine va conduce ci la formarea unor persoane . Si avertizarea lor .

 87. Unanimitate exista doar la cimitir , spunea Mihail Gorbaciov . Tu s-ar putea sa nu gasesti drumul , daca faci infarct ( atac cerebral …), Dana . E la moda clonarea , s-ar putea clona ta sa fie mai reusita ( dar mai prin 2050 ). Nu trebuie decit motul de la botez , pt.asta .Eu zic ce spun babele : Crapa-rar firea in tine .Ca-i cam pe aratura … , aratura data pe linga Socola .De obicei o patesc tocmai cei care doresc altora acest lucru.( legea bumerangului ) .

 88. O primavara frumoasa,lipsita de giji si plina de realizari!

 89. Imi cer scuze,am vrut sa spun “o primavara frumoasa,lipsita de griji si plina de realizari” pentru toti cititorii acestui blog.

 90. pt. nemuritorul: la ce tehnologie de urmarire exista acum tot ce spui tu acolo nu prea cred. gandeste.te k acum oamenii pot fi urmariti prin satelit, k sa nu mai zic si d alte variante(camerele video care sunt puzderie prin tot orasul nici nu stii cand esti filmat!. cum poti sa.ti dai seama daca esti urmarit prin satelit sau drone etc. n.ai cum!!! asa k tot procedeul care l.ai explicat tu acolo cred k se refera la anii 1950!!!

 91. pt supravietuitorul rectific

 92. @CYP

  Atlantida nu a disparut pentru ca s-au jucat cu energiile pamantului. Atlantida s-a spart, adica s-a divizat in mai multe forte! Dar, cei care au devenit si mai puternici au inteles ca daca stii sa manipulezi energiile pamantului, poti face fie bine fie rau celorlalti din jur.

  Daca vreti va pot spune si despre actualele tehnic reiki, feng-shui, care nu sunt pentru toti la fel. Chiar si cursurile nu sunt la fel pentru toti. Pentru ca nimeni nu doreste ca aceste tehnici sa cada pe mana plebei. Plebea trebuie tinuta in ignoranta si sa inghita ceea ce doresc cei putini si puternici! Asta este tot!

  Nu cred ca ar vrea cineva sa-i demonstrez cat de nociv este feng-shui-ul pentru cei multi si slabi. Toate energiile, dirijate spre cei putini si puternici, alimentarea acestora cu forta.

  Mare parte din cei care sunt maeștri, lucrează pentru cei putini si puternici.

  Asa vom pierde si noi, daca nu ne trezim la timp si nu invatam ceea ce trebuie sa invatam!

 93. Din cite vad, numai nebunia Supravietuieste pe aici !!!

 94. Asta -i Romania , domnule Fabius , cam cum zicea spartanul Leonida, in film . CACI IN REALITATE , SPARTANII aveau alta CONDUITA.
  pt, s1_bogdan ; eu arat ce este in Romania , actuala . Sint multe de spus , dar nu pot sa incarc spatiul.

 95. Doi sateliti israelieni tin sub observatie Romania . De ce oare ???

 96. Viata se desfasoara ca o piesa de teatru.Nu conteaza cit de mult a tinut,ci cit de frumoasa a fost.Seneca.

 97. Ca sa nu depasesc ceea ce am **eptul sa spun, am sa va spun ca armele de atac PSI sunt extrem de mici si de eficiente!

  Cat despre paranormali, pot sa va spun ca am intalnit cativa care intr-adevar stiu ce fac si pentru ce fac. Scopul scuza mijloacele nu?

  Ideea este, ca acesti oameni exista, dar cei buni nu vor iesi in fata sa va spuna ca el poate sa faca x si y. Acesti oameni sunt constienti de natura lor, stiu ce pot face, si mai sunt si contactati si contractati.

  Cat despre cei care cred tot ceea ce se spune in Biblie, nu le pot pune decat o simpla intrebare:

  De unde stiti voi ca tot ceea ce este scris acolo este 100% adevarat si de unde stiti ca nu au fost aduse adaugiri si facute modificari care au avut ca scop scoaterea din context a anumitor elemente si introducerea unor notiuni, care au ca scop cateva elemente bine precise: 1. tinerea oamenilor in intuneric prin ”Crede si nu cerceta”; 2. ”Sa nu incerci sa afli viitorul prin vrajitori, paranormali, clarvazatori caci este un pacat”. Daca omul nu are voie sa-si afle viitorul, atunci de ce i s-a transmis Revelația (Apocalipsa), de ce Fecioara Maria a aparut la Fatima?

  Acuma, daca cineva iti spune ca maine te va calca o masina, ar fi bine sa-i asculti sfatul si sa fii mai prudent, sau sa-i ignori sfatul si s-o iei drept o avertizare de la Diavol?

  Nu uitati ca binele si raul se intrepatrund. Simbolul Yin-Yang ne dovedește acest lucru. Albul (binele), contine negru, iar Negrul (raul), contine alb. Cel ce le undeste, este cercul, adica ceea ce unii numesc Dumnezeu, eu il numesc altfel. El este NEUTRU. El nu este nici bun nici rau. Caci cele doua elemente sunt polaritati. Fara + (plus) si – (minus), viata nu ar fi asa cum o stim, caci fara ele doua, nu ar fi energie electrica, nu am avea oxigen, nu am avea apa, nu am avea nimic!

  Unii din cate se pare nu inteleg ca nu este bine sa cazi intr-o extrema anume. Atunci apar problemele. Sa nu uitam ca in viata minciuna te poate scapa de anumite lucruri. Acuma nu inseamna ca este bine sa minti mereu, ci poti minti prin omisiune…etc.

  Oamenii vor fi avertizati iar ei nu se vor pregati. Cu atat mai bine. Poate asa cei ramasi in viata vor intelege, de ce este bine sa-ti poti afla viitorul, sa poti stii, cunoaste si intelege fenomenele din jurul tau, cum anumite decizii pot avea efecte pozitive sau negative asupra ta sau asupra celor din jurul tau.

  Eu am vazut numai cativa oameni vindecati prin rugaciune, dar care nu aveau nimic de-a face cu biserica sau cu religia impusa, ci se rugau intr-un mod propriu, adica meditau. Va mai dura pana ce oamenii vor intelege anumite fenomene si de ce este bine sa invatam sa le stapanim.

  Ca sa va dau un exemplu. Stiu un caz al unui om caruia muschiul inimii i se micsorase. Doctorii i-au spus ca numai are mult de trait, caci avea si diabet, iar transplantul iesea din discutie. Acest om, a inteles ca viata lui de-atunci, si modul in care traise si dorea sa vada lucrurile fusesera total gresite. Abia atunci a inteles, ca o gandire sanatoasa, o gandire plina de ganduri pozitive si fara frica fata de NIMENI, iar cand spun ca a decis ca numai trebuie sa se teama de nimeni, ma refer ca nici credinta lui de pana atunci numai conta pentru el.

  Atunci acest om, a inteles, iar mintea lui a inceput sa lucreze pentru el si in favoarea lui, iar acuma au trecut 10 ani, iar acel om este sanatos TUN.

  Eu le-am vazut cu ochii mei, si tocmai de aceea va spun: Inainte sa credeti, cercetati, caci, ADEVARUL VĂ VA ELIBERA!

 98. @VALENTIN Toata admiratia pt. adevarurile expuse aici. Scrieti-ne cat de des puteti. Multumim

 99. Buna seara ,
  Corect , domnule Valentin , in privinta paranormalilor si a armelor psi. Exceptie este arma detinuta de catre Decagon. Loveste la mii de kilometri distanta . Dar tot punctual. Cazul falsului Henry Kissinger , lovit in dec.2000.

 100. Rugati-va , cu cuvintele voastre , vi s-a spus. Pot acum sa arat si altceva : Prin alertarea celor care sint interesati sa afle mai multe , ati devenit un inamic ce nu poate fi surprins prea usor . Asta da peste cap anumite parti din planurile de atac ale realilor inamici . Se poate obtine chiar renuntarea la atacuri. Totul depinde de noi , noi care avem bune intentii. Nu ca cei care isi paveaza drumul , spre stiti ce . Sa fim oameni , sa ne ajutam intre noi este foarte IMPORTANT . Acum cind S.U.A. si-a sporit bugetul militar se vede clar intentia de agresiune . Mai nou Coreea de Nord a alarmat armata . Sa vedem reactia Chinei ( au cea mai buna diplomatie , din lume ) . Pe a Rusiei o stim , a revenit tarul Rosu Putin ( este format in fosta armata Rosie ). Nu-i exclus ca despre el sa fie vorba in P.S. -ul arutellei . Nu trebuie sa privim situatia cu disperare . Ci cu CALM . Mult calm si , daca puteti , detasare. Lumea apartine celor calmi. Deci , cit mai calmi .Incep miscarile sociale . Cotroceniul ia in calcul acest aspect.

 101. Si sa-ti spun,drept,Arutella,o clona a mea nu va fii niciodata mai buna! Copia nu poate intrece originalul!
  :))- mama nu mi-a pastrat motul sau poate nu mi l-a taiat si am ramas motata si in ziua de azi!:))
  Daca ai fi fost barbat…hm,cred ca ti-ai fi dorit clona mea! Da’ sunt sigura ca si clona mea s-ar amuza pe seama ta!

 102. Valentin,biblia nu a tinut niciodata pe nimeni in intuneric,acela ce citeste cu chemare(si nu o data) si asimilaza esenta acelor rinduri,va avea parte de o luminare.Adevarata Luminare..mahrama se va ridica,perceptiile vor fi altele..Biblia nu a spus niciodata”CREDE SI NU CERCETA” ci ma degraba”CERCETATI SI PASTRATI CE ESTE BUN”.Cercetarea te va duce la cunoasterea adevarului.Nestiinta te va tine in intuneric.Dealtfel oamenii de stiinta,cu o oarecare credinta,au avut acceptul si tot sprijinul bisericii in cercetarile lor.Cit despre ghicitori,vrajitori,etc..da,este un pacat,acestia sint inspirati de duhul cel inselator.Revelatia este cu totul altceva,este o descoperire inspirata de la DUHUL SFINT..Si acesta nu data oricui..

 103. Buna ziua , Rusia vinde armament Chinei , deci sint aliati. Ceea CE A VAZUT SI domnul INGINER .Dana , daca esti romanca nu-i mai zapaci pe romani cu citate , vin-o cu texte originale , noutati sau ce crezi de cuviinta , dar nu te lua de mine . Nu sint arutella ( indrumatoare , se traduce ). Aici trebuie sa avertizam , pe oricine si mai ales la TIMP . Barbatia mea este o stare de spirit , dovedita in infruntarea inamicilor acestei tari. Nu alceva . Nu sintem falsi profeti. Nu am prognozat ca vine Apocalipsa , ci am cautat sa alertam oamenii . Este un razboi total , declansat cu tot arsenalul existent la ora actuala pe Pamint , impotriva locuitorilor acestei tari. Nu scrie pe unda , la baza careia sta microunda , ca o loveste pe Dana , pe Valentin , pe Bubulina ( felicitari pt. contributie , va citesc cu interes ) .Ea loveste ( fara mila ) . Nu-ti sintem dusmani , Dana . Vrei sa vorbesti cu arutella , cere-i lui Admin. e-mailul si poti sa corespondezi cu ea . Mi-a placut vehementa ta , dar nu sint de acord cu ceea ce scrii. Asta nu presupune ca cer cuiva sa nu fi citita . Sper ca acum esti de acord sa facem PACE . Armele sint de rau augur .

 104. Dumnezeu ne-a inzestrat cu tot ce avem nevoie pentru a ne vindeca , fara medicamente – citat din cartile medicului Axel Munthe , cunoscut si de printesa ROMANCA Martha Bibescu (- ULTIMA ORHIDEE – ) .

 105. Din F.S.N. au roit reprezentantii puterii , dar si cei din opozitie .

 106. Eu ii zapacesc pe romani? Eu citez? Eu sunt vehementa?
  : )) Eu credeam ca sunt amuzanta.Bine…piua! Tu ramai sa scrii p’aici,eu nu voi mai vizita blogul.

 107. Buna ziua ,
  intr-un weekend va avea loc un eveniment negativ , pina in finalul Postului Mare . Se imbolnaveste Basescu ? Se pare ca pleaca , dar nu vedem cauza.Atit avem sa va transmitem .

 108. Se va dansa , in strada , dupa o furtuna violenta . Nu stim ce inseamna , dar poate ne ajuta cei care au facut acest blog . Intilnire Putin – Henry Kissinger , ultimul fiind una din eminentele cenusii ale asa zisei Oculte . Pare o convorbire telefonica …. Unul din instrumentele utilizate este Wall Street , al carui simbol este Taurul . Rugam verificati .

 109. @VEGA

  Din pacate pentru unii, sunt unul din cei care stiu ca Biblia asa cum este prezentata PUBLICULUI, nu este cea adevarata. Adevarata Biblie, cu toate continuturile sale, este tinuta secreta, dar sa zicem ca au mai fost mici scapari din ea.

  Eu nu am nimic nici cu Biblia nici cu Biserica, sau cu vreo credinta anume. Din punctul meu de vedere fiecare poate sa creada ce doreste, atata timp cat i se aduce la cunostinta tot adevarul, si este pus in fata adevaraului si a idolatrizarii.

  De discutat despre acest subiect, pot discuta zile intregi, si sa explic intregul fenomen de furt energetic prin rugaciune catre zei falsi (sfinti, zeitati), lucru de care OCULTA nu este deloc straina.

  De asemenea pot discuta despre cum ritualurile indiferent ca sunt catolice, ortodoxe, protestante, neo-protestante, hindu, s.a.m.d., nu fac altceva decat sa-ti inchida anumite energii vitale pentru constientizare, eliberare (mentala) s.a.m.d.

  Dar nu am sa discut despre asta, nu acum. Totul la timpul potrivit. Si crede-ma ca am citit Biblia de cateva ori pana acum, si sunt unele lucruri, care le-a scapat si Ocultei. Bine, cei drept, pot fi citite printre randuri.

 110. Buna dimineata,de ce nu mai apar comentarii pe blog? Erau subiecte interesante dezbatute aici.Si inca o intrebare :avertizarea prin sms mai este valabila?

 111. Buna seara , pt. Dana , te-am invitat sa vii cu ceva concret , chiar original . Toti putem crea ceva bun , daca rationam benefic pentru intreaga lume . Uite , de pilda , m-au afectat stirile in care au fost impuscati copiii din Franta ( dupa opinia mea numai un scelerat poate trage in copiii – cum s-a intimplat si in Afganistan ), dar n-am mila fata de sionisti . Am participat la vinatoarea acestor neonazisti , pentru ca a fost interzisa miscarea lor de catre O.N.U. Daca tu te amuzi , pentru noi razboiul nu este o gluma . Esti libera sa faci ce vrei , dar iti spun un pont : De la distanta mari ( in timp sau spatiu ) minciuni MARI . Cu stima , S.

 112. Stiu ca voi primi noi admonestari , dar si omul a derivat dintr-o clona . Timpul va demonstra si acest lucru , dar dupa ce se va mari capacitatea omului de a calatori in timp ( salt mental – fara aportul tehnologiei asa cum are Vaticanul – cronovizorul ). Nu – i S.F.DAR , toate la timpul lor .

 113. Diversitatea ,in gindire ,ne-a SALVAT , un filozof englez .
  Toti oamenii sint frati – stiinta a dovedit-o deja .
  – Vremea celor mai mari primejdii a trecut – afirma Carmen Hara . Eu am mici abtineri , sint format in zona neincrederii, altfel eram oale si ulcele .

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro