Jun
25
2013

Mesaj din 21 iunie 2013 si o decodificare

21.06.2013 Contituția … în pom … “Pomi” distruși …

Accidentul din Muntenegru are la baza 2 mesaje: cel din
21.01.2013 (link) O mașină sau autocar plin cu călători … la doctor ..
si cel din
09.06.2013 (link) – Posturile de televiziune Realitatea TV și B1 prezintă evenimente deosebite ….scene …

11 Comentarii to “Mesaj din 21 iunie 2013 si o decodificare”

 1. Nu se dezminte D.L Istrate ,inca o dovada ,daca mai era nevoie,ca Dumnezeu l-a ales si-i arata in vise tot ce se va intimpla ,este extraordinar ,sa fi contemporan cu alesul Domnului !!!!

 2. va doresc multa sanatate pt adevarurile spuse inca o data va multumesc ca a-ti revenit

 3. Draga Elena , daca pot spune asa , unii nu vad dovezile evidente , chiar daca scrie negru pe alb ……Depinde de modul fiecariua de a gandi si de a putea intelege ” fenomenul Istrate ” Cu stima Gabi Birta

 4. Ce crede D.L Istrate de afirmatia profesorului George Purcaru ,cutremur mare in Romania in 2013 ,asa sa fie ?

 5. Dragi prieteni
  De multa vreme nu am mai putut sa accesez forumul si tocmai cand credeam ce este mai rau despre dl Istrate, iata ca a aparut. Eu abea azi am reusit sa deschid adresa.
  In noile conditii nu stiu, si intreb, unde se anunta situatia vibratiilor, probabilitatea producerii cutremurelor, etc.ca in vechiul format.
  Ma bucur ca suntem din nou impreuna…
  Sanatate si succes tuturor si bun venit d-lui admin.

 6. am aceeasi intrebare ca elena frantescu pt dl istrate sau dl admin multumesc

 7. Salutari!

  Si aprecieri domnilor!
  Stiu ca e off-topic..insa au fost atatea mesage alarmante (cel putin!) despre razboi…distrugeri…si nu pot sa nu intreb: A fost o alarma falsa? Se amana? E prea sensibil subiectul?
  Multumesc!
  Cu respect!

 8. Din dicutiile purtate cu dl Istrate, parerea dansului este urmatoarea: Pana in toamna nu vede producerea unui cutremur mai mare de 7 grade. Este in schimb posibil sa existe unul “simtibil”, care in general nu se lasa cu pabube materiale importante sau cu pierderi de vieti omenesti.

 9. Buna seara , multumesc pt. invitatia de a reintra . Momentan sint exclus din sistem , cum s-a exprimat inculpatul Basescu , presedinte peste imaginarii neproductivi ” romani “. Va felicit ca ati avut curiozitatea de a mai consulta acest blog . Felicit echipa si pe domnul inginer pt. curajul de a reveni. Intr-adevar nu se vad miscari tectonice periculoase . Din pacate , reconfirm ca DACA va exista un conflict zona Dobrogei va fi principalul teatru de operatiuni , pt. accesul spre Capitala. Atac ce poate fi pe timp de iarna. Gasiti pe net , tastati Geopolitica , comentarii la un scenariu aparut anul trecut ” Nimiciti in 4 ore ” , se numeste . Ca roman va sfatuiesc sa nu fiti speriati , sistemul din care fac parte depune eforturi de anihilare a unui plan de invazie. Dobrogea si vecinatatea ei este un teren ideal de utilizare a armelor defensive . TERIBILA arma energetica , pe care o detinem poate pulveriza fortele de invazie , indiferent de vreme sau tehnica pe care ar utiliza-o cei ce ne-ar putea fi adversari. Va urez putere de munca tuturor si mai alkes capacitatea de a gindi pozitiv sa nu va paraseasca . Cu stima , S.

 10. sper sa va auda Dumnezeu dl supravietuitorul dar tare ma tem ca de data asta ww3 nu scapam nebeliti de rusi

 11. Buna seara ,
  aduce-ti Basarabia acasa , gasiti site-ul pt. semnaturi pe net. Pt. legiferarea unor legi benefice gasiti coordonatorii locali , pe site-ul cu acelasi nume . Va urez o seara frumoasa si o saptamina fara griji.S.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro