May
23
2011

Mesaj din 19 mai

19.05.2011 Germania cu probleme noi ….

8 Comentarii to “Mesaj din 19 mai”

 1. ACEST MESAJ ARE LEGATURA CU MESAJUL DIN 27 FEBRUARIE,CU CE NE POATE AFECTA PE NOI?

 2. Asa este.In Germania este acum mare alarma, din cauza aparitiei unei grave bacterii care da mari problema digestive si a aparut acum si primul decedat din acest motiv.
  Se pare ca este vorba de bacteria coli si s-ar putea gasi in legumele crude. Institutul Koch de bacteorologie, nu poate spune exact cum sa previna populatia aceasta epidemie,care se pare ca se extinde ffff rapid.

 3. Doamne fereste ,Admin ,chiar se apropie marele cutremur ,din mesaj asta inteleg ,acum te rog pe tine sa-mi spui daca e corect ce inteleg eu si daca in timp il pot localiza in 2011 sau pina la finalul lui 2012 ,multumesc frumos ,iar de Germania da-mi te rog mai multe amanunte ,acolo sunt copii mei stabiliti (HANNOVER),multumesc din suflet

 4. http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-8734293-germania-bacterie-periculoasa-coli-enterohemoragic-propaga-rapid.htm

 5. Intradevar prin mesajul D-lui Istrate se adevereste ca Germania are mari probleme cu bacteria “ecoli” care nu se stie de unde se ia si a decedat si o persoana. Sanatate D-lui Istrate !

 6. Citez de forum:

  Este al doilea mesaj despre Germania…
  Va reamintesc mesajul din 27.02.2011: Aud in Germania si Austria zeci de mii de bolnavi. In acest moment apar ceva ca niste cocoloase.
  Ultimul mesaj ne anunta probleme in Germania.
  Asa dupa cum au remarcat multi colegi de-ai nostri de forum, pare sa fie vorba de bacteria Escherichia coli (E.coli enterohemoragic / Eceh), daca cele doua mesaje au legatura intre ele.

  http://forum.ioanistrate.ro/showthre…456#post181456

  Bacteria este imuna la antibiotice.

  http://www.ziare.com/europa/germania…rmania-1096697

 7. Si o noua profetie adeverita a domnului Istrate!

 8. Sper sa nu ajunga si la noi!!!!!!

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro