Jun
10
2011

Mesaj din 10 iunie 2011

10.06.2011 Eveniment deosebit …. Se indreapta ceva spre Israel.

24 Comentarii to “Mesaj din 10 iunie 2011”

 1. Cat de curand? Pe o scara de la 1 la 5 (1 fiind pentru o saptamana, 5 fiind pentru un an) cum apreciati ca este posibila realizarea acestui moment?

 2. Admin, ce se intampla cu forumul, de o saptamana nu mai pot intra.Astept un raspuns daca se poate, multumesc.

  Admin:
  Userul dvs nu are nicio restrictie. Ce eroare va da?

 3. CE ANUME VINE SPRE ISTRAEL?ASTEPT DECODIFICAREA MESAJULUI DE LA DL. ISTRATE.SI DESPRE ROMANIA CE SE MAI AUDE?

 4. Ceva sau cineva?De ce natura?Mai multe detalii,va rog!

 5. Se indreapta spre Israel o gramada de saci de bani luati de la tampitii din Europa ce-si achita creditele la banci :)) . poate vre-un pietroi din spatiu,Doamne fereste.

 6. Opaaaa, o racheta cumva ? cu inscrisuri arabe ?

 7. Daca in mesaj apare cuvantul “ceva” inseamna ca e un obiect, fenomen sau eveniment. Ma gandesc la vreo furtuna, asteroid sau alt obiect zburator sau la virusul e-coli…

 8. nu vreau sa par antisemit dar cercul pleaca dintr-un punct si se termina tot acolo la final…….asa ca eu consider ca acum dupa tot ce s-a intamplat la nivel mondial……..a sosit ziua judecatii…….asa ca evreii trebuie sa plateasca este o parere personala sper sa o publicati…..sa vedem daca bunul dumnezeu de aceasta data va fi de partea lor….

 9. – Buna ziua tuturor, daca stie cineva….? ce..si cum ” se indreapta, spre Israel” – …….? Sau chiar D.nu Istrate . – Astept…., as dori sa aflu cat mai repede. -Sanatate,rabdare si putere de munca :D.nului Istrate,Lui Admin idem, tutror Romanilor: rabdare,iubire,pace si sanatate. – Astept un raspuns , multumesc celor care mi-l vor da. ( 12 iunie 2011) ( sa aiba legatura cu Siria? sau ceva cutremur politic???)

 10. Agentia Spatiala Americana (NASA) a adat o nota interna catre toti angajatii pe care ii pregateste pentru o catastrofa terestra ce pare imediata si de neoprit. Ceva care ar putea sa genereze cutremure, eruptii vulcanice majore, inundatii, masive alunecari de teren, incalzire peste limitele admise, incendii de proportii apocaliptice etc. Detalii:
  http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/nasa-isi-pregateste-personalul-pentru-o-mare-catastrofa-terestra-34223.html

 11. As vrea sa comunicam oamenilor sa acorde o mare atentie evenimentelor care vor urma.
  http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html

 12. Intamplator sau nu, dar “NASA isi pregateste personalul pentru o mare catastrofa terestra: Agentia Spatiala Americana (NASA) a adat o nota interna catre toti angajatii pe care ii pregateste pentru o catasrofa terestra ce pare imediata si de neoprit. Ceva care ar putea sa genereze cutremure, eruptii vulcanice majore, inundatii, masive alunecari de teren, incalzire peste limitele admise, incendii de proportii apocaliptice etc.”
  Sursa: http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/nasa-isi-pregateste-personalul-pentru-o-mare-catastrofa-terestra-34223.html

 13. Interesant ca si acest eveniment din Noua Zeelanda are legatura cu mesajul din 10 iunie.Christchurch,adica Biserica lu Cristos,locul epicentrului.

 14. Ar putea fi:
  http://thewatchers.adorraeli.com/2011/06/13/ethiopian-volcanoes-unleashes-massive-ash-clouds/

  “According to certain forecasts, in a few days volcanic ash could reach Israel, located about 1,700 km from the volcano. In this case, there may be cancellation of flights from Israel Strip.”

 15. Posibil sa izbucneasca un razboi cu implicatii majore in zona??
  Despre noua impartire administrativa d-l. Istrate ce parere are? Nu vreau sa politizez dar e un apect major si ne priveste pe toti locuitorii acestei tari!
  Multumim Admin…

 16. ciudat ! toata lumea si/a pierdut inspiratia la acest subiect!

 17. Ce pacat ca Admin nu are timp sa posteze si decodificarile sau sa ne orienteze un pic…Multumim oricum pentru ceea ce faceti pentru noi!

 18. Are legatura cu mesajul de la NASA?
  http://www.antena3.ro/stiinta/nasa-anunta-un-dezastru-fiti-pregatiti-pentru-o-eventuala-catastrofa-128147.html

 19. Fiind “ceva”, deci un obiect cu implicatii mari asupra Israelului, sunt 2 variante, evidentiate si in postarile anterioare :

  1. Racheta nucleara cu semnatura araba sau iraniana.
  2. Meteorit/ asteroid.

 20. Buna seara , din consultarea celor ce vegheaza se pare ca vom avea trei luni periculoase pentru Romania : august , septembrie si noiembrie. Incerc sa va ofer mai multe detalii ,daca am sansa sa le vizualizez .Cu stima pentru cei ce acceseaza acest site. Laurentiu Cremene

 21. azi s-a prezentat la stiri ca israelul se pregateste de eventualitatea unui atac cu rachete

 22. Ce se intampla? nici un mesaj nu mai avem de la domnul Istrate?
  Referitor la ce a declarat domnul Marmureanu ce aveti de comentat?
  O seara buna

 23. buna ziua,nu a mai ajuns acel ceva nici acum in israel????????

 24. suntem in 26 iunie, nimeni nu mai scrie?

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro