May
02
2011

Mesaj din 1 mai

01.05.2011 Ma aflu la marginea unui teren de pe care s-au adunat cativa pepeni verzi si mai multe siruri de stiuleti de porumb. In acest moment aud cuvantul Eugeniei … care .. [asemanator cu mesajul din 05.02.2011]

36 Comentarii to “Mesaj din 1 mai”

 1. cine e eugenia?
  atunci a urmat cutremurul in noua zeelanda…acum?
  ar cam fi cazul sa vina, nu?

 2. Mesajul din februarie:

  05.02.2011 Apar in Noua Zeelanda, pe un ses verde cu pepeni la distanta, un turn inalt cu niste tevi metalice verticale. Apoi, mesajul se repeta dar sesul e numai apa si noroi.

  http://ioanistrate.ro/page/6/

 3. Mesajul acesta mi se pare extrem de grav. Mai ales ca se vorbeste despre Eugenie (programul de reducere a populatiei in baza anumitor criterii bine stabilite de elita globala).

 4. Exact ca in aceste preziceri, aliatii lui Osama Bin Laden ameninta cu atentate.O fi adevarat?

  Va incepe ca un război normal, însă va include folosirea armelor nucleare şi chimice; 2011 – Din cauza „duşurilor“ radioactive din emisfera nordică, nici un animal şi nici o plantă nu vor supravieţui. Musulmanii vor începe un război împotriva europenilor; 2014 – Majoritatea oamenilor de pe Planetă vor avea cancer de piele; 2018 – China va deveni noua Putere mondială; 2023 – Orbita Pămîntului se va schimba uşor; 2025 – Europa va fi pustiită; 2028 – Se va dezvolta o nouă sursă de energie. Foametea nu va mai exista; 2033 – Gheaţa de la Poli se va topi. Nivelul Oceanului Planetar va fi în continuă creştere; 2046 – Clonarea va fi foarte accesibilă; 2076 – Lumea va fi condusă din nou de comunişti; 2084 – Va avea loc renaşterea naturii; 2088 – O nouă boală va lovi Planeta. Oamenii vor îmbătrîni în cîteva secunde; 2097 – Această boală va fi vindecată; 2100 – Soarele făcut de mîna omului va lumina partea întunecată a Planetei; 2111 – Oamenii vor deveni roboţi; 2125 – Ungaria va primi semnale din afara spaţiului; 2154 – Animalele devin pe jumătate oameni; 2167 – O nouă religie; 2170 – Mare secetă; 2187 – Erupţia a doi vulcani este întreruptă cu succes; 2273 – Se va naşte o nouă rasă; 2288 – Se va reuşi să se călătorească în timp. Se vor stabili noi contacte cu extratereştrii; 2291 – Soarele se răceşte; 2304 – Misterul de pe Lună este descoperit; 2371 – Secetă mare; 2480 – Pămîntul va fi în întuneric; 3005 – Va fi război pe Marte; 3797 – Nu va mai exista viaţă pe Terra, însă oamenii vor reuşi să locuiască pe alte planete din sistemul solar.

 5. ACUM AM REVENIT IN FATA CALCULATORULUI,DAR CRED CA NU E TARZIU SA SPUN TUTUROR,HRISTOS A INVIAT,MULTA SANATATE DLUI ISTRATE.AM VAZUT F MULTE MESAJE DIN PARTEA DANSULUI,IL ROG FRUMOS CE NE POATE SPUNE IN LEGATURA CU ULTIMELE EVENIMENTE DIN LUME,CAT DE MULT VOM FI AFECTATI.MAI ALES CA SE SPUNE CA A FOST DESCAPERIT DIN CAUZA TERORISTILOR ROMANI.MULTUMESC MULT

 6. Citind mesajul din 05.02.2011 eu inteleg ca va fi un cutremur ( tags cataclisme )sa vedem si unde.Cu stima Gabi Birta

 7. o fi vreo legatura intre “impuscarea “lui Osama si avertizarea lui Basescu de catre Vantu in legatura cu o “surpriza” de 1 Mai? oare Vantu are legaturi f stranse cu unele servicii care i-au dat informatia si a vrut astfel sa-l avertizeze pe basist ca se intinde unde nu trebuie ? ?

 8. De ce n-a fost prevazuta operatiunea vizand baza din Abbottabad? Chiar era o informatie care mi-ar fi putut aduce un beneficiu crucial.

  Admin:
  Poate ca omul era deja mort sau poate nu a murit in misiunea de la Abbottabad si traieste acum

 9. Mai functioneaza acest blog? Chiar nu mai posteaza nimeni,nimic? Cu stima.

 10. Bubulina,de unde ai aceste indicii atit de clare,pe ani,cu tot ce va urma pe o perioada atit de mare in timp? Cu stima.

 11. Se pare ca unele lucruri se pot modifica…2011 (in viziunea “Vanga”) prevedea nor radioactiv…etc…. nu s-a intamplat… apoi razboiul….noul scut plasat in Ro… poate inclina balanta…..Deci… previziunile pot fi alterate de evenimente ulterioare?

 12. Baba Vanga a prezis ca in 2011, din cauza “dusurilor” radioactive din Emisfera Nordica – niciun animal si nicio planta nu vor supravietui, orbita Pamantului se va misca si vor avea loc schimbari in cursul zilei. Musulmanii vor incepe un razboi impotriva europenilor.

 13. interesant e cum cuvantul “pepeni” apare in ambele mesaje….ce legatura or avea ????

 14. asteptam decodificarile

 15. Buna seara. Este clar ca amplasarea “scutului” in tara noastra nu este tocmai o alegere buna. Pepenii dl. Istrate indica zona Olteniei deci ceve , ceva se va intampla!

 16. Specialiştii din economie au descoperit de curând cea mai simplă metodă de a ieşi din criză. Recuperarea tezaurului de la Moscova şi cererea datoriei de la nemţi. Tezaurul este cotat la 12 miliarde de Ron, în timp ce statul german ne datorează nu mai puţin de 19 miliarde de euro. Pentru a recupera aceşti bani, statul român trebuie să emită o decizie politică. România nu ar fi la prima tentativă de recuperare a Tezaurului, dar până acum toate au fost în zadar. Datoria Germaniei este istorică şi a fost descoperită de Radu Golban. Nemţii trebuie să ne dea 19 miliarde de euro, reprezentând o datorie faţă de Banca Centrală. Pe lângă cele două naţiuni, România mai are de recuperat bani de la alte 15 state.
  SA NE DEA BANII!!

 17. @Bubulina

  Multe din ceea ce a spus Baba Vanga nu se vor adeveri. De unde stiu, nu conteaza, cert este ca in final omenirea sa va trezi si va intelege ca nu razboiul este solutia, dar nici ideea de turma nu ne va ajuta sa mergem mai departe pe scara evolutiei.

 18. http://www.evz.ro/detalii/stiri/profetie-cutremur-de-14-pe-richter-in-taiwan-peste-5-zile-929242.html

  Doamne fereste!

 19. Exista manipulare economica,politica si religioasa.Doar aceasta viata exista .Cei care cred in altceva au imaginatia bogata…As avea de comentat multe dar nu e cazul!Astept vesti indiferent de complexitate de la dvs Domnule Istrate si administratorii forumului!Numai bine tuturor!

 20. admin, data de 9 iunie are vreo relevanta pentru dnul Istrate?

  Admin:
  Nu stiu

 21. fratele tau, romania are resurse uriase de aur, care acopera datoria lejer, ofera locuri de munca, imbogatesc statul, samd
  trrebuie doar buna intentie

 22. Am impresia ca nu se mai ocupa nimeni de acest blog.Mare pacat.Sa inteleg ca e lasat de isbeliste?Nimeni nu mai are timp de nimic? Cu stima.

 23. Fratele meu@ eu zic ca o sa ne coste mai mult sa recuperam ceea ce ni se cuvine decat face. Moscova nu recunoaste nimic (asta e stilul) si nu va recunoaste niciodata. Noi nu suntem ca polonezii sa le sarim la vena. Cat despre ceilalti care ne sunt datori, poti sa uiti.
  Vand eram copil eram foarte darnica, intr-atat incat luam lucruri din casa pt a le face cadou (ba unei profesoare, ba vreunei tanti, mai tarziu imprumutam cu bani colegii apoi nu mai vedeam banii si ma plangeam lui tata. Tata asa mi-a zis: de dai, n-ai; ia nu da, sa vezi cum ai!

 24. “… a Prince will reign, who will come from the nation that gave us our religion ( Byzantium ). He will be a supremely spiritual person, who will provide the opportunity for uplifting the moral fibre and the spiritual principles of the nation …”

  http://www.romanitas.ru/eng/THE%20RESTORATION%20OF%20ROMANITY.htm#_ftnref282

 25. @frateletau….pai sa ne dea nemtalaii banii ca dupa ce ca ne sunt datori le mai si interzic romaniloc cica, sa munceasca in Germania.Sa ne dea banii toate tarile caci bancile lor venite in Romania stiu sa ne dea pe mana recuperatorilor daca nu platim noi ca persoane fizice.Atunci si intre state ar trebui sa fie la fel.

 26. Un seism cu magnitudinea 7,1 s-a produs marţi în largul insulelor Vanuatu din Pacificul de sud, a anunţat Institutul american de geofizică (USGS), dar nu a fost declarată alertă de tsunami, relatează agenţiile internaţionale de presă.

 27. Pe 7 Mai, la 08:57 am citit ca vibratiile sunt foarte puternice si oscileaza. Nu am asociat nimic cu data respectiva. S-a int\mplat ceva si nu am facut eu legatura sau nu stiu ? Sau vibratiile sunt la acelasi nivel ridicat si asteptam sa se intample ceva ? Dar ce ?
  Multumesc.

  Admin:
  Au fost peste 1000 de cutremure in ziua de 8. Ce e drept de intensitate mica si foarte mica.

 28. Un “profet”, cunoscut sub numele de profesorul Wang, a prezis ca ziua de 11 mai va fi fatidica pentru Taiwan. Practic, acesta sustine ca insula va fi stearsa de pe fata pamantului de un cutremur si un tsunami devastator. Predictiile facute de asa-zisul profet privind distrugerea insulei Taiwan au bagat deja panica in oameni.

 29. Ce ne puteti spune de marele cutremur ce se anunta in Italia zilele acestea?

 30. Va multumesc. Cu stima.

 31. Se poate muri la un cutremur de 5,2 in Spania sau a fost acum unul mai mare pe care nu-l gasesc pe niciun site?

 32. A FOST CUTREMUR IN SPANIA. MAI MULTI MORTI. CU STIMA.

 33. A fost prevazut un cutremur la Roma (Italia) ieri pe 11, dar s-a intimplat sa fie in Spania de 4,5 si 5,1 distanta intre ele de 2 ore , nu stim ce se mai poate intimpla !

 34. bUNA ZIUA. cE SE INTAMPLA CA NU MAI AVEM VESTI DE LA DUMNEAVOASTRA? nICI PE MAILUL PERSONAL NU AM MAI PRIMIT NIMIC. CE SE INTAMPLA? CU STIMA.

 35. Vibratiile de acum cateva zile au fost legate de cutremurele din Spania?

 36. Asteptam decodificarile, desi cred ca mesajul nu se refera la un cutremur.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro