Dec
25
2011

Mesaj de Craciun

Steaua Craciunului sa va lumineze viata si fie ca sarbatoarea magica a Nasterii Domnului sa va aduca sanatate, fericire, implinire, succese, ubire si numai bucurii!!! Cele mai calduroase urari si un Craciun fericit alaturi de cei dragi!!!

26 Comentarii to “Mesaj de Craciun”

 1. Multumesc,aceleasi sentimente sa va insoteasca ,sa fiti binecuvantati!
  Efti

 2. VA DORESC UN CRACIUN FERICIT SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI MULTE REALIZARII!!! LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!!! GABRIEL

 3. -STIMATE DOMNULE IOAN ISTRATE SI ADMIN[….] DL ION CRISTIAN DIN BUCURESTI VA TRANSMITE MULTA SANATATE SI SARBATORIILE CU BINE SI LINISTRE IN SUFLETE .VA MULTUMESC SINCER DIN ADANCUL SUFLETULUI PENTRU TOT CEA CE FACETI PENTRU NOI SI AI DORESC DOMNULUI ISTRATE TOT BINELE DIN LUME ALATURI DE FAMILIE -SOTIE -COPII SI NEPOTI CAT SI CEI DRAGI .UN SINCER SI CALDUROS -LA MULTI ANI PENTRU NOUL AN IN CARE V-OM PASII IN 31 DEC 2011 IAR NOUL AN SA NE ADUCA NUMAI BINE SI IN ACELASI TIMP SA SE FACA VOIA LUI DUMNEZEU ATOT CREATOR SI STAPAN SI DUMNEAVOASTRA SA FITI ALATURI DE NOI CU TOATE IMFORMATIILE CARE NI LE DATI PE BLOGUL DISTINSULUI DOMN IOAN ISTRATE .CU TOT RESPECT -STIMA SI CONSIDERATIA PENTRU TOT CEA CE NEA TRANSMIS SI INVATAT CAT SI TIE ADMIN[…]VA DORESC TOT BINELE DIN LUME SI SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE SINCER VA DORESC.CU RESPECT ION CRISTIAN -BUCURESTI CART LACUL TEI SECT 2 TEL .LUNI 26 DECEMBRIE 2011 ORA 13.54.PM

 4. Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca:liniste, caldura in suflet,sanatate si bucurii!
  Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!

 5. Va multumim pt. urarile care ne incalzesc sufletele si va dorim dv. D-lui Ing. Istrate si D-lui Admin cu ocazia Sfintelor Sarbatori de iarna si a Anului nou multa sanatate,liniste sufleteasca alaturi de cei dragi si in continuare sa aveti grije de noi cu mesaje de atentionare. Cu mult drag “micaivan”…..

 6. SARBATORI CU BUCURIE SI PACE IN SUFLET ALATURI DE CEI DRAGI!LA MULTI ANI!

 7. Va doresc Sarbatori Fericite,multa sanatate si un Craciun fericit alaturi de cei dragi.

 8. LA MULTI ANI! 2012 sa fie cu sanatate,bucurii si multa,multa PACE! Cu mult respect!

 9. Sarbatori fericite, sanatate, multe bucurii, Domnului I. Istrate, Admin si tuturor celor care se afla pe forum.

 10. 27 decembrie 2011 – sf. Stefan

  La poarta la Stefan Voda
  http://youtu.be/7CR76EOKy8k

 11. Sarbatori fericite,multa sanatate La multi ani!

 12. sarbatori cu bine si sanatate domnului istrate si lui admin

 13. LA MULTI ANI ! VA IUBESC

 14. Sarbatori fericite si linistite,un an nou cu multe impliniri si unire in cuget si simtiri poporului roman!La multi ani!

 15. La multi ani !!!!!!!!!!!! si multa sanatate pentru ca asta conteaza. Sa vi se implineasca toate dorintele pe 2012

 16. Va doresc sarbatori fericite, multa sanatate, un an nou cu multe impliniri si realizari.”La Multi Ani” .Cu stima Nico.

 17. La multi ani cu sanatate, bucurii si impliniri. Pentru Noul An, tuturor, numai bine, realizari pe toate planurile si multa, multa sanatate !
  La multi ani !

 18. Un an binecuvantat!

 19. LA MULTI ANI cu sanatate ,realizari si numai ganduri bune domnului Istrate ,administratorilor si tuturor celor ce viziteaza acest blog.Fie ca anul care vine sa ne aduca tuturor pace ,iubire si pasii nostrii sa fie insotiti de Domnul mereu!

 20. Va doresc atat Dvs. cat si Admin-ului ca in Anul ce vine,2012
  sa ramaneti alaturi de noi sanatosi si dornici de a ne ajuta.
  Cu mult respect si speranta.

 21. Va doresc un an nou feticit si plin de bucurie si prosperitate, sanatate si sa ne dati numai vesti bune!!!

 22. Fie ca anul ce se apropie sa va aduca numai bucurii,sanatate si impliniri!La multi ani!

 23. La multi ani! Domnule Istrate, Admin si tuturor prietenilor acstui forum va urez un an mai bun cu multa sanatate, mai multe bucurii si mai putine griji si tot ce este mai bun sa va insoteasca.

 24. Buna seara , ROMANILOR de pretutindeni, pe linga traditionalele urari ” LA MULTI ANI ! ” , SANATATE , implinirea tuturor dorintelor , inspiratie de la SFINTA PATRIME , ce apara GRADINA MAICII DOMNULUI , va adresez chemarea : Romani , VENITI ACASA . general al armei psi , Laurentiu Cremene.

 25. sarbatori fericit si la multi ani

 26. La multi ani tuturor!Recesiune usoara

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro