Nov
30
2010

Mesaj 30 noiembrie

30.11.10 Ma aflu in Halaresti pe drumul ce coboara in serpentina de la Biserica in vale. Eu cobor pe o cararea abrupta, la vale. In dreapta mea, pe serpentina, coboara demnitarii cu o masina. Jos, pe drumul drept, apropiatii presedintelui Basescu …. discuta …. Eveniment.

Cu ocazia Sfantului Andrei doresc sa va urez:
La multi ani ! multa sanatate, liniste sufleteasca si oameni buni in preajma !

26 Comentarii to “Mesaj 30 noiembrie”

 1. Multumim pt. urare, dorindu-va si dv. D-le Istrate si D-lui Admin sanatate si aceeasi liniste sufleteasca. Multumim ca ne pune-ti in garda, si asa nu se vede cite fac, parca pursisimplu vor intetiomat sa ne termine.

 2. cum s-ar interpreta asta?

 3. Base nu participa la evenimentele din Romania, este in Afganistan si aboi pleaca in alta parte, acolo pot aparea stiri noi si acele discutii mai ales ca au castigat comunistii in moldova, in traducere…discutii politice la sumit. Este pe aprope interpretarea mea?????Bine ca ati revenit si ca nu ne lasati singuri.

 4. admin macar nu mi-ai dat ocazia sa ma apar sa aduc argumente

  Admin:
  Poti sa le trimiti pe email?

 5. IUBITII MEI ROMANI va urez cu ocazia zilei TARII noastre dragi, MULTA SANATATE si FERICIRE precum si L A M U L TI A N I.

 6. Va multumesc inca o data DOMNULE ISTRATE si DOMNULE ADMINISTRATOR ca ati revenit. LA MULTI ANI

 7. La multi ani, Romania! La multi ani, romani, oriunde va aflati!

 8. v a multumesc ca sunteti din nou cu noi!

 9. România este o țară de mărime medie, situată pe cursul inferior al Dunării, în partea sud-estică a Europei Centrale.
  Istoria României ca țară independentă și suverană, nu poate fi înțeleasă fără a înțelege istoria acestei zone europene, locuită din cele mai vechi timpuri.

  Săpăturile arheologice au scos la lumină vestigii ce aparțin unor culturi vechi de mii de ani, dovedind astfel că acest teritoriu a fost locuit din eneolitic și paleolitic (1-2 milioane de ani în urmă). Stau mărturie vestigiile arheologice ce aparțin culturilor neolitice Boian-Gumelnița (Câmpia Română), Hamangia (Dobrogea), Cucu

  Sursa articol: http://www.pacpac.eu/news/pagini_de_istorie_ale_romaniei/2010-12-01-806

 10. D-nule Ing.IOAN ISTRATE ,Stimate ADMIN dragi prieteni ai blogului din care facem parte ,va doresc tuturor tot binele din lume cu oazia zilei noastre ,a romanilor de pretutindenisi un calduros ,,LA MULTI ANI ,,.Cu drag si respect A.D.

 11. La Multi Ani, Romania !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=OR8b2RBXMFY&feature=related

  Admin, sper ca nu ma vei bana de data asta !
  Te pup !!!
  La multi ani !!!

 12. @Fabius
  http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?2381-Romania-la-care-nimeni-nu-visa&p=104097#post104097

  cam acelasi sentiment 🙂

 13. Oare a trecut pericolul ? cum sunt vibratiile Admin ? multumesc de raspuns, va pup pe toti si LA MULTI ANI !

  Admin:
  Da

 14. “LA MULTI ANI ROMANIA ” ! La multi ani tuturor romanilor oriunde va aflati !

 15. La multi ani tuturor romanilor. Dumnezeu sa va binecuvinteze.

 16. sa fie ceva grav cu ocazia plecarii presedintelui din tara?un accident ceva?

 17. Avind in vedere ca, daca nu postezi comentariu doua sapt. esti banat ,atunci forumul devine inutil,nu stiu ce alte criterii trebuie sa indeplinesti ,eu am postat chiar acum 2 sapt ,probabil domnul ADMIN considera ca sunt prea in virsta?Pacat sunt o vizitatoare fidela….

 18. Din mesajul dlui. Istrate eu remarc doua aspecte simbolice: 1)dl.Istrate ii vede pe guvernanti de pe carare pe cand acestia nu-l pot vedea (darul de vizionar al dlui. Istrate); 2) dl. Istrate, identificandu-se cu noi toti, coboara o panta mai abrupta, pe cand guvernantii au o coborare mai domolita de serpentine. Cert e ca toti ajungem pe un palier inferior…
  Va multumesc pentru toate informatiile, va doresc multa sanatate si va iubesc!

 19. multumim ca ati revenit

 20. Dle ADMIN AM VRUT TARE MULT SA CITESC CE NE-ATI SCRIS PE 1 DEC ///NU AM ACCES LA FORUM [eram inscrisa]///IN AFARA DE FAPTUL CA NU ERAM ACTIVA AICI SI CA IL PRETUISC NESPUS PE Dl ISTRATE,ALTE “PACATE” NU AM/// VA ROG DIN SUFLET SA MA RECONECTATI. MULTUMESC.

  Admin:
  V-am ridicat restrictia

 21. COMPLETARE :NU FOLOSITI TERMENI IN LIMBA ENGLEZA PT CA NU VOI PRICEPE PREA MULTE. DIN NOU -MULTUMESC

 22. NASA ţine o Conferinţă de Presă explozivă azi, 2 decembrie, în care va discuta despre o descoperire astrobiologică de senzaţie care va avea un impact major în lămurirea existenţei vieţii extraterestre. Evenimentul are loc la orele 14, ora Washingtonului. Cel puţin acesta este anunţul de pe site-ul NASA.

 23. – Nici o data nu este prea tarziu, urez din suflet pt. frumoasa si vesnica Romanie ,un calduros si sincer: La Multi Ani ! tuturor Romanilor care acum sunt risipti prin lume, sanatate, prosperitate si traditionalul : La Multi Ani! D.nului Istrate, viata lunga si sanatoasa, lui Admin,putere de munca ,rabdare, sanatate si La Multi Ani! – Traiasca ROMANIA! si sa ne ajute D.zeu, sa fim uniti,asa cum vedem si la alte popoare. LA< MULTiiiiiiiiii ANiiiiiiii ROMANIA noastra frumoasa, infloritoare ,prospera si sa ramai vesnic tanara .

 24. Dle ADMIN MULTUMESC DIN SUFLET PT RIDICAREA RESTRICTIONARII.

 25. Buna ziua,domnule admin!!!
  As vrea mult sa pot intra si eu pe forum.Numele meu de utilizator a fost restrictionat,eram inactiva pe forum:-(Va rog mult daca e posibil.
  O zi buna!!!

  Admin:
  Am ridicat restrictia.

 26. Admin este extraterestrul pe care il vor prezenta cei de la NASA in seara aceasta!

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro