Jul
20
2010

Mesaj 20 iulie

20.07.10 Apar case daramate/demolate si case mutate dupa un eveniment deosebit.

26 Comentarii to “Mesaj 20 iulie”

 1. Doamne fereste! Un mesaj mai clar de atat nu se putea!

 2. Evenimentul il stim deja:inundatiile! Si e normal ca dupa inundatii sa apare constructii noi! Deci nimic nou!Daca la asta se refera dl Istrate…atunci eu nu il trec la mesaje confirmate!

 3. http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010072046403/Actualitate/Reteaua-Vantu-Presa-Episodul-1.html dupa ce poporu va vedea pe cine a pus iliescu in mormantul asa zis al lui nicolae ceausescu ..vom vedea adevaratele miscari de strada ale romanilor impotriva bolsevicilor din Romania!

 4. as dorii sa plec in oltenia spre sf.lunii pt.maxim 10 zile,ar fi ceva evenimente ma refer la cutremur?ms

 5. Ce inseamna eveniment deosebit? E prea generic termenul

 6. Cred ca e vorba tot de inundatii. In cazul unui cutremur nu sint motive sa muti case. Relocarea se face pentru a muta din zona inundabila.
  Asa cred …

 7. Ma gindesc sa nu fie cumva aceste case demolate si mutate probabil in urma cutremurului din M.Neagra, ma rog despre el vorbindu-se mai demult.

 8. Inundatii sau alunecari de teren. Oricum de bine nu e.

 9. decodificarea . sa stim si noi .

 10. Sa fie vorba de cutremur?Sa nu uitati sa postati atentionarea din vreme…
  Multumesc!

 11. sa fie vorba despre deportari

 12. cred ca este vorba de alunecari de teren.

 13. Stii ceva, nici nu tin sa-l publici ,important este sa-l citesti tu!

  Admin:
  L-am citit, dar sa stiti ca nu am nici o vina. O sa incerc sa impun dnului Istrate, atunci cand trimite un mesaj sa-mi trimita si decodificarea

 14. buna ziua,ce parere aveti de mesajul trimis de d-ul istrate pe 20 iulie si cutremurul de ieri noapte ? oare va veni si cel mare? va multumesc

 15. – Buna ziua tuturor, este destul de dureros, dar nu cred ca noi,acest popor destul de: neandreptatit,saracit si indurerat,nu cred ca putem face ceva. Singura noastra sansa si speranta,va ramane :credinta in DUMNEZEU si rugaciunea. De luptat in potriva: naturii si a lui D.zeu, nu cred exista cevaul,descoperit de vre-un cercetator. Ca….vom fi de acord sau nu, vom primi. Doresc sanatate D.nlui ISTRATE,lui Admin rabdare si sanatate, tuturor Romanilor: sanatate, judecata limpede, rugaciune si credinta, liniste sufleteasca si DOAMNE AJUTA SI SA NE OCROTEASCA DUMNEZEU TARA .

 16. Lăudat fie Isus!

  @gogu peter
  Cred că eveniment deosebit poate include un mare cutremur în care casele se mută cu deal cu tot; aşadar casa(demolată) va fi dincolo de râu, nu dincoace.

 17. ADMIN in legatura cu accidentul acelui PD ce ne poti spune., a avut sau n-a avut loc? daca a avut loc putem sa facem o legatura cu mesajul. MULTUMESC.

  Admin:
  Nu a avut loc

 18. Si eu cred ca va fi cutremur in curand si sper sa nu fie la o intensitate mare.Daca va fi natural sau provocat nu se va sti decat dupa si poate nici atunci…
  Va rog sa-mi postati mesajul ca de ceva vreme nu-l mai vad.
  Multumesc!

 19. Cred ca semnificatia este legata de incercarea maghiarilor de a cere independenta Tinutului Secuiesc.

 20. Buna ziua, sa fereasca D.zeu! sa aiva dreptate d.nu(a) Vali x. Nici 0 data nu mi-as dori sa fie adevarat, sperantele de partea celor care doresc destramarea Romanie si autonomie,doresc,sanu fie in veci luate in considerare,iar cei care au puterea deciziei sa fie: hotarati si fermi,sa aiva o constiinta si o demnitate puternica pt. a putea apara aceasta Tara si acest popor,sa gandeasca cu inima si suflet! sa nu fie slabi si lasi,pt. ca dusmanii si hiienele sa poata avea putere vre-o data in aceasta Tara sau sa reuseasca sa ne distruga,Doamne apara acest neam si aceasta Tara, da Doamne curaj ,intelepciune, dragoaste pt. aceasta Tara si acest neam si multa putere de lupta!acelora care sunt la conducere. Doresc snatate si putere de munca D.nlui Istrate,lui Admin putere de munca si santate, tuturor Romanilor: solidaritate , intelepciune, luminarea mintii, iubire pt. pamantul acestei Tari incercate si dorita de multi vrajmasi, sanatate , crdinta in D.zeu si rugaciune! Doamne ajuta-ne si apara neamul si Tara Romaneasca de dusmani!! – Traiasca Romania! in veci stapana si solidara!!

 21. Nona_keren
  Nici eu nu vreau sa am dreptate.

 22. admin a promis ca ne va anunta atunci cand va avea loc accidentul lui PD

 23. Imi pare rau ca nu ati dat publicatiei articolul scris de mine dar nu credeti ca secuii sunt o fosta armata de mercenari, platiti pt a se lupta. Asa cum au facut-o inainte asa fac si acum si este rusinos daca s-a recunoscut tinutul secuiesc pt.ca este chiar in mijlocul tarii, ca bula de gaz din golful Mexic, nu stiti cand explodeaza. Deschidele mintea Doamne romanilor din Moldova,Dobrogea,Muntenia,Oltenia si Banat pentru a ocroti Ardealul care in lipsa acestui ajutor va deveni ca un copil al nimanui, orfan si, atunci va fi vai de noi. Da Doamne mintea romnului cea de pe urma

 24. buna ziua,eu cred,ca va veni un cutremur mult mai mare decat cel asteptat,deoarece incepand cu 2011 si pana in 2012 va fi obligatoriu ca orice cetatean roman va fi obligat sa -si faca cardul cu microcip pentru sanatate.Cine va refuza acest card nu va putea beneficia de o consultatie la medic nu va putea sa cumpere un medicament din farmacii.Deci,oameni buni un cutremur mai mare ca acesta ca CEI MARI DIN CONDUCERE SA NE VANDA FIAREI nu cred ca exista,si noi ca buni crestini ce suntem ar trebui sa ne unim fortelesi sa esim in strada si sa nu acceptam asa ceva.va rog sa-mi postati mesajul si poate impreuna vom putea sa ne salvam vietile,NU DOAR PE ACESTEA CI SI PE CELELANTE DE DUPA MOARTE.domnule admin domnul istrate stie de treaba aceasta?si ce parera are dumnealui?va multumesc,cu respect danniela.

  Admin:

  A zis in carte: vom pierde aceste teritorii , dar le vom recastiga mai incolo

 25. Dragii mei cind Vadim se lupta cu morile de vint, despre unguri si Laslo T. ce vor sa faca cu pasi marunti, toata lumea spunea ca vai de mine , Vadim este nebun .Acum se adevereste tot ce a spus el.Doamne da-le tuturor intelepciune sa nu le permita autonomia. Sanatate maxima Dl. Istrate si dl. Admin.

 26. -buna seara, da intradevar d.na Dandaniela,are mare dreptate,trebuie sa fim uniti,trebuie sa facem ceva sa iesim cu totii,sa iesim in strada si sa protestam,sa nu vrem si sa nu fim de acord cu acele “C A R D U R I cu MICROCIP ” nici cu “pasapoartele biometrice” -Trebuie sa fim foarte atenti,sa nu ne lasam prostiti si pacaliti. Oameni buni,care credeti in DUMNEZEU si in SFANTA TREIME!! va rog,va implor ! haideti sa facem ceva, sa nu stam ca vitele la abator. Degeaba, auzim….vorbim si nu facem nimic,sunt multi care nu vor,dar, nu-i asculta nimeni,dar, daca vom iesi cu totii si vom protesta,atunci poate aceia care au puterea deciziei,vor stopa aceste ” CARDURI cu MICROCIP” . Se pare si se spune ca suntem o tara democratica, atunci…..noi poporul, avem dreptul sa ne spunem parerea,daca vrem….sau nu vrem! Hai sa facem ceva. D.nlui Istrate,sanatate si putere de munca,lui Admin rabdare si sanatate, tuturor Romanilor, intelepciune ,minte limpede,credinta si rugacine. Traiasaca ROMANIA in veci LIBERA si aparata de D.zeu.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro