Jan
14
2011

Mesaj 13 ianuarie 2011

13.01.11 Aud, Traian Basescu este …… Discutii aprinse despre ce urmeaza sa se intample.

73 Comentarii to “Mesaj 13 ianuarie 2011”

 1. ce inseamna …….?

 2. … … (6 puncte?)=BOLNAV = BOLAND ????

 3. Banuim cam ce cuvant este inlocuit de puncte, puncte. Asteptam totusi decriptarea.

 4. Va fi demis?

 5. Of,fie ce-o fi dar sa ne lase ,fiecare zi cu Basescu este o zi pierduta din viitorul copiilor,nepotilor nostri,si dupa toate nefacutele ,asta cu pensiile militarilor a pus capac.Eu cred ca sfirsitul politic al lui Basescu e pe aproape,numai ca razbunator si fff rau cum e ,sa nu ne lase la plecare o amintire (nenorocire) de nereparat pt cei ce vor veni, chiar daca sunt onesti si cu bune intentii,in afara de asta o sa faca tot ce-i mai rau posibil sa nu se dezlipeasca de scaunul de la Cotroceni…Presimt ca sfirsitul o sa-i fie tragic…..Nimeni nu a fost iertat de legea naturii, cauza-efect.

 6. Nu poate sa nu-si dea demisia atat Boc cat si Basescu pt.ca ei sunt tartorii ororilor ce se intampla in prezent cu pensionarii in general si in special cu cei militari. Acesti militari s-au jertfit pentru patrie, au aparat populatia de toate relele atat cat legea le-a permis si acum, pentruca au facut greva cei activi ca nu mai au din ce trai ca le-a taiat salariile cu 25 % acum se razbuna pe toti militarii. Acest mod de a apara drepturile pensionarilor se numeste genocid si cred ca numai psihiatrii i-au sfatuit ca daca vor proceda in acest fel , pensionari isi vor lua singuri zilele. Cum dracu in Ungaria acum se maresc pensiile cu 3 pana in 4,4 % si la noi ni le taie, parca ne-ar taia de pe lista ca pe niste animale duse la taiat. Doamne unde le este capul dar sa nu dea cel de sus sa se razbune pensionarii in primul rand pe acesti doi mafalde. Da oamenii afara din serviciu si pe de alta parte se fac angajari cu salarii numai de ei stiute. Pana cand vom mai putea rabda aceste cruzimi.

 7. cuvantul care lipseste ar putea sa fie ,,bolnav sau ucis”?

 8. Acest mesaj imi place pt. este de nesuportat tot ce se intimpla din cauza acestui om. Doamne ajuta !

 9. este mort, asha’i ???

  Asta am crezut si eu, acum, când vàd ce e în Tunisia,
  mà întreb dacà nu cumva e dat jos si moare pe urmà…

  Uranus/Jupiter vor intra curând în Berbec, unde la
  vreo 3¨e Marte natal. Când vor trece peste Marte ( cu un orb
  de 1,5°) , va fi revolutie din nou ( opozitie cu Saturn & careu cu Pluton, adicà TIMPUL, ce e durabil se opune,
  ce nu e OK se stricà (Pluton) în casa 10= Presedintele tàrii).

  Tragedia pt români e cà nu au pe cine pune în loc,
  ceilalti sunt la fel de corupti.

  Hai sà zicem cà-l pun pe Isàrescu Presedinte, dar
  cu ce partid va conduce el ???

  Ideal ar fi sà se desprindà o aripà mai necoruptà de
  la PNL si una la fel de la PDL care sà formeze un nou partid
  cu el în frunte, dar nu stiu dacà în toatà MAFIA aia mai
  e cineva necorupt … iar dacà el înr’adevàr nu ne’ar
  dezamàgi, nu stiu dacà nu l’ar elimina ca pe Cuza,
  pt cà au de protejat sume fabuloase …

  Baftà !

 10. admin ai blocat userul adn68? daca da, puteai sa ai bunul simt sa ma anunti, nu e cazul tau, evident!

  Admin:
  este activ, nu stiu la ce te referi

 11. nu pot intra in forum este cumva blocat userul alexa ?

  Admin:
  NU, incercati cu alt browser de internet

 12. Admin,
  Daca nu precizati, macar sugerati daca e de bine sau de rau. Asa cum ati redat, poti intelege orice, adica…NIMIC!
  Asta nu se mai poate numi mesaj, nu este decat un pretext prntru discutii.

  Admin:

  Nu e de bine, cam atat pot spune

 13. @Mimine
  Este o coincidentza, sau pur si simplu singura solutie logica?! Fiindca ideea ca singura solutie ar fi un partid care sa adune ratacitii necoruptibili din PNL si PDL, la care sa se adauge si partea elevata a societatii civile, imi venise si mie.
  Nu stiu ce vor astrele, dar trebuie sa se grabeasca. Altfel… mafiotii ne mananca de tot, sau incapem pe mana unor farseori precum DD sau Vadim.

 14. oare ce sa fie?Admin lumineaza-ne! Eu nu mai inteleg nimic!

 15. nu suntem noi asa de norocosi…..

 16. doamne ajuta/i nu/i doresc raul , dar dar stiu sigur ca vreau o schimbare ,si ma refer la basescu.sa plece…ca atunci mai avem o speranta sa ne intoarcem si noi acasa.ne/o disperat aceasta persoana

 17. POATE FI VORBA DE SUSPENDAREA PRESEDINTELUI ? Prea se pregatesc partidele din opozitie.Sau daca mai tineti minte intr-un mesaj mai vechi Dl.Istrate spunea ca il vede pe Traian Basescu si linga el se afla un glont cu 2 capete.Cu stima Gabi Birta

 18. “Traian Basescu se afla pe ultima suta de metri: are cancer generalizat. Noi scriem de multa vreme ca el are grave probleme de sanatate, si n-o facem pentru ca asa ceva ne-ar da, noua, vreo satisfactie, Doamne fereste, ci din simplul motiv ca starea fizica a unui sef de Stat, sau premier, e o chestiune de siguranta nationala si ii priveste pe toti. Mai intii au fost hemoragiile din ce in ce mai dese. Apoi, transfuziile de singe, de 2-3 ori pe saptamina. La toate acestea se adauga si boala Graves, adica lipsa imunitatii, din cauza tiroidei. Asta e asociata cu micsorarea ochilor si tulburarea vederii. ”
  – Romania Mare

 19. multumesc frumos am reusit sa intru .

 20. admin, nu vreau sa fiu badaran… dar ultimul mesaj… e penibil… oricine putea sa zica asa ceva… un indiciu macar? Pentru ca asa lucruri rele despre Basescu, Boc si altii auzi pe fiecare canal la TV, asteptam macar de la situl domnului Istrate o informatie noua, mai exacta… nu una asa de ambigua!

  Admin:
  Ceva negativ

 21. Pài e cam singura solutie logicà, însà am impresia cà PDL vrea sà si-l asume singur, sper ca Isàrescu sà fie suficient de inteligent sà refuze, sà nu se COBOARE la coruptii de acolo.

  Mie îmi place f mult, si dacà reuseste sà formeze un partid cu nemultumitii de la dreapta mai necorupti, îl votez.

  Acum cu revolutia, vom vedea, la începutul lui aprilie
  va fi si Marte în Berbec, practic peste Marte natal ( Marte = ràzboi , Uranus = schimbàri bruste, neasteptate, în careu cu Pluton = distrugeri în profunzile, opozitie cu Saturn= distrugerea a tot ce nu mai trebuie sà existe, ce nu e durabil, ce nu e pe baze solide ), însà eu as zice cà nu atunci ar fi o explozie, ci mai tàrziu, când ele încep sà facà o conjunctie separantà, adicà atunci când planeta cea mai rapidà trece de cealaltà si începe sà se îndepàrteze de ea, tot asa cum acum Marte a început sà se îndepàrteze de Pluton, alt malefic peste care a trecut. De obicei conflictele apar la conjunctia separantà dintre 2 malefice …

  Deci va fi ceva brusc, neasteptat, violent, care va implica si minciuni ( e si Luna Neagrà acolo), poate sà aparà dupà prima sàptàmànà din aprilie …

  Puteti merge pe astro.com si faceti un tranzit pt Ro:
  5 feb 1858, 14,38h, Bucuresti , acolo vedeti harta.

  Deci prin aprilie – mai puteti pregàti sà dati cu niste cataroaie, atunci cred cà iese cu revolutie …poate cà vor fi multi someri deodatà sau sunt ei obligati sà ia màsuri de austeritate speciale, sau pur si simplu moare Bàse, sau toate la un loc, ceva se întàmplà …vor fi acolo Marte, Uranus, Luna Neagrà, Soarele, Jupiter ( noroc , dar când e disonant = exces), Mercur ( duce vestea), Eris = planetà f f violentà, cu circuit f lent, de peste 500 de ani, de asta aspectele ei sunt remarcabile) …

  Ce sà spun, faceti niste provizii în càmarà si apoi la luptà … :-))

  In Tunisia totul a pornit de la un student care vindea niste rosii pe niste ziare. Politia i-a confiscat rosiile. El , necàjit, si-a dat foc pe 17 dec. Pe 5 ian a murit. A devenit un simbol pt cei nemultumiti, însà în confruntàri au fost în jur de 70 de morti.

  Nu am nici o îndoialà cà va fi si la noi ceva similar pt cà àstia sunt cu ochii doar dupà furat, iar acum, pe fondul crizei economice, vor ajunge la fundul sacului si vor trebui sà plece. Cum însà au furat f mult, nu vor pleca pe cale pasnicà, din pàcate vor trebui vànati de acolo.

 22. Basescu este……Diavolul care a pus stapanire pe Romania ,
  poate ne scapa Dumnezeu de el
  Doamne ajuta-ne!!!

 23. Sa fie, caci va fi. Asa cum toti au spus cu mult inainte ca va fi din nou presedinte.
  Restul,o gasca veche, hidoasa, flamanda.

 24. Merge si operat, daca e sa facem spanzuratoarea.
  Oricum sunt voci care spun ca si anul trecut nu a fost unul usor pentru Baselu,si ce i se va intampla anul acesta e urmare a celor ce a aflat de la medici in 2010. Pacat ca boala nu-l schimba in bine si il invrajbeste si mai mult. Si pacat ca nu a inteles ca mai sunt mame si bunici in tara.SAu poate intelege, dar atunci cand iti vinzi tara si decide Isarescu, F.M.I, Banca Mondiala si cel care le coordoneaza.

 25. Oare de ce mor pasarile nevinovate?

 26. buna seara .m am inregistrat pe forum cu userul -*****-si am fost respins. scrie ca am interdictie. va rog poate remediati greseala.nu am mai fost user pe acest forum.nu locuiesc in tara si vreau sa fiu la curent cu ce se intampla.multumesc. o seara placuta

  Admin:
  Nu ma asteptam sa am vizitotori din aceea tara, am crezut ca este un robot.
  V-am ridicat interdictia.

 27. Presedintele si toti cei care-l inconjoara au uitat un lucru esential: istoria, intotdeauna se repeta, numai participantii se schimba. Pentru ei primeaza interesele personale si ale partidului fata de cele ale tarii si ale cetatenilor care i-au ales. Toate acestea si multe altele vor duce inevitabil la ce-au patit si altii de-a lungul timpului.

 28. va multumesc foarte mult ptr inregistrare..

 29. Sint inspaimintata de ce am citit aici!!!daca tot il vedeti mort pe presedinte si va dati cu parearea(dupa ce ati citit Romania Mare)ca cei de la putere trebuie sa dispsra pt ca sint corupti,cine ar trebui sa preia puterea?
  Crin Antonescu=Patriciu= Petrom?
  Ponta=Iliescu=Nastase=Vinzarea Romaniei in decurs de 15 ani?
  Vadim=Schizofrenie?
  Noua coalitie=Felix=Patriciu=SOV?
  Puneti-va mintea la contributie si lasati influenta de la antene si irealitatea.
  Eu mai cred inca despre romani ca,nu sint toti cu creierele spalate de cele 2 televiziuni. Sper cel putin sa fie asa.

 30. D-le adm nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai pot intra pe forum.Multumesc.Cu stima Nico.

  Admin:
  Nu aveti nici o restrictie. Incercati si cu alt browser de internet

 31. – Buna ziua tuturor,indifernt de ce va fi, noi trebuie sa fim uniti si sa nu ne mai lasam inselati si mintiti. Trebuie sa gandim pozitiv, sa vrem sa fim uniti, sa avem o gandire limpede, sa putem alege un OM potrivit,cinstit si cu simtul raspunderii f. dezvoltat, sa simta pulsul poporului, sa iubeasca ROMANIA,sa inlature de langa el, pe aceia care ar trada interesele ROMANIEI, sa puna pe primul loc: educatia,sanatatea,armata,justitia,pensiile,agricultura si foarte multe e.t.c. Noi acum trebuie sa construim si sa renastem,vom avea foarte multe de intampinat,va fi greu, dar,”incetul cu incetul, se va face si otetul” si vom redeveni ceeia ce am fost. Dar pt. asta trebuie, sa fim intelepti, uniti si buni Romani. Multumesc si multumim D.nului Istrate,ii doresc :sanatate, putere de munca si sa ne dea mesaje. Lui Admin : ii doresc: putere de munca,sanatate si multa rabdare. Tuturor Romanilor,le doresc: liniste sufleteasca,sanatate,rabdare,rugaciune,unitate si mult patriotism. Traiasca in libertate si sa imfloreasca ROMANIA!!in veci stapana !!!!

 32. ar fi o sansa sa scapam de statul austriac care ne “suge” de benzina? … de marii afaceristi care au daramat tot ce a fost industrie (tractorul BV, metalurgia din Romania, agricultura irigata) …. si odata cu asta de famiglia care pare ca nu e unita (toate partidele ) insa au scopul comun de a digera economic ROmania …

 33. – Incerc sa raspund,D.nei”romanca”. Avem,cum sa nu avem,avem: PARTIDUL POPORULUI,al D.nului Dan Diaconescu.Aud ca sondajele au crescut,sansele de a ajunge la:Cotroceni in scaunul de viitor Presedinte. Dumneavoastra,ce parere aveti? – Sper, sa nu supar pe nimeni,si daca totusi, scuze.

 34. Imi pare rau ca trebuie sa va spun ca DD nu are fata de presedinte. Si el este un intretinut al unui magnat, este un simplu ziarist care acum se da mare detectiv cu tot felul de crime. Parca inainte acum 10 sau 30 de ani nu au fost asemenea intamplari grave. Oamenii sunt mai rau ca animalele mai ales cand au acces si la bautura si au si putine studii sau fac parte din anumite secte asa zise religioase. DD nu aduce nimic bun in tara daca va fi presedinte, nu-l vedeti deja promite ca imparte bani la oameni , de unde ? astia sunt bani spalati sau bani tipariti doar pe o parte. E bine sa fie un presedinte popular dar sa nu fie condus de mafie ( masoneria evreiasca ) ca astia sunt la putere. Ganditi-va bine ce alegeti. Iar cel care va fi presedinte, sa fie getbeget roman , nu cetatean roman de alta etnie care sunt deja vanduti cu sufletul din cauza pungii.

 35. Am uitat sa va intreb pe cei care il doresc pe DD, de unde are banii pentru OTV-ul lui ? ai cui sunt banii de acolo ? cine il sponsorizeaza si ce probleme a avut la vama cu importul de combustibil impreuna cu ginerele lui Blaga ?

 36. este… scorpion!

 37. Eu cred ca trebuie sa vedem cu ce echipa vine DD si apoi sa decidem! Sau cine stie poate va mai aparea cineva! Cu stima Gabi Birta

 38. VA DATI SEAMA [nu numai pt ca a raspuns deja de 2 ori d-l Admin explicand]CA ESTE VORBA DE CEVA F. GRAV. RAR D-L ISTRATE INLOCUIESTE CUVINTELE CU PUNCTE, PUNCTE. ACEL CUVANT NU PUTEA FI SPUS ACUM. CITITI “PREVIZIUNEA UNUI ASTROLOG INDIAN PT BASESCU ” PREVIZIUNE SI ATAT…

 39. P.P-ul lui Diaconescu va fi o mare dezamagire…din pacate.

 40. @romanca ; Esti o adevarata romanca!Felicitari!

 41. romanca draga eu cred ca tu ai creierul spalat intrucat informatiile postate de tine sunt cele cu care Zeus ti-a “spalat” creierul. Orice om normal la cap nu are nevoie de antena3 si realitatea pentru a privi acest guvern si presedinte cu dispret, din simplul motiv ca e destept sau istet, si vede foarte clar ca pe zi ce trece, Romania se scufunda. Din pacate, despre tine nu se poate spune acest lucru. Esti manipulata in ultimul hal ca orice “ultras” al marinarului. Asta este replica unui om care vede ce se intampla in tara in care 5 milioane de oameni l-au reales pe idolul tau, si stie ca orice zi petrecuta cu acesti oameni la conducere este egala cu un an din viitorul acestui neam!

 42. Nu uitati: pe 17-18-19 ianuarie 2011 nu alimentati benzina!!

 43. Deaga romanca , nu traiesti in Romania.

 44. daca esti atat de “romanca”esti multumita de starea in care au ajuns spitalele noastre,de pretul medicamentelor,al alimentelor,de invatamant,de agricultura,de industrie,de tinerii care n-au unde sa munceasca,de numarul mare de someri,de salariile reduse cu 40%???????????????
  Daca vad ca nu sunt un stare sa conduca aceasta tara de ce nu pleaca,de ce nu lasa loc altora acum cand inca se mai poate repara ceva,ce vor sa faca ,vor sa ramana pana ne vor vinde si pe noi ca natie,ca popor, sa ajungem sa muncim pentru altii?????????
  si -asa romanii nostri au ajuns slugile altora ,au ajuns sa-i spele la c…de c… pentru un banut
  Poate Ii vor ajunge blestemele noastre ca prea-si bat joc de noi .
  Sunt niste prefacuti in frunte cu Satan.
  Poti sa-mi spui cu ce sunt de vina Antenele sau Realitatea pentru ce se intampla?
  poate sunt de vina ca mai deschid ochii romanului aratandu-i unde se duc banii nostri.

 45. Pt @romanca

  Nu ne spala nimeni creierele,dar trebuie sa te uiti in jur si sa vezi ceea ce se intampla! Daca pentru tine asta inseamna bine…..!

 46. PP-ul a fost lansat din timp de Basescu. Lazaroiu si alti PDL-isti au afirmat la T.V. ca cele mai mari sanse le va avea un partid independent, cu oameni noi, care nu au mai fost in politica. Dan Diaconescu nu e cel care detine pachetul majoritar de actiuni la OTV.Au fost vandute catre oameni influenti din PDL inaintea alegerilor.
  Scenariul a fost frumos- dupa ce a contribuit decisiv la alegerea lui Basescu si a pus televiziunea la dispozitia PDL-ului zi si noapte, a devenit,dupa o scenarita obisnuita la romani- construirea victimei- plimbatul pe la D.N.A. si crearea de atmosfra la T.V., mare opozant al regimului. Deci, practic, cel care a fost copartas si a avut marele merit ca cei usor de manipulat din Romania sa puna botul in alegeri, e acum el liderulcelor multi, saraci, fraieri si usor de manipulat cu texte si promisiuni!
  Sa nu uitam, Zeus, magistrul presedinte, cand i se pune pata pe unul il baga si nu il mai scoate din arest. Ori Danutzu nostru e numai bagat si scos pe usa, in aplauzele babutzelor,deci, e o victima nevinovata,e noul aparator al neamului,si se plimba nestingherit prin tara si face campanie electorala!antul acestui partid de patrioti Si Baselu si cei de la conducerea PDL asista, impasibili, la avantul partidului de patrioti! Ba chiar aplauda reusitele lui D.D., prin consilierii prezidentiali.
  Basescu e constient ca PDL nu va mai avea nici o sansa. Important e ca pe cei de la butoane sa ii poata controla si sa fie ai lui!
  Deci,dragi romani si romance, luati-va iar dupa promisiuni, dupa texte bine pregatite, in luni de zile, pe baza sondajelor de opinie,si care va vor oferi pe tava ce va doriti,lasati-va manipulati iar de barbati vigurosi ce pozeaza in victima si veti trai vesnic bine!
  Cand aud din nou remarci de tipul- Sa vedem ce programa, cu ce oameni vine, cat de frumos ne mai minte, ce doctrina imbratiseaza…Doamne, da romanului mintea de pe urma!
  Si, imbulziti-va la imbratisat doctrina portocalie a PP-ului! Si, mai ales, SA traiti bine cu domnu Dan, cu Elodia,cu Magda Ciumac, cu manelistii, cu Giani Deli Iorga, cu toti criminalii numai buni de promovat de post. Superba imagine! Si nu uitati sa trimiteti si SMS-uri domnului Dan, salva torul neamului,sa votati!
  Pacat de cei care nu va merita soarta!

 47. @BUBURUZA BIANKA-daca prostia ar durea…cit poti fi de naiva incit sa pui botul la ce spune caricatura de dd…

 48. Admin, domnul presedinte Basescu are cunostinta despre acest mesaj!?
  In alta ordine de idei, consider ca noi cetatenii acestei tari ar trebui sa fim informati periodic despre starea de sanatate a presedintelui, asa cum se obisnuieste in tarile civilizate.Simplele speculatii nu stiu cui ar mai fi de folos in conditiile in care tara e pe chituci, numarul saracilor a crescut, clasa de mijloc aproape ca nu mai avem iar viitorul nu e tocmai roz.
  In concluzie vrem sa stim adevarul in legatura cu viitorul presedintelui- anul 2011 ce ii rezerva si ce ne rezerva…
  Nu mai vrem sa fim mintiti, umiliti…
  Multumesc pentru intelegere si sper sa revii cu amanunte pe tema aceasta draga Admin!!

 49. pentru romanca:

  unde traiesti?
  patroni si angajati nu mai au nici o viziune despre “viitorul luminos” , din cauza guvernului actual care doar ne ingroapa in datorii, si ne transforma in “indieni de rezervatie”

 50. eu nu cred ca basescu e cel vinovat de toate relele din tara asta si cu pensiile militarilor nu cred ca aveti dreptate,nu toti militarii sunt eroi . Au avut salarii mari pe vremea cand lucrau si nici n-au cotizat nimic la stat.Asa ca sa ma ierte cine nu intelege.Si apropo tara a fost adusa in situatia in care este de catre psd si iliescu.
  de DD ce sa mai comentez, cred ca suntem o tara de retardati daca dorim sa ne reprezinte unul ca DD.

 51. I-as intreba pe cei care-l vor presedinte pe DD: cum de nu va dati seama ca nici macar el nu se ia in serios?
  Daca ar vrea sa fie presedinte, s-ar mai baga in tot felul de cazuri tratandu-le superficial si amatoreste, dand apa la moara barfitorilor fara sa le pese ca arunca acuze neverificate, ca se deda la mahalagisme, ca promite instantaneu posturi in guvern oamenilor care-si dau cu parerea ca sa se afle in treaba?
  Nici nu se gandeste la presedentie. Vrea bani din retind si, eventual, sa treaca PP pragul electoral si sa capete cativa dintre ei locuri in parlamnt.
  Si nu va indigneaza cat de ingrat a fost cu Constantin Cojocaru? I-a luat legea, defileaza cu Legea Cojocaru, dar nu-i da autorului respectul cuvenit. De fapt, l-a tras pe sfoara. O sa va traga si pe voi.

 52. mai allex 25, cine naiba il iubeste pa basescu, dar asa a fost cu toti mai bine ala decit cellalalt. acum, cit ne costa? ne costa si jignirile tale de 2 bani fara a fi facute fara discernamint ca se vede din frazele debitate. ma intreb cum te suporta familia cu poza lui prostaci pe perete. deci dovedeste ca gindesti apoi scoate fraza cu respectul cuvenit fata de oricine si mai alles fata de tine..daca conteaza cumva…toti avem dreptul la o alegere si exprimare…e garantat acest lucru

 53. pentru ubi…alimentati doar motorina 🙂
  ai impresia ca exista solidaritate la romani?
  prea putina….

 54. orice inceput are si un sfirsit. probabil ca i se apropie…

 55. AI DREPTATE “alex25”. NU E NEVOIE DE O TELEVIZIUNE SAU ALTA PENTRU A VEDEA -FOARTE LIMPEDE- DE UNDE VIN RAUL, NEDREPTATILE, UMILINTA, MINCIUNA…

 56. admin ce se intampla nu mai pot intra pe forum

  Admin:

  ce user aveti

 57. Sa fie sanatos,dar sa ne lase si sa plece unde ii este locul,aici nu se potriveste,este mult pra mult pentru el…auzi…presedinte de tara…Pacat ca romanii nu s-au dezmeticit macar dupa primii 5 ani de jefuit tara…

 58. Draga ” Alex25 ” te felicit pt. replica !

 59. indiferent cine v-a fi la putere nu v-a putea face nimic de unul singur pt ca nu o sa fie lasat de cei care vor ciolanu iar cei care mai sunt corecti sunt ff putini si nu au nici-o putere sa actioneze.

 60. IN PRIMAVARA ,DAR PANA LA URMATOAREA CANDIDATURA BASESCU SI BOC NU O VOR MAI ASTEPTA,VOR FUGII,DAR SA NU UITAM ANUL ACESTA PT.ROMANI VA FI UN AN SANGEROS,NU STIU DAR POSIBIL SA INCEAPA DIN MOLDOVA.DAR NU UITATI CE A ZIS PAR.IUSTIN PARVU,SUNTEM IN MIJLOCUL APOCALIPSEI SI NE APROPIEM SPRE SFARSITUL EI,NE MAI DESPARTE UN RAZBOI,SA NU UITAM ANTIHRIST ARE 34 DE ANI,TEMPLU AL 3 UNDE SE VA ASEZA EL E CONSTRUIT,2 ZILE AR DURA MUTAREA LUI CAND MOSCHEEA VA FI DISTRUSA,ACUM SUNT CIPURILE
  http://www.youtube.com/watch?v=8SdzoniTlX8
  SA NU UITAM CA MULTI LA PUTERE DINTRE POLITICIENI,ACTORI,OAMENI CU INFLUENTA PE CARE DVS NICI NU II BANUITI SUNT MASONI,EI NE CONDUC
  http://www.youtube.com/watch?v=NUylcyfbN4w

 61. Mimine, cum crezi ca as putea lua cumva legatura cu tine (legat de astro)?

 62. Citesc cu stupoare bucuria si exaltarea cu care tratati faptul ca un om, fie el chiar Basescu, poate fi grav bolnav.
  Oameni buni reveniti-va….il acuzati pe Basescu ca este inuman si cate si mai cate si va bucurati ca ar putea fi pe moarte ???…in acest caz nu sunteti cu nimic mai presus decat el.
  Numai cand vom redeveni Oameni vom putea sa evoluam.
  Il acuzati pe Base….dar oare Basescu e cel ce conduce cu adevarat Romania ?Treziti-va la realitate…suntem condusi de ovreii ce conduc destinele tuturor de pe aceasta planeta.
  Toti cei ce au condus aceasta tara dupa ’89 s-au lasat corupti si ne-au vandut…ramane doar sa ne trezim la realitate si sa fim mai uniti ca sa nu apuce sa ne vanda bucata cu bucata.

 63. Draga” Alex25″ si “micaivan”,vreau sa va spun la amindoi, care probabil, sinteti mult mai tineri ca mine ca,daca Iliescu in anii 90 nu a reusit sa-mi spele crierul, nu mai mi-l poate spala acum, oricum nimeni.In alta ordine de idei,eu nu am un idol in politica dar nici nu vad in noua coalitie o salvare.
  Deci cine are creierul spalat?Eu v-am dat niste exemple reale voi alegeti ce vreti si vom vedea dupa aceea cine a avut dreptate.
  Pt. BUBURUZA-BIanca:draga mea, cred ca la d-nul DD si partidul sau a aprarut o mare problema din moment cel care a facut atit de mult pt PP(Tudor Barbu)s-a retras si nu mai vrea sub nici o forma sa mai vorbeasca dePP.El stie mult mai mult despre adevarul acestui partid si despre DD fiind acolo in inima problemei.Deci…?????
  Va salut pe toti romanii cu mult drag,romanca

 64. Domnule admin nu pot sa ma loghez pe forum.Ajutati-ma
  Va multumesc!

  Admin:
  Trebuie sa va duceti in casuta dvs de email si sa cautati in INBOX sau in SPAM un email trimis de catre Forum Istrate. In cadrul lui veti gasi un link pe care trebuie sa apasati ca sa activati contul

 65. @ romanca , Iliescu a fost mic copil… Nu exista termeni de comparatie intre Iliescu si Base.
  Fostii securisti si fostii comunisti , sunt acum mult mai bine ancorati la ciolan…Ii vedem azi in toata splendoarea. Daca nu apar ei in prim-plan…loazele lor sunt la ‘datorie’.

  Ei cu ei ..vorba sloganului.

  Cumpara niste ochelari …Ce vede tot omu’ , tie iti cam scapa.
  Sau esti in PDL si ti-e rusine acu’? 😀

 66. @ Claud
  Nu stiu daca presedintele are cunostinta de acest mesaj, dar de boala lui in stadiu avansat are, de anul trecut. Cred ca de aici i se trage si ciuda, tot in stadiu avansat,fata de romani.

 67. Traian Basescu esteee securist ! cred ca asta a vrut sa spuna mesajul- iata ca incep dosarele sa aparaaaa. Oricum, una peste alta base si prostii cere-l slujesc indeaproape (prima linie) probabil ca sunt agenti straini care vor sa ne decimeze sa ne invrajbeasca si intr-un final sa ne inparta iar tara asta. da nu inteleg la ce le trebuie, ca este toata un jeg si o putoare de la un capat la altul. Chiar ma gandesc in fel si chip si nu gasesc motto-ul acestei actiuni impotriva romaniei – a populatiei mai precis spus. Totusi undeva este vorba de bani – muuulti bani. Da ce vor frate sa faca cu atatia ???? nu-i mai satura Dumnezeu odata ?? au unii in romania asta parlita miliarde de euro probabil si tot mai vor. Ce este in capul lor ma nene ? ce-or vrea sa cumpere ? insule? continente? locuri la tribuna I in orasul spatial ?- apropo eu cred ca se pregateste emigrarea de pe Terra intrucat aici nu se va mai putea vietui destul de curand.
  AM SI EU O INTREBARE PLZ !
  Oare de ce este considerata moartea o pedeapsa atat de mica uneori pt unii nelegiuiti, dacaa in unele carti se spune ca omul se ridica la cer si va duce o viata vesnica ????? Eu zic sa-i punem la munca silnica si lovituri de bici in fiecare zi, nu la injectie letala.
  Sa vedeti ce tzeapa mare ne vom lua cand civilizatiile extraterestre ne vor spune ce suntem, de unde am aparut si unde ne ducem. sa-i vad atunci pe inaltii prelati pe unde scot camasa.

 68. Pentru romanca:Cunosc foarte bine problema pe care o puneti in legatura cu DD, si Tudor Barbu,cel care s-a zbatut si a adunat semnaturile. Supararea lui Tudor Barbu,care spera sa fie Presedintele PARTIDUL POPORULUI,a venit atunci cind a fost arestat DD,deoarece in loc sa lase totul pe mina lui Tudor Barbu,a lasat totul fratelui,DD. Ma intreb si va intreb,in acele momente,in cine putea DD,sa aiba mai multa incredere,intrun strain sau in fratele sau?Cu stima

 69. Mai ,curios este de unde stii tu” romanca ” ca Antena 3 si Realitatea spala creiere ,te uiti la aceste televiziuni antibasescu !!!!!… Lasa-ne ,noi aici gasim informatii date de Dl. Istrate si nu facem politica ,intra pe alte bloguri ca sa-ti expui parerile tale avizate ori nu …

 70. @romanca , @raluca, @marga, @vali x , @ariel

  E bine ca mai sunt si oameni realisti pe aici !!!

 71. dalass
  e dureros ca poti sa spui despre tara ta ca” e toata un jeg si o putoare de la un capat la altul”
  Oare n-ai niciun sentiment pentru tara noastra ?
  Daca este un *** desi mi se pare foarte dur cuvatul este pentru ca noi n-am avut grija de ea ,noi nu am ingrijit-o .DE ce stai in tara asta si nu faci ce spune Base ,du-te si cauta alta tara frumoasa ,curata si cu alte posibilitati ,unde poti sa te simti mai bine.
  Vreau sa-ti spun ca atunci cand plec din Bucuresti nu ma mai satur de privelistile frumoase si orice mi-ar oferi o alta tara aici ma simt acasa,chiar daca e greu,nu este de vina tara noastra ,de vina sunt o mana de oameni care i-au vandut bogatia dar n-au reusit sa-i vanda frumusetea.

 72. Ptr aaa….multam …nu stiu daca sunt realista dar observ cu stupoare ca ne place teribil sa dam vina pe altii ptr starea in care traim…ptr starea in care NE CHINUIM…nimeni nu vrea sa accepte ca undeva este si vina noastra…toti dupa ’89 am vrut sa traim mai bine si este normal…dar nimeni nu se intreaba cum sa traiesti mai bine daca nu producem nimic….si aici este vina celor ce au condus destinul acestei tari…au vandut tot, pe nimic, si-au luat comisioane, si ne-au lasat doar o tara de consumatori.
  Exista o singura solutie….sa reusim sa gasim oameni cinstiti care sa ne reprezinte (ff greu)….sa fim constienti ca va trebui sa fim pregatiti ptr represalii,economice sau de alta natura, din partea celor ce conduc aceasta lume …si sa punem “osul” la munca…sa producem lucruri de calitate si la preturi concurentiale .
  Asa vad eu lucrurile…nu spun ca-i usor…dar e singura sansa sa ramanem independenti. Eu sper doar ca nu-i tarziu

 73. Traian Basescu este … huiduit! Se va discuta aprins mult si bine!

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro