Dec
31
2010

La multi ani 2011!

Anul care vine sa va aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-va implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care vi le ofera si pe acel cineva care sa va face sa zambiti.

Si nu uitati: Ieri e istorie, maine e mister, azi e un dar. Un dar pe care as dori sa-l impartiti cu apropiatii. La Multi Ani si Un An Nou Fericit!

105 Comentarii to “La multi ani 2011!”

 1. LA MULTI ANI ADMIN SI DL. ISTRATE!!!!!!!! SI FIE CA NOUL AN SA VA ADUCA MULTA SANATATE,FERICIRE SI INPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!!!!!!GABRIEL

 2. Va multumesc si va doresc voua tuturor un An Nou plin de iubire si Lumina!
  La Multi Ani fericiti!

 3. Multumesc asemenea pentru urari!

 4. Cand orologiul noptii va limita hotarul dintre ani,cu deosebit respect primiti si de la mine un sincer LA MULTI ANI!
  Multa sanatate ,fericire si pace ,cu drag ,maria

 5. Va doresc la toti LA MULTI ANI, sanatate si impliniri frumoase in viitor.
  Mai doresc ca acest forum sa nu ia sfarsit, ci sa continue cu aceeasi aura de mister esoteric si interes pentru conoastere si adevar, de pana acum.
  Tuturor interlocutorilor mei necunoscuti si de pretutindeni, cele mai frumoase ganduri si urari!!!
  Cu drag,
  Dorin, alias dorinval

 6. multumesc foarte mult ptr. cuvintele minunate , Admin. Dumnezeu sa te binecuvinteze inpreuna cu tot colectivul de oameni minunati care v-ati pus timpul si sufletul la dispozitia noastra a celor multi , Dumnezeu sa-l intareasca in continuare pe domnul ISTRATE, va multumesc ptr. tot si va doresc multa , multa sanatate!

 7. La multi ani!! fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si realizarea tuturor dorintelor

 8. La Multi Ani din partea mea cu numai realizari in noul an atat pentru d-voastra cat si pt Dl. Istrate.

 9. LA MULTI ANI ! va pretuiesc ,va iubesc si sunt fericita ca existati ,DOAMNE AJUTA !

 10. Multumim frumos pt. urare , aceleasi urari Dragului nostru D-l Istrate, multa putere si D-lui Admin si tuturor celora care sint in preajma dinsu-lui pt. functionarea atit de frumos al blogului si forumului. A sa nu uit ce frumos a-ti spus ca ieri a fost istorie , miine e mister si astazi e un dar, toate de la bunul Dumnezeu. Cu stima Mica.

 11. LA MULTI ANI SI UN AN NOU CU SANATATE’ nu va mai ginditi la cutremur si traiti-va clipa’.

 12. La multi ani multa sanatate si un an mai prosper

 13. Va rog d-le Admin si prin Dvs. si pe D_l Istrate, sa primiti multumirile mele pentru toata activitatea Dvs. si a d_l Istrate depusa in anul 2010,sa va doresc un an 2011 plin de bucurii, de impliniri, sanatatea, sa aveti parte de tot binele din lume.LA MULTI ANI! SA NE TRAITI MULTI,MULTI ANI!

 14. SANATATE TUTUROR SI LA MULTI ANI !

 15. la multi ani tuturor romanilor

 16. lamulti ani fie ca anul care vine sa aduca tuturor numai bine sanatate sa fim mai buni si mai ingaduitori cu cei din jurul nostru .

 17. LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR!

 18. Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!
  Acum, cind sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.
  “Un batranel cu chipul drag va veni la voi in prag.Sa nu-l goniti, e Mos Ajun si va aduce un an mai bun!”La multi ani!”

 19. FIE CA NOUL AN SA VA ADUCA MULTA SANATATE , IMPLINIRI SI NUMAI BUCURII !

  LA MULTI ANI TUTUROR ! ANGELICA , CONSTANTA

 20. La multi ani cu sanatate, bucurii, impliniri si realizari !

 21. La Multi Ani ! Numai sanatate si liniste in noul an !

 22. PENTRU TOATA TRUDA DVS d-lor ISTRATE SI ADMIN MII DE MULTUMIRI. FIE CA SI IN 2011 SA AVETI SANATATEA DORITA SI BUNAVOINTA DE A NE TINE LA CURENT CU EVENIMENTELE. TUTUROR ZILE FERICITE IN NOUL AN. LA MULTI ANI DRAGI “SCRIITORI”!

 23. LA MULTI ANI TUTUROR SI MULTUMIM PT ACEST BLOG SI SANATATE MULTA

 24. La multi ani si sanatate tuturor

 25. LA MULTI ANI tuturor pt.anul 2011 ,si in special tuturor celor care poarta numele Sfintului Vasile.

 26. MULTA SANATATE ,BUCURII, IMPLINIRI IN NOUL AN,VA MULTUMIM CA EXISTATI. LA MULTI SI FERICITI ANI.

 27. LA MULTI ANI DOMNULUI IOAN ISTRATE SI DOMNULUI ADMIN CIT SI CELOR CE CITESC SI SCRIU PE ACEST BLOG SANATATE ,BUCURII SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR. VA MULTUMIM DOMNILOR PENTRU CA EXISTATI SI NE TRANSMITETI MESAJELE PRETIOASE.

 28. “LA MULTI ANI!”-multa sanatate si noul an sa va aduca implinirea tuturor dorintelor.
  Multumesc admin si d_lui Istrate ptr.efortul vostru de a mentine acest blog.

 29. La multi ani !
  Multa sanatate la d-nul Istrate,putere si intelepciune pentru admin si moderatori,iar acest nou an care tocmai a inceput sa ne aduca pace in suflet si pe pamant si sa ne fereasca de necazuri.

 30. LA MULTI ANI !!!!!!! , multa sanatate si fericire

 31. Un sincer “La multi ani!” tuturor cititorilor acestui blog,Domnului ing.Istrate,Domnului Administrator si celorlalti colaboratori;sa dea Domnul sa avem parte numai de sanatate,bucuria implinirii gandurilor noastre bune si a neproducerii de cutremure majore!!..!!:sa fim mai luminosi (in suflet,minte si trup)si pacea sa fie cu noi!

 32. La multi ani,multa sanatate si multe bucurii.

 33. un nou an magic va doresc la toti !!!!!!!!!!!!

 34. SANATATE SI-MPLINIRI, UN AN BUN, LINISTIT SI PROSPER!
  FIE CA ACEST FORUM SA EXISTE IAR NOI, CE NE BUCURAM DE EL, SA FIM SANATOSI SI MULTUMITI!
  LA MULTI ANI!

 35. Multumesc din suflet dlui Istrate si dlui Admin pt tot ce faceti ! va doresc multa sanatate dvs si celor dragi si un calduros LA MULTI ANI ! carmengabi

 36. LA MULTI ANI CU SANATATE!
  Florin – Craiova

 37. Va doresc un an cat mai bun, sa aveti parte de tot ce va doriti! Sanatate, iubire, intelepciune si credinta! La multi ani!

 38. la multi ani si un an nou plin de vise inplinite fericire si sanatate alaturi de cei dragi

 39. Indeplinirea tuturor dorintelor va doresc si multa sanatate si un an nou superb din toate punctele de vedere .La multi ani

 40. LA MULTI ANI!
  2011 sa fie un an mult mai bun, pentru toata lumea!

 41. LA MULTI ANI PENTRU D-NUL ISTRATE SI ADMIN , PRECUM SI TUTUROR CELOR CARE INTRA PE ACEST BLOG ! Cu stima Gabi Birta

 42. LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI !

 43. La multi ani ! dn.Istrate si dn.Admin ;un an mai bun in care sa obtineti rezultate mai bune ,preziceri pe masura asteptarilor celor multi .Sanatate ,fericire ,putere de munca si impliniri. LA MULTI ANI !

 44. Tuturor celor care poarta numele de Vasile,Vasilica ,cele mai sincere urari de sanatate . La multi ani !

 45. LA MULTI ANI !

 46. LA MULTI ANI,MULTA SANATATE, D-LUI ISTRATE, D-lui Adm. si tuturor celor care intra pe blog. Cu stima Nico Ploiesti.

 47. LA MULTI ANI! Multa fericire si va doresc sa aveti informatii mai putin alertante pentru anul 2011 ca sa fim si noi mai linistiti!

 48. ” LA MULTI ANI “! cu sanatate, realizari si multa bucurie in suflet sa aveti in Noul An !

 49. La multi ani!Un an minunat inconjurat numai de iubire. Doamne ajuta!MYKY

 50. Ocupatiile de astrolog si prezicator vor deveni oficiale in Romania de la 1 ianuarie 2011, dupa cum a decis Guvernul printr-o hotarare publicata joi in Monitorul Oficial.

  In Hotararea privind aprobarea structurii Clasificarii ocupatiilor din Romania, la sectiunea “Alti lucratori in domeniul serviciilor personale” apare si categoria”astrologi, prezicatori si asimilati”, alaturi de “insotitori si valeti”, “agenti de pompe funebre si imbalsamatori”, noteaza Agerpres. La aceeasi sectiune sunt trecuti si instructorii auto.

  De asemenea, clasificarea adoptata de Guvern in sedinta din 23 decembrie prevede si categoria de angajati “manechine si asimilati” in cadrul sectiunii “Alti lucratori in domeniul vanzarilor”.

  Noul dictionar explicativ al limbii romane, aparut la Editura Litera International in 2002, defineste astrologia drept o “pseudostiinta care pretinde a prezice viitorul dupa pozitia si miscarea astrilor”.

  La randu sau, termenul de prezicator este definit de dictionarul explicativ al limbii romane aparut la Editura Univers Enciclopedic in 1998 drept “persoana care se indeletniceste cu ghicitul viitorului cuiva in carti, in cafea, in palma”.

  In textul actului normativ adoptat de Executiv se arata ca documentul tine seama de regulamentele Comisiei Europene in ceea ce priveste Clasificarea internationala standard a ocupatiilor.

 51. La multi ani, cu sanatate si bucurie domnule Istrate, domnule Admin! Va multumim pentru urarile pe care ni le-ati transmis si noua. In plus, ne-am dori multe mesaje si de bun augur si multe si mai limpezi decriptari. πŸ˜›

 52. La multi ani,sanatate,fericire,noroc,incepand cu anul 2011 inspre viitorul cat mai indepartat,tuturor romanilor !!!!

 53. La multi ani pentru d-l administrator, pentru d-l Ioan Istrate si pentru toti membrii acestei comunitati!

 54. LA MULTI ANI!
  Va doresc tuturor un an mai bun,un an de liniste in suflet si in tara, cu pace,cu impliniri,cu sanatate,cu bucurii,si tot ce va doriti sa se indeplineasca.
  Dumnezeu sa ne ajute sa scapam de saracie,de datorii,de somaj,si de toti cei care au adus raul in tara noastra

 55. la multi ani tuturor si multumesc admin ca nu m/ai scos de pe forum muncesc in strainatate si nu pot posta prea des.la multi ani inca odata

 56. La Multi Ani!

 57. La multi ani! Sanatate, spor in toate, intelepciune si noroc.

 58. LA MULTI ANI in noul an si numai bucurii si bine!

 59. LA MULTI ANI! SA FIM SANATOSI , FRUMOSI SI BUCUROSI ALATURII DE CEI DRAGI!

 60. Activitatea vulcanica de pe intreaga planeta ridica numeroase semne de intrebare. Din 2007 pare ca toti acesti vulcani, unii considerati ca fiind demult stinsi, s-au trezit. O parte au inceput sa “fumege” amenintator, altii au erupt, iar varful pare sa se fi inregistrat in 2010. Expertii spun ca este numai inceputul si ca o suma de conjuncturi precum actiunea electromagnetica a Soarelui, miscsorarea si fisurarea centurii Van Alen, prezenta unor forte mari de atractie in Sistemul Solar etc. fac ca si vulcanii sa isi reinceapa activitatea.
  Detalii:
  http://www.agentia.org/anchete/vulcanii-din-europa-stau-sa-erupa-7859.html

 61. la multi ani tuturor, un an nou mai bun, mai linistit plin de impliniri, bucurii, sanatate si noroc
  admin chiar nu ma sorcovit nimeni asa ca multumesc

 62. LA MULTI ANI !
  Sper ca in acest an 2011 , sa ne aduca numai bucurii, putere de munca, si nu in ultimul rand ….sa scapam de toti tradatorii acestei tari ( daca se mai numeste ROMANIA), sper ca in curand se va numi DACIA , DECEBAL SI BUREBISTA !!
  Cred ca pana la inceputul primaverii 2011 sa scapam de acesti “nenorocici” si sa devenim in sfarsit “O TARA IN ADEVARATULUI SENS CUVANT “..ci anume : partea ‘sfanta’ a acestei planete numite TERRA.

 63. LA MULTI ANI !

 64. La multi ani tuturor!

  Ca sa nu va prinda pe picior gresit anul care de abia a inceput, v-as ruga sa consultati acest subiect > http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?2867-Ghid-Asigurarea-obligatorie-a-locuintei-informatii-esentiale

 65. am inteles ca data limita pt. asigurarea locuintei este 15 iulie 2011

 66. La multiani cu bucurie si dvs . Mi-ati facut sufletul sa vibreze citindu-va randurile pline de simtire romaneasca. Sper ca din inalturi BUREBISTA sa ne ajute. Si mai sper ca sunt multi care gadesc ca dvs, foarte multi…

 67. Comentariul era adresat “ella2013” De ce a disparut din start din textul meu?

 68. La multi ani, cu prorociri despre cutremure si alte camitati.

 69. Un an 2011 linistit pentru toata omenirea.La multi ani!

 70. eclipsa partiala de soare,3 ore,luna plina si eclipsa poate influenta cutremurele la fel si oamenii au resurse sa produca cutremure,inundatii.2011 va fi un an sangeros,dvs ce credeti?

 71. LA MULTI ANI! MULTA SANATATE SI BUCURII,NOROC SI PROROCIRI DESPRE TOT CEEA CE TREBUIE SA STIM.Cu stima si respect.

 72. La Multi Ani ! Multa sanatate sa va dea Dumnezeu! Va multumesc pentru serile linistite pe care le avem dupa ce primim informatiile zilnice.

 73. La multi ani tuturor !

 74. LA MULTI ANI TUTUROR! DUMNEZEU SA NE PAZEASCA DE CATASTROFE NATURALE DAR SI DE CELE UMANE.

 75. La multi ani, cu sanatate si impliniri !!

 76. La Multi Ani ! 2011 sa fie un an mai bun ca cel care a trecut, sa fiti sanatosi, voiosi si la punga grosi ! Sa fie un an bun, cu liniste si pace pentru toata lumea.

 77. La multi ani!

  D-le Istrate, v-am urmarit, cu interes intr-o seara la OTV. Am cautat, apoi, informatii pe internet despre DVS si mi-a placut ce-am gasit. Am intrat pe un teritoriu care mi se pare familiar. M-am documentat si doresc sa relationey cu alti oameni care au asemenea deschideri si preocupari, mai ales in contextul actual. Am incercat sa ma inregistrey pe forumul DVS si n-am primit acceptul, nu stiu de ce. N-am deranjat niciodata pe cineva in lumea virtuala, iar mesajul primit pe adresa de e-mail m-a bulversat: sunt banata fara motiv.Regret nespus.

  Va doresc sa aveti parte de sanatate in 2011 si voi vizita cu mult interes blogul DVS.

 78. DOMNULUI IOAN ISTRATE CU OCAZIA ZILEI ONOMASTICE, MULTA SANATATE PUTERE DE MUNCA,ZILE SENINE ALATURI DE CEI DRAGI SI UN SINCER “LA MULTI ANI”! DIN PARTEA CELOR CARE IL APRECIAZA SI STIMEAZA.

 79. UN AN BUN IN CARTI NOI!

  http://gingasia.blogspot.com/2011/01/ce-carti-aduce-2011.html

 80. La multi ani si tot ce va doriti pentru 2011,pentru toti ce citesc acest mesaj!

 81. Predictii despre anii viitori – ANATOL BASARAB

  2013 – va fi anul in care va apare o boala necunoscuta la o buna parte din recoltele de cereale.

  2013 – Londra ar putea suferi un atac terorist prin utilizarea armelor bacteorologice.

  2014 – in unele laboratoare stiintifice vor aparea primele organe umane clonate pentru transplant.

  2014 – apare o explozie a imbolnavirilor de piele in randurile tarilor europene.

  2015 – 2029 se va produce o revolutie energetica si se va descoperi o noua modalitate ieftina de dobandire a energiei solare si transportarea acesteia fara conductoare.

  2015 – 2017 este posibila aparitia tratativelor care vor urmari alipirea unei parti a teritoriului Moldovei de Ucraina.

  2016 – Europa se va lovi de o scadere dramatica a natalitatii ca urmare a poluarii mediului inconjurator, poate chiar ca urmare a aruncarii in atmosfera a substantelor radioactive in una dintre tarile europene (posibil ca acea tara sa fie Anglia).

  2017 – sfaramarea politica a Uniunii Europene si recreerea acesteia prornind de la principii total noi.

  – in Germania institutia familiei va fi mult simplificata si se va incepe crearea noilor principii a familiei cu ajutorul deplin din partea statului.

  – in Marea Britanie este foarte posibil sa se refuze monarhia.

  2018 – anul care va aduce cu sine o revolutie in constructii. Se vor descoperi niste materiale foarte rezistente, asa-numitele metallonpeny. Cu ajutorul acestor materiale va fi mult mai usor posibila contructia a diferitelor poduri peste rauri si maneci oricat de mari ar fi.

  – se va descoperi β€œa doua piele” insemnand un costum foarte usor care mototlit va incapea intr-un pumn si care va apara cu foarte mare usurinta corpul uman de diferitii factori termici nefavorabili. Acest lucru ar putea schimba cu totul industria modei.

  2018 -2024 China in asociatie cu Rusia ar putea deveni liderul politicii mondiale, iar tarile in curs de dezvoltare ar putea fi transformate intr-un fel de santajisti ai SUA si Europei.

  2019 – un nou salt in tehnologia transportarii curentului electric fara fir (curentului electric ecologic solar).

  2020 – crearea armei tectonice de o putere colosala.

  – inceputul activitatii evidente al Antichristului in spatiul informational.

  – de pe teritoriul Ucrainei actuale va incepe unificarea bisericii catolice si crestin ortodoxe intr-o singura biserica.

  2022 – 2041 ultima perioada de timp din istoria mondiala cand mai poate fi declansat un conflict armat global.

  2023 – pericolul schimbarii orbitei Pamantului sub influenta factorilor cosmici.

  2024 – catastrofe mari ecologice si tehnogene mai ales in SUA si Italia.

  2025 – criza demografica in Europa si crearea unei noi ordini econmice mondiale care va transforma teritoriul Ucrainei si Belorusiei in centrele de baza a comertului european.

  2027 – pe scena istoriei mondiale apare un nou dictator. Acesta va avea originea in India sau in China.

  2028 – zbor pilotat spre Venus.

  – descoperirea unei modalitati a unor unde sonore de o intensitate atat de puternica incat sunt capabile sa indeplineasca o munca fizica.

  2028 -2034 pe Pamant se va construi o statie energetica super puternica de tip piramidal.

  Admin:
  Ar fi interesant sa desbateti acest subiect pe forum si sa puneti in balata cu cele prezise pana acum

 82. LA MULTI ANI! d-lui Istrate cu ocazia zilei onomastice,multa sanatate si putere de munca in continuare.Cu stima Nico.

 83. Multumim pentru toate gandurile bune. Va, dle. Istrate, dores din suflet un an plin de impliniri, sanatate si putere in lupta pe care o duceti pentru binele nostru al tuturor si, in avans, “La multi ani!” pentru ziua dvs. de nume.

 84. Scuze: “Va doresc, dle. Istrate, …

 85. @Bubulina1-aceste predictii sunt facute din…predictiile altora…asa cum exista si carti facute din carti…Cred ca ai inteles ce am vrut sa spun!

 86. La multi ani! Va doresc multa sanatate si putere de munca… fericire si implinire pe toate planurile!

 87. Bubulina 1,
  Dar despre 2011 spune ceva d-l Basarab? Ca cine mai ajunge in 2013 sau si mai si, in 2034?

 88. La multi ani d-lui ing. Istrate cu ocazia zilei onomastice. Ii doresc multa sanatate si putere de munca .Cu mult respect

 89. Mai jos, un link la previziunile unui indian in varsta de peste 100 de ani,pentru 2011.
  Daca se analizeaza previziunile facute pentru Bulgaria si Serbia, rezulta ca, in urma unor cutremure devastatoare, in 2011 Dunarea isi schimba cursul.
  http://www.ziare.com/magazin/inedit/prezicerile-oracolului-hindu-din-kakatapur-pentru-2011-1066530

 90. eu nu stiam ca este sau a fost ziua d-lui Istrate…dar daca este sau a fost ii urez din tot sufletul multa sanatate si un calduros LA MULTI ANI!

 91. – La multi ani! tuturor Romanilor, care poarta numele de Ioan. Domnului Istrate Ioan, ii doresc si dorim : sanatate, fericire, liniste si pace sufleteasca si tot ce-si doreste dansul impreuna si alaturi de cei dragi sa le implineasca Dumnezeu. Il rog pe D.nu Istrate sa nu mai bage in seama:obrazniciile si anumite rautati ale unor persoane: lipsite de educatie si bun simt. – Noi cei multi va :respectam si steptam mesajele dumneavoastra. -D.nule Admin, va rog sa fiti mereu alaturi de D.nu Istrate ,mai ales maine de ziua dansului, La multi ani ! sanatosi ,rabdare si putere de munca. – La multi ani si scumpei si frumoasei noastre ROMANII! ( 7-ianuarie 20110)

 92. LA MULTI ANI celor ce poarta numele de Ion ,Ioana si tuturor ce serbeaza aceasta zi sfanta.

 93. LA MULTI ANI domnului Istrate .
  Ii doresc multa sanatate , multe bucurii si indeplinirea tuturor dorintelor sale.

 94. LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE PT DL. ISTRATE CU OCAZIA SF. IOAN BOTEZATORUL!!!

 95. va doresc din suflet tuturor celor care poarta numelede ION, in special DOMNULUI ISTRATE ,LA MULTI ANI MULTA SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME!!!!

 96. DOMNUL ISTRATE “LA MULTI ANI” MULTA SANATATE!

 97. La Multi Ani dlui. Istrate, tot binele din lume si va multumesc pentru ca sunteti alaturi de noi.

 98. Da, exista si pentru ROMANIA:
  2011 pentru Romania nu va fi un an mai bun decat 2010, ba chiar
  unul mai rau. – preturile vor creste in continuare, serviciile nu
  se vor ieftini prea mult spre deloc, leul va continua sa se
  deprecieze; posibil sa ajunga pana la 4,5 in raport cu euro dar
  asta nu este cota maxima. In anumite conditii politice ale Bancii
  Nationale, deprecierea leului ar putea ajunge mai sus. –
  disponibilizarile vor continua atat in sfera bugetarilor cat si in
  sfera privata. – oamenii politici nascuti in luna noiembrie, cat si
  cei nascuti in datele de 4,13,22,31 si 8,17,26 indiferent luna, vor
  putea ajuta foarte mult tara cum la fel de bine unii dintre ei ar
  putea crea defavoruri tarii, cu efecte pe termen indelungat.Pe
  umerii acestora in 2011 putem spune ca sta o datorie karmica si
  nerealizarea acestei sarcini va duce catre mari chinuri in viitor
  pentru ei. – pe teritoriul Romaniei vor fi cutremure de mica
  intensitate la fel ca si in anii trecuti, probabilitatea apartiei
  unui cutremur mare cu efecte catastrofale este foarte mic. – vor
  apare tendinte accentuate de separatism, dezbinare, invrajbire,
  imigrarea politicienilor dintr-un partid in altul, dintr-o sfera de
  interese in alta. Acest lucru va crea o mare tensiune intre
  partidele politice, oameni si interese capabile sa produca efecte
  sociale. – in interiorul unor partide politice vor avea loc
  restructurari si transformari puternice. Vor apare noi lideri care
  vor atrage alti politicieni intr-o noua sfera de interese. –
  modernizarea statului va ramane doar o declaratie politica, in
  realitate prea multe lucruri esentiale nu se vor intampla. – se vor
  descoperi noi cazuri de coruptie si asocieri criminale atat la
  nivel de judete cat si la nivel inalt; se va vorbi chiar despre
  inalta tradare. – inundatiile de anul acesta, cat si canicula din
  vara vor fi mai mari decat cele din anul 2010, nu numai pe
  teritoriul Romaniei ci pe intreg globul. – vom asista la un
  cutremur de proportii si intensitate nemaintalnita. – in lume va
  avea loc o furtuna de intensitate cu efecte distructive mari.
  Tornadele vor apare in 2011 mai des pe teritoriul Romaniei,
  capabile sa ridice in aer chiar si un automobil. – Presedintele
  Basescu va sta la putere tot anul 2011. – numarul casatoriilor va
  creste in 2011. – mortalitatea va depasi natalitatea; numarul
  avorturilor in 2011 va avea un trend descendent, ca in toti anii de
  pana acum incepand cu 1990. – numarul deceselor din cauza
  afectiunilor cardio-vasculare va creste. – numarul sinuciderilor va
  creste; depresia, starile de anxietate, stresul emotional,
  nemultumirea sufleteasca, va omori in 2011 cu aproximativ 20% mai
  multi oameni decat in 2010. – aproximativ 10-11 mari personalitati
  a Romaniei ne vor parasi in 2011. – fenomene meteorologice inca
  neintalnite ca intensitate si putere se vor petrece pe teritoriul
  Romaniei. – in plan mondial se va trece la β€œimpartirea
  imparatiilor”; este foarte important ce pozitie va ocupa Romania in
  tot acest joc. – 2011 este ultimul an in care mai este posibila o
  astfel de guvernare si intelegere a situatiei economice si politice
  mondiale; este ultimul an in care daca nu se va trece la o alta
  viziune asupra realitatii globale mai departe va fi foarte greu
  pentru Romania. Este nevoie de o schimbare drastica a mentalitatii,
  viziunii politice, aplicarea legii si orientare de viitor. – pe
  scena politica vor apare doi oameni cu viziuni corecte si destul de
  complete asupra realitatii politice si economice din lume. – in
  2011 vom afla de cateva acte de coruptie de mare amploare in care
  sunt implicati oameni din politica si politie. – la Eurovision,
  Romania va ocupa locul 4 sau multiplul lui (8,12 etc.) desi ar
  putea ocupa si locul 2. – 2011 va fi anul in care ,,Pustnicul”,
  ,,Calugarul” se intalneste cu ,,Demonul”. Cu alte cuvinte va fi un
  al al extremelor, al adevarurilor si mincinilor, al luptei evidente
  a contrariilor. Se poate ajunge la tensiuni foarte mari care nu vor
  exploda sub forma de manifestari publice ci in cu totul alta forma,
  manifestari tacute am zis eu, dar cu efecte mult mai puternice
  decat cele exprimate prin scandari de lozinci si slogane,
  flueraturi, huiduieli si alte manifestari zgomotoase si
  ineficiente. Manifestarile cu gura inchisa pot fi mult mai
  periculoase. Violenta in trafic va incepe sa devina un fel de sport
  national. – In 2011 este posibil sa se produca situatii si
  evenimente asemanatoare cu cele din 11 septembrie 2001, desi nu
  obligatoriu ca urmare al unor acte de terorism. Bucurestiul poate
  deveni in 2011 un oras foarte tensionat. – este un an al muncii
  asidue si bine organizate, cladita pe fundamente stabile; situatia
  va deveni mult mai rea inainte de a deveni putin mai buna. Oamenii
  trebuie sa tina la locurile lor de munca pentru ca se vor face mari
  disponibilizari in toata lumea si va fi din ce in ce mai greu
  obtinerea si pastrarea unui loc de munca. – este un an care cheama
  oamenii la β€œrevolutie” pe care o cere insasi progresul civilizatiei
  umane; prima forma de astfel de revolutie trebuie facuta la nivelul
  mentalitatilor si anume aici vor apare cele mai multe conflicte
  dintre mentalitati si viziuni. Acest lucru va produce adevarate
  β€œfurtuni” de idei si conflicte nu doar intre oameni si organizatii
  ci chiar intre state. – cele mai expuse afaceri vor fi cele legate
  de cifra 4. Tot ceea ce este legat de cifra 4 va putea aduce atat
  succes cat si mari pierderi sau chiar falimente. In tara, orice
  lege care va avea de-a face cu cifra 4 dar si cu cifra 8 (de
  exemplu: legea 152 = 8, legea 103 =4) ne vor da mari batai de cap
  in 2011. – pe langa zilele importante mentionate mai sus, trebuie
  sa mai aduc in atentie si altele : 14 martie, vineri 13 mai, 22
  iulie si 23 octombrie. – 2011 este anul in care foarte multi oameni
  vor dori in continuare sa se ridice pe spatele altora, sa creasca
  furandu-i pe altii chiar daca pentru a-si salva propria piele vor
  fi gata sa-I afunde cu totul in noroi pe cei pe umerii carora s-au
  ridicat. Astfel de lucruri vom vedea de-a lungul anului in intreaga
  lume. Aici foarte mult depinde de puterea de toleranta a celui
  oprimat, furat, mintit. – vibratia anului este una a
  informarii-investigatiilor-descoperirilor. Vom afla foarte multe
  lucruri care pana acum erau tinute in secret. Se vor sparge de la
  sine multe baraje din calea adevarului, si acesta va navali precum
  o apa in aval. Nu toti vor fi pregatiti pentru a intampina acest
  val. Acest lucru nu se va intampla doar la nivel de state ci si la
  nivel privat. – titlurile ziarelor care incep cu astfel de cuvinte
  precum: pandemie, epidemie, terorism, violenta maxima, cutremur,
  descoperire, conspiratii, mari asocieri, contracte, falimente,
  demonstratii, ura, chemare la revolta, scandaluri, despartiri,
  exterminare, genocid, complot, sinucideri, chemare la pace si
  intelegere nu vor fi deloc mai putine decat in 2010. – vibratia lui
  2011 este si o vibratie a adevarului, astfel, se vor face mari
  dezvaluiri atat in plan privat cat si de stat, cat si noi
  descoperiri stiintifice extrem de importante atat pentru prezent
  cat mai ales pentru viitor. Cuvantul adevar va capata o
  semnificatie extrem de puternica si o implicatie mare in toate
  sferele vietii. Multor oameni, acest adevar nu le va fi deloc pe
  plac, dar dupa cum se stie, adevarul este ca si apa rece – dor doar
  maselele rele. – pe de alta parte, afacerile care vor incepe in
  2011, proiectele care vor incepe a fi derulate in acest an,
  cuplurile care se vor intemeia, asociatiile care se vor forma,
  contractele care se vor semna etc. , vor avea o viata lunga
  si solida. Tot in acest an, toate cuplurile, asocierile,
  contractele care au fost facute in trecut, au un mare pericol de a
  se destrama cu mari scandaluri daca nu au la baza un fundament
  trainic si solid. Cuplurile care implinesc in 2011, 4 ani de viata
  in comun, sau multiplu de 4 (8,12,16) si care au fost construite pe
  fundamente gresite, sunt cele mai expuse la divort in acest an. Vom
  afla despre despartirile unor cupluri considerate ideale si de
  necrezut ca pot ajunge la divort. – vor fi propuse si acceptate o
  serie intreaga de legi in tot felul de tari care ne vor limita
  libertatea, inclusiv ni se vor pune restrictii la calatorii.
  Cuvantul restrictii si limitare de drepturi va apare in cu totul
  alt sens si coloratura in 2011. Peste tot se va indemna la ordine
  si disciplina. Tarile, structurile sociale si politice vor fi
  verificate din temelie si acolo unde se vor gasi fisuri sau brese,
  imediat vor apare efecte neplacute. – 2011 aduce cu sine o ciocnire
  si o lupta intre ideologii. Oamenii de pe ambele parti ale
  baricadei vor avea opinii puternice si de neclintit, fapt ce va
  duce la demonstratii publice si proteste pe alocuri foarte
  violente. – Guvernele vor fi aproape fortate sa lucreze temeinic la
  infrastructura tarilor proprii din cauza calamitatilor si
  dezastrelor naturale. Soarele se afla in maxima sa activitate. In
  multe tari exista deja planuri de intrerupere a curentul electric
  pe perioade lungi de timp in situatiile de explozii solare care in
  2011 vor avea o intensitate si mai mare. – In atmosfera pamantului
  se vor produce o serie intreaga de anomalii : comportamente ciudate
  ale soarelui, meteoriti, inclusiv fenomene OZN. Natura va continua
  sa bata recordurile de pana acum, insemnand : uragane, tornade,
  furtuni, secete, ploi torentiale, canicule, alunecari de terenuri,
  cutremure, vulcani. – Va aparea in mass media o noua moda in care
  se va vorbi pe toate canalele despre spiritualitate, noi forme de
  gandire, psihologie, sociologie, terapii netraditionale, traditii.
  Oamenii vor incepe sa inteleaga din ce in ce mai mult ca pentru
  viitor nu este suficienta doar o buna calificare intr-o meserie ci
  va apare necesitatea din ce in ce mai pregnanta de a avea o
  calificare in raport cu sine, cu altii, cu realitatea, cu viata.
  Cei care vor detine astfel de calificari, se vor descurca mult mai
  usor in viitor. Acest lucru va duce la o crestere a interesului
  fata de tot felul de cursuri care pot ajuta omul sa inteleaga ceva
  despre el si despre viata. – Este foarte posibil ca in SUA sa se
  produca cel mai mare dezastru ecologic din istoria tarii. – O linie
  a unei companii mari de croaziera din SUA va fi inchisa pentru o
  perioada lunga de timp datorita ingrijorarilor produse de
  imbolnavirea pasagerilor afectati de o infectie virala. Aceasta va
  fi cea mai lunga suspendare a liniei de pana acum. – din
  catacombele Vaticanului vor incepe sa iasa la iveala adevaruri
  ascunse de mult timp. Vom afla ca Papa si cardinalii lui au
  savarsit pacate cumplite. Aici nu vorbim obligatoriu de actualul
  Papa. Vaticanul mult timp a tainuit secretele stiintelor esoterice
  si alte lucruri necesare si utile umanitatii. Incepand cu 2011
  acestea vor incepe sa iasa la suprafata. Insasi Vaticanul se va
  diviza in doua. – In Oceanul Indian este posibila o mare catastrofa
  ecologica in urma scufundarii unui tanker cu petrol. – Australia va
  fi foarte afectata de incediile padurilor. – O mare vedeta de talie
  internationala isi va pierde viata intr-o avalansa intr-una din
  statiunile de ski europene. – Japonia va suferi trei mari
  cutremure. – In urma unor reglari de conturi dintre doua benzi,
  intr-un mare oras din SUA, isi vor pierde viata multi oameni
  nevinovati. – In 2011 trei femei din lume vor naste cate 8 copii.

 99. La multi ani cu sanatate d-lui Istrate.Multumesc si d-lui admin,si transmit tuturor celor care isi serbeaza ziua sf.Ioan numai bucurii si implinirea tuturor dorintelor.

 100. multi ani fericiti

 101. La multi ani, D-lui Istrate,multa sanatate,fericire,alaturi de intreaga sa familie!!! Asa sa va ajute Dumnezeu!

 102. La multi ani !

 103. la multi ani d/lui istrate si tuturor romanilor

 104. Domnului Ioan, viata lunga si sa ajungem sa vedem momentul cand cele aratate vor fi istorie, iar cele ce se vor arata vor fi prilej de bucurie!

  La multi ani!

 105. interesant ce a postat bubulina

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro