Mar
30
2009

La epicentru cutremurului

La epicentru cutremurului nu am vazut avarii deosebite.

11 Comentarii to “La epicentru cutremurului”

 1. am urmarit emisiunea la care ati participat pe programul otv si eu va cred pe dvs si cred ca ati vazut aceste lucruri!imi cer iertare si in locul oameniilor care nu va cred si va jignesc verbal si sunt obraznici!imi pare rau pentru ca ei nu va cred si va multumesc in numele tuturor oamenilor ca ne-ati dat aceste informatii foloitoare pentru noi toti dintre oameni si ca prin aceste informatii dvs vreti sa ne ajutati !
  cu stima si respect va admir si va multumesc in numele tuturor!va multumesc pentru ca dvs vreti sa ne ajutati si sa ne salvati vietile spunandu-le aceste informatii folositoare!eu, va consider un om deosebit pentru aceste calitati ale dvs si va respect foarte mult !
  va multumesc inca odata cu stima si respect ,Iulia !

 2. Unde este Bucurestiul din lista? Nu l-am gasit. Eu sunt din Brasov, iar langa Brasov scrie …aproape de epicentru. Pe aceasta pagina este scris ca la epicentru nu sunt evenimente deosebite. Ce sa inteleg? In toate mesajele NU este scris nimic despre Brasov. In nicun mesaj postat de nimeni. Va rog din suflet doar scrieti un cuvant despre Brasov. Stau intr-un bloc cu 2 etaje foarte vechi, de prin 40, contruit din beton si caramida. Va rog din suflet scrie-ti ceva despre Brasov ca sa stim si noi.

 3. Pe Gandul online, la linkul de mai jos, apare un articol cu o declaratie a lui George Marmureanu, directorul Institutului de Fizica al Pamantului, in care se spune ca “sistemul nu e suficient de incarcat pentru a produce in cutremur devastator”

  http://www.gandul.info/actualitatea/la-32-de-ani-romania-nu-e-pregatita-de-un-mare-cutremur.html?3927;4016805

  Asadar poatem fi, poate nu fi, dar vorba aceea: paza buna trece primejdia rea. Ar fi insa tare bine daca s-ar face o rubrica cu informatii despre cum sa ne protejam de cutremur. De exemplu sa se scrie despre triunghiul vietii. Aceasta chiar ne-ar pregati, daca nu, nu ne ajuta nici macar data daca o sa incepem sa alergam de nebuni pe scarile blocurilor.

  O ultima intrebare: pana la urma cu Brasovul cum este? Nu ma refer la judet ci la oras. pe harta apare cu linie punctata, in lista este singurul oras despre care NU se scrie nimic clar doar ca e aproape de epicentru. Nu am cunostinte in domeniu si nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Muntii, Tampa nu ajuta deloc? Va rog nu ignorati mailul si rog Adminul sa raspunda scurt: ce grad de pericol este in BV? cladiri dirtsuse, morti etc. Multumim anticipat in numele brasovenilor. Romani Dumnezeu ne are in paza nu dl Istrate, insa este bine sa nu ignoram.

  Admin:
  7,2-7,7

 4. Zona Braila Galati va fi afectata sau nu vor fi avarii majore aceasta zona fiind in zona epicentrului. Se mai mentin acele sanse de 50% ca acest cutremur sa se produca in alta parte?

  Admin:
  Intotdeauna vor fi 50%, deoarece cu 10min se va stii exact daca e aici sau nu. Dar si eu si dl Istrate nu o sa fim prin preajma sa anuntam acest lucru.

 5. Zona Braila – Galati va fi afectata sau nu vor fi avarii majore pentru ca este in zona epicentrului. Mai sunt sanse de 50% ca acest cutremur sa se produca in alta parte?

 6. din ce ati raspuns mai sus, sa cred ca nu ve ti putea anunta cutremurul in probabilitatea de 50%ca nu sunteti in preajma.atumci de ce raspundeti la alte mesaje ca ve ti da pe site data? Doamne ajuta !

 7. 7.2- 7.7 va fi cutremurul in Brasov sau asta este intensitatea lui maxima? Dl Istrate a zis la DD ca va fi pe la 7.5 – 7.7, pai la Bv nu are cum sa fie tot atat, sunt Carpatii. Fiti va rog explicit si nu aruncati cu afirmatii neclare caci va dati seama cifrele sunt ingrijoratoare. La aproape 8 in Brasov, Bucurestiul va fi ras

 8. Buna ziua! Despre bucuresti nu ati spus nimic, nu apare in lista…..este la epicentru ??Sanatate si multa putere de munca ADMIN !!!

 9. 7.7- 7.2 va fi magnitutinea maxima, sau in Brasov? Ca daca va fi in Bv atat, unde nu se simt foarte tare, Bucurestiul va fi ras. Va rog sa clarificati, caci cu astfel de cifre vizavi de cutremure nu este de joaca. Una este 7.7 total, si alta este in Brasov atat.

  Admin:
  Nu e nimeni expert in seismologie. Ideea este ca Bucurestiul se afla pe unda, iar Brasovul nu, plus are un scut natural format din munti.

 10. admin,eu cum pot afla data k imi expira internetu si nu mai am cum sa il activez pana pe data d 19 aprilie knd se aktiveaza singur,te rog frumos sa imi raspunzi.

 11. Buna ziua!
  Cred ca se va produce un cutremur major in curand si, cum locuiesc aproape de Brasov, in Zarnesti, ma intreb daca epicentrul nu va fi tocmai sub Piatra Craiului.
  Vreau din suflet sa aflu parerea dumneavoastra. De mic copil, stiu ca sub Piatra Craiului este un lac (sau o cantitate imensa de apa) ce, in cazul unui cataclism natural sau a unuia accidental va erupe. Se spune ca va acoperi totul pe o raza de aproximativ 20 de km.
  Va intreb DACA poate fi acesta un lucru real, pentru ca parintii mei sunt in varsta si nu au cum sa se salveze in astfel de conditii.
  Apoi, Laura – cea care a postat un comentariu anterior – are dreptate. Daca este vorba de premonitii, va rog frumos fiti mai clari si veniti si cu alte amanunte. Eu cred in premonitii de orice gen ar fi acestea. Am avut si eu foarte multe de-a lungul timpului, una dintre ele fiind legata de caderea regimului anterior.
  In privinta cutremurului, l-am visat. Dar asta s-a intamplat acum cativa ani. Totusi, de-a lungul timpului am constatat pe propria-mi piele ca viziunile sunt cu bataie scurta sau lunga.
  Astept raspunsul dumneavoastra.
  Va multumesc!
  O zi buna sa aveti

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro