Aug
19
2009

In legatura cu forumul

Au aparut unele probleme si a trebuit sa fac modificari majore. Cel mai mare Bug (problema) a fost cea de activare a contului dvs. Asadar am mai simplicat procesul de creare de cont.
Pasul 1 si 2 raman neschimbati
Pasul 3 acum contine Termenii si condintiile pentru a deveni membru (erau cele trimise de mine prin email) – cititi-le cu atentie
Pasul 4 Trebuie sa alegeti o varianta – Daca sunteti de acord sau nu
Pasul 5 Pe urma completati un formular si la sfarsit dati submit (trimite cererea)
Pasul 6 Veti primi in scurt timp un email care va contine un cod de activare de genul http://cititori.ioanistrate.ro/ucp.php?mode=activate&u=***&k=********* Trebuie sa apasati pe el. Asteptati pana se incarca pagina si vedeti ca a scris : The account has now been activated.
Pasul 7 In acest moment va puteti loga pe forum.

Ca sa nu existe probleme va rog la pasul 5 cand ati terminat de completat formularul si ati trimis formularul catre server trebuie sa va apara mesajul urmator:Your account has been created. However, this board requires account activation, an activation key has been sent to the e-mail address you provided. Please check your e-mail for further information.
Asta inseamna ca serverul v-a trimis un email care contine codul de activare.
Rugamintea mea este ca dvs sa intrati imediat pe adresa dvs de email si sa apasati pe acel link. Aveti 10min la dispozitie, pe urma apare un bug care o sa va zica ca v-a activat contul, dar e o minciuna deoarece dvs nu va puteti loga. Iar solutia la aceasta problema este sa repetati din nou procesul de creare de cont.

LE: Am uitat sa va zic: AM STERS TOATE CERERILE TRIMISE PANA ACUMA, deci toti trebuie sa repetati acest proces de creare de cont.

Imi pare rau, dar aceasta a fost cea mai simpla si eficace solutie

5 Comentarii to “In legatura cu forumul”

 1. Dupa ce terminati modificarile, mergeti in ecranul de administrare si creati niste forumuri, in locul dvs aceasta ar fi fost prioritatea numarul zero a mea. Chiar daca noi ne-am inregistrat, nu avem unde posta pentru ca nu sunt forumuri… (inca)
  O alta remarca, cuvantul ****

  Succes si astept sa vad board-ul plin de postari.

  Admin:
  Rezolvat. Va multumesc ca ma ajutati si ca sunteti vigilent

 2. Admin,ne pierzi…nu ne descurcam cu acel cod sau nu stiu cu ce…
  Nu neputem loga de doua zile. CE e de facut? Te rog raspunde-ne!

  Admin:
  Stati linistiti ca va ajut pe toti.

 3. cum ma pot loga ,nu vad unde as putea sa o fac?

  Admin:
  Daca ati creat un CONT ieri sau azi pana la 3 dimineata va rog sa repetati procedura, deoarece am sters baza de date

 4. De ce nu oi vrea tu sa bagi un phpbb3, punbb, su smf ca forum? Atata te complici…zau…daca vrei sa te ajut, ma ofer cu cea mai mare placere.

  Admin:
  pai e phpbb 3.0.5 nu e ok?

 5. Am reusit sa ma inscriu!
  Multumesc, admin!
  Dar nu stiu cum ma voi descurca. Nu prea inteleg cum functioneaza

  Admin:
  Incepeti cu ceva simplu POST REPLY (adica adauga parerea mea) si dupa ce ati scris ceva dati SUBMIT (un fel de OK trimite comentariu)

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro