Apr
03
2009

In legatura cu cartea. Un raspuns pentru cei care SUNT IMPOTRIVA

Dupa cum ati observat nu am limitat libera exprimare pe aceasta tema, deorece pe buna dreptate v-ati pus unele intrebari ca de exemplu: Acest blog e o vrajeala? Se incearca doar vinderea carti? etc.

Va raspund aici la acele intrebari si la cele care vor urma:
De la prima emisiune din 2009, care a fost la Antena 1, multi oameni si-au exprimat intentia de o cumpara. Majoritatea cererilor a venit din partea institutiilor statului, cabinetelor de avocatura si cele medicale, etc. Aceasta carte atesta adevarata valoare de vizionar a dlui Istrate. Multi dintre oamenii care au comandat cartea au dorit sa vada in primul rand daca se pot baza pe previziunile dansului.

Am mai vazut mesaje stupide de genul: daca cumperi cartea, scapi de cutremur. Este neadevarat.

Cartea atesta … sau nu , calitatea de vizionar a dlui Istrate.. doar atat. SI ASTA VA RAMANE LA APECIEREA FIECARUIA.

Este acuzat de marketing … TOTAL NEADEVARAT si va dau un mic exemplu si in acelasi timp raspund si la unele intrebari: Cele 2 veniri la emisiunea dl Diaconescu, i-a generat lui DD un profit extrem de mare. Partea dlui Istrate = 0. Ii se promisese ca va vorbi despre al treilea razboi mondial si 2012 … si numai despre cutremur s-a vorbit. Deoarece interesul dl. DD a fost unul legat numai de marketing, dl Istrate nu se va mai duce la OTV. Asadar ca nimeni sa nu mai profite s-a creat acest blog si toate informatiile sunt gratis. Nu trebuie sa dai un sms de 2eur ca sa primesti un raspuns.

Acest blog va continua sa publice mesajele dl Istrate.

Nu poti comenta la acest articol.

This site is protected by WP-CopyRightPro