Sep
23
2009

In legatura cu Australia

Mesajul http://ioanistrate.ro/un-mesaj-legat-de-australia/ s-a concretizat.

Mai multe informatii gasiti pe situl de la ProTV: http://stirileprotv.ro/stiri/international/furtuna-de-nisip-la-sydney-imagini-incredibile-galerie-foto.html.

Dupa cum vedeti este un fenomen fff rar, ultima furtuna de nisip a avut loc acum 70ani, este vorba de un oras port, are blocuri inalte, becurile sunt aprinse (vezi video ProTV), este un eveniment negativ …etc

——–

In alta ordine de idei cer ajutorul cititorilor pentru a creea urmatoarele:
– o pagina in care cititorii explica noilor veniti ce reprezinta acest blog (la ce sa se astepte, cum e faza cu virbatiile – in cuvinte proprii, solutii pe care le-au adoptat ei impotriva …fricii de exemplu + alte idei)
– o pagina in care sa creem un ghid despre ce trebuie sa facem in care suntem surprinsi de un cutremur , apoi un alt ghid ce facem dupa cutremur (daca mai aveti alte idei … sunt bine venite)
– de asemenea astept si idei de nume ale acestor noi rubrici
Toate acestea le astept in format text sau .doc la admin(coada de maimuta)ioanistrate.ro

11 Comentarii to “In legatura cu Australia”

 1. Am trimit ceva pe adresa, sper sa fie de folos. O seara buna voua

 2. Multumim dl istrate ca exista si ca are un suflet minunat,gindindu-se la noi,multumim pt grija care o poarta oamenilor,dumnezeu sa ii ajute sa aibe data catastrofei sa fim informati in timp util..Admin multumim si tie pt tot ce faci,noroc mult si sanatate.

 3. am scris un mesaj despre visul meu?,am crezut ca este ceva.

 4. iata o confirmare in timp real a ceea ce ne transmite Dl.Istrate – oare scepticii se mai indoiesc ? e problema lor daca ei cred sau nu – viata demonstreaza ca Dl.Istrate are dreptate – pacat admin ca esti prezent pe blog foarte rar in ultimul timp – poate nu toata lumea care acceseaza blogul intra si pe forum – pacat ca blogul a ramas cumva pe locul doi ! multumesc dvs si D-lui Istarte !!!!!!!!!!! sper ca nu am suparta pe cineva . Cu stima Gabi Birta

 5. SI cum sta Dl Istrate cu vibratiile dupa acest eveniment?

  – K

  Admin:
  Cum am mai zis vibratiile sunt legate de zona noastra – pen. Balcani +Turcia

 6. ati inchis gura la multi cu asta… felicitari

 7. Am gasit o carte interesanta cu ceva explicatii care au o oarecare legatura cu subiectul nostru :
  http://www.scribd.com/doc/1471882/Radu-CinamarViitor-cu-cap-de-mort

 8. In curand vom avea ceva,probabil ceva in jur de 4-5.Daca se va produce,mi se va confirma ceva ce pana acum s-a adeverit.S-ar putea sa fie pana in 27 dar as merge mai curand pe 25-26 orele 0-4 UTC.

 9. Ce s-a intamplat in Australia nu seamana cu mesajul primit de d-l Istrate.
  In primul rand, furtuna de nisip nu este un ev grav.
  In al doilea rand, in mesaj se vedea malul, nu spune ca nu era ceata.
  Cred ca evenimentul grav din mesaj abia urmeaza. Sau sa dea Dumnezeu sa nu fie.
  Evenimente cu adevarat greve sunt inundatiile din sudul SUA.

 10. Cred ca ati inceput deja sa va doriti sa vina cutremurul! Mi se pare mie s-au v-ati pierdut ratiunea? Numai de asta vorbiti, va dati cu presupusul cand va fii , ora, ziua si daca il doriti asa ca un eveniment deosebit el chiar o sa vina! Doamne Fereste! Cred ca mai multa prudenta nu ar strica; Acest site din aprilie ne tot inspaimanta ca va venii cutremurul cel mare in fiecare luna! Si uite ca nu a venit! Daca nu vine in acest an si nici la anul acest site isi mai are rostul? Eu cred ca nu va fii nici un cutremur in acest an si nici anul viitor asa ca din pacate nu o sa aveti senzatii tari! Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac! Sper ca acest mesaj sa fie publicat; Oare?

 11. Co unu nul pot contrazice pe dl Istrate,are dreptate in tot ce spune. Aceste predicti sunt de aur caci avem sansa de a afla dinainte majoritatea pericolelor. Nas vrea sa mint dar sincer pot spune caci si eo am avut trairi ca ale dl Istrate.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro