Jun
09
2009

Fenomene “paranormale”. Partea a IIa

Puteti sa-l vizionati si APASAND AICI

8 Comentarii to “Fenomene “paranormale”. Partea a IIa”

 1. Iti multumim admin,pt ca nu ne lasi.Si noi suntem pregatiti sa te sustinem.Asteptam doar amanunte la deciziile pe care le-ai luat.Multumim si pentru filmarile cu D-l Istrate.Foarte interesant.

 2. multumim D-mn Istrate ,sunt multi oameni care cred ce spune dansul,iar aceia care nu cred in dansul ei nu prea cred in nimic,asa ca as vrea ca dansul sa stie ca oameni chiar cred in el si sunt f. multi

 3. de cind nu mai am citit pe blog vad ca ati mai amanat cutremurul cel mare

  Admin:
  Totul depinde de acel BANG. Din pacate vibratiile nu au ajuns in acel punct critic.

 4. @Admin
  Vad ca unii pot posta comentarii , iar eu nu pot. Trebuie sa platesc ceva. Daca da, cat si in ce mod?
  Multumesc.

 5. MULTUMIM DIN SUFLET D-LUI ISTRATE SI TIE ADMIN. SA VA DEA D-ZEU MULTA SANATATE.

 6. numai bine d-lui Istrate si admin – Cu stim Gabi Birta

 7. CUM SA ZICI ASTA:
  @Admin:
  “Totul depinde de acel BANG. Din[b] pacate[/b] vibratiile nu au ajuns in acel punct critic.”

  Admin:
  Era un raspuns ironic … prea isi doresc unii sa vina acel cutremur. Eu , personal nu-l doresc… pentru ca desi am asigurat totul sigur nu se vor gasi bani sa ma despagubeasca (si asta ar fi unul dintre zecile de motive)

 8. Abia azi am dat peste filmele video cu maestrul Istrate si sunt incantata de ele.De ce isi mai face griji domnul Istrate in legatura cu cei care nu dau atentie comunicarilor din Cer? Sunt persoane neinitiate in stiinta spirituala (sa nu va sperie cuvantul “neinitiate”; as putea spune ignorante). Eu l-as asculta pe maestru in fiecare zi, cu atentie neclintita. Faptul ca dansul are capacitatea de a capta comunicarile din Cer dovedeste ca are un nivel de evolutie mai inalt decat mine sau decat miliarde de romani, francezi, englezi, japonezi etc., care trebuie sa mai invatam (in Cer, nu pe pamant) ca sa ajungem sa primim astfel de daruri spirituale. Imi iau ingaduinta sa-l rog pe admin sa-i sugereze maestrului sa citeasca de pe blogul meu profetiile secrete privind mileniul trei (sa nu ia in consideratie comentariul meu!). Cu plecaciune.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro