Oct
22
2008

DOUA EVENIMENTE IMPORTANTE, PREVAZUTE DE INGINERUL IOAN ISTRATE SI CARE S-AU INTAMPLAT INTOCMAI

.

Din cartea “ROMÂNIA si LUMEA ÎN TIMP”, editia a doua, la pagina 560:

11.09.2001: Afacerea româneasca “ELIBERATI PATRU, RAMAS UNUL”, nu se stie pentru ce, este propus pentru executie.

Este vorba fara indoiala de problema celor 3 ziaristi români rapiti in Irak, in acelasi timp cu o frantuzoaica, si despre condamnarea lui Munaf – anuntata deci de Ioan Istrate cu 5 ani inainte !

RECENTUL CUTREMUR DIN KAMCEATKA, resimtit in Japonia, a fost prevazut de Ioan Istrate in mesajul din 06 august 2006.

5 Comentarii to “DOUA EVENIMENTE IMPORTANTE, PREVAZUTE DE INGINERUL IOAN ISTRATE SI CARE S-AU INTAMPLAT INTOCMAI”

  1. bai tataie eu te cred ca la o anumita varsta nu mai gandesti dar nu ne mai umple capul cu toate vrajelile ce visezi matale,ca si eu am visat aseara ca eram cu tzaranu ,uzbeck si mortu la casino ce inseamna asta :)))))

  2. as avea si eu o intrebare….ce e cu acel cutremur ce va fi in romania anul acesta?ati afirmat ca va fi mai puternic decat cel din ’77.as vrea si eu sa stiu ce se va intampla,cand va fi.v-as fi recunoscatoare daca mi-a-ti raspunde

  3. mi-ati 😀

  4. bai uuu….un om mai in varsta k tine merita respect, dar vad k tu n’ai educatia necesara…si fii sigur k va fii exact cum zice domnu istrate …am certitudinea asta pt k stiu sigur k alte viziuni dale dansului s-au adeverit intru-totu….deci vei crede abia dupa ce se vor intampla,si la ce-ti va fi de folos??

  5. daca ati aflat data in care va fi cutremur va rog sa-mi spuneti, poate imi puteti spune cum se va resimti in Constanta

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro