Feb
05
2009

Despre Insula Serpilor

Am primit mai multe intrebari pe aceasta tema, majoritatea intreband cum de nu am vazut nimic despre acest subiect ?
Raspunsul meu este ca din pacate pe internet nu am publicat decat mesaje din ultima perioada, adica mesaje primite dupa anul 2006. Puteti gasi mesaje mai vechi in cartea mea publicata in 2 editii: “Romania si lumea in timp (trecut, prezent si viitor)”.

Pentru cititorii acestui site, am extras cateva mesaje din carte. Tin sa va spun ca aceasta carte a fost publicata in anul 2004 (ma refer la editia a IIa), iar cei care au cartea gasesc aceste mesaje la paginile : 211, 212 si 275.

Una din marile probleme de litigiu teritorial dintre Romania si Ucraina o constituie INSULA SERPILOR si platoul maritim continental in subsolul caruia se gasesc zacaminte bogate in petrol si gaze, desi conform Tratatului de Baza semnat intre cele doua state, dupa doi ani de tratative problema Insulei Serpilor trebuia transmisa Tribunalului de la Haga, pentru solutionare. […]
10.03.2000 Este foarte sugestiv, la orizont se profileaza o barca cu un turn de sonda, care parea decupat dintr-o foaie de hartie ; sa reprezinte disputa referitoare la forajul marin? (asta ma intrebam atunci, acuma pot sa va zic ca: foaia de hartie reprezinte noile teritorii adaugate statului roman)
05.11.2003 Primesc urmatorul mesaj: Langa malul Marii Negre vad o movila de pamant luminata cu ceva pe ea, se afla in gradina mea. Se construieste un pod pana la ea. Aud ca aceasta movila se numeste Insula Serpilor.
25.08.1995 Mesajul este foarte interesant, e plin de intelesuri. Apare o masa in mijlocul unei sali (Tibunalul de la Haga). Pe masa se afla mai multe obiecte (dosare, documente) si un pachet de al meu cu mancare. Totul vad de la distanta (din cauza ca nu se desfasoara in Romania). Ma uit mai atent la masa unde deslusesc UN SARPE care incepe sa se miste (se traseaza noile granite ale Romaniei), sa se descolaceasca, imediat caut o bara metalica sa-l lovesc, sa nu muste din mancarea mea (insemnand teritoriul nostru) sa o otraveasca, dar sarpele sare de pe masa pe dusumea, atunci ma rostogolesc peste el si trec un picior peste sarpe si-l prind intre genunchii meil mi-i frica, dar sarpele nu musca (inseamna decizie favorabila).

Mai sunt si alte mesaje pe aceasta tema, dar ma rezum la cele de mai sus.
O sa revin curand cu mesaje primite in ultima perioada.

8 Comentarii to “Despre Insula Serpilor”

 1. buna ziua,ma asteptam la un mesaj nou nu unul publicat acum ani de zile in cartea dansului,cu respect.

 2. Macar acum incercati sa dati raspunsuri pentu cei au cumparat cartea dumneavoastra………
  Fiti sigur ca multi
  au cumparat-o si nu au inteles mare lucru….Numai dumneavoastra o puterti :traduce:
  Dati explcatii acum ….altfel veti intra in negura ca Nostradamus…
  Duceti-va crucea pana la capat.

 3. buna ziua domnu Istrate . va rog frumos trimitetimi un mail cu un raspuns referitor la cutremurul din aprilie 2009 .

 4. Buna seara,

  Ma numesc Sorin si doresc sa stiu daca o sa fie un cutremur anul acesta.

  Daca credeti ca o sa fie un asemenea cutremur, va rog sa imi precizati o data aproximativa precum si motivele care va determina sa faceti o asemenea previziune.

  Va doresc o seara buna.

 5. buna seara,
  as dori si eu sa stiu daca bulevardul gherghe duca nr 10-22,va avea mult de suferit in urma cutremurului?si spuneti-mi mai multe despre acest cutremur.
  va doresc o seara placuta~

 6. Bunaziua a-si dori sa stiu daca blocul D 8 strada cernauti 50 cartieru pantelimon (socului) va fi afectat
  Si mai am o itrebare de unde asi putea safac rost de carte dumneavoastra cea din 2004
  VA MULTUMESC

 7. Multa lume nu are incredere. Iata explicatia modului in care functioneaza intuitia (avertizare contra pericolelor):
  http://managementdeidei.blogspot.com/2010/02/cum-lucreaza-intuitia.html

 8. deci e clar…

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro