Dec
07
2008

Cutremur??!??!?!

06.12.08 S-a produs un eveniment deosebit in urma caruia a iesit multa lume in strada si s-a adunat multa lume in locuri virane sau piete. Deodata vad in fata mea cladirea inalta a UNUI SPITAL SI MULTA LUME IN FATA LUI. Apoi ma vad la ultimul etaj, iar in fundul unui culoar usa deschisa a unei sali de operatie, inauntru medici si un bolnav. Vreau sa dau un telefon Luminitei, dar telefoanele mobile nu functioneaza. Se transmit mesaje. CUTREMUR?!?

11 Comentarii to “Cutremur??!??!?!”

 1. Ati primit data exacta a cutremurului?Ma ingrijoreaza semnele de punctuatie de la sfirsitul cuv.cutremur.va fi curind.sapt.asta?Bun blogul

 2. D-le Istrate,cine va fi prim ministru,ca ne-au inebunit astia?

 3. Va multumesc!
  Din pacate la prima intrebare nu pot sa va raspund din motive de natura penala (siguranta statului, instigare la haos, etc),

  iar raspunsul pentru a doua intrebare este continut in mesajul 14.09.08.

  Va doresc o zi placuta,
  Ioan Istrate

 4. dle. inginer, nu va urmaresc dar aseara v-am vazut facand bani pt. diaconescu precum magda si tolea si am 2 intrebari: ati spus ca nu veti avea data cutremurului decat cu o saptamana inainte dar pe de alta parte va laudati ca in cartea “vestita” ati prezis cu ani inainte diverse evenimente! Asa toti stim ca intr-un an doi vom fi incercati de mama natura dar ceva precis? Si a 2-a, de ce cochetati ca o fecioara trecuta cand sunteti intrebat cati ani aveti? Va sta rau si pierdeti din credibilitate, se vede bine cam la cat bateti iar ca intre noi inginerii, fiti barbat!
  Altfel numai de bine si Doamne ajuta!

 5. maistre, eu in luna octombrie am primit informatia despre acest cutremur care v-a avea loc intr 15-20 martie 2009(data precisa 15).Bucurestiul v-a arata goaznic.Multi vor muri in case.Aceasta este prima cernere,urmand cea de a doua in 2012.Am scris si am spus tuturor apropiatilor mei.

 6. Buna ziua,
  Va urmaresc la televizor, sunt ingrijorata pt parintii mei care locuiesc in Constanta. Aveti date despre cutremur si cum se va simti in Cta?
  Multumesc anticipat

 7. Intrebarea mea este de ordin practic.Am dat, intamplator,de dl.Istrate la tv….ok…si daca pot sa cred…ce am putea face noi..oamenii obisnuiti, in fata unei asemenea catastrofe..? Adica toate mesajele astea de ce sunt trimise?! Eu cred ca Divinitatea vrea ca noi sa fim mai buni,sanatosi, fericiti…si atunci, daca ne trimite aceste mesaje, inseamna ca o face cu un scop…ce avem de facut, practic?! Cum sa ne aparam?!
  As fi recunoscatoare daca m-ati face sa inteleg.

 8. buna seara Domnule ioan istrate!ma intereseaza sa aflu data cutremurului deoarece stau la etajul 10,intr-un bloc din drumul taberei.va rog frumos sa nu ezitati sa imi raspundeti la acest mesaj deoarece vreau sa imi stiu familia in siguranta.va multumesc mult!

  Admin:
  A mai fost aceasta intrebare. Toate zonele din Bucuresti vor fi puternic afectate. Exista un ghid de cutremur si mai multe explicatii pe aceasta tema in comentariile de la articole.

 9. @florea…buna viziune ai avut pentru martie…mai ai si alta?

 10. Stimate domn Istrate,
  Putem spune ca ne asteapta pana in 2012 un cutremur de mare anvergura in Vrancea?
  Dat fiind faptul ca la sfarsitul sec.XIX circula o “legenda” printre oamenii de stiinta romani despre o posibila schimbare de relief.

  va multumesc

 11. g0QsPA comment5 ,

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro