Mar
27
2009

Cateva informatii

1. La inceputul saptamanii viitoare, dl Istrate va veni pe blog sa dezbata un subiect de larg interes (poate veniti si voi cu alte idei, eu vroiam sa vorbeasca de al IIIlea razboi mondial sau sa compuna o lista cu orasele pe care l-a vazut dansul afectate de cutremur).

2. Tot la inceputul saptamanii viitoare vor fi publicate si noile mesaje primite de dansul.

3. Dl Istrate intentioneaza sa scoata o mica brosura cu ultimele mesaje, dar nu va avea formatul din cartiile precedente. Adica, nu se vor mai prezenta doar mesajele, ci si interpretarile facute de dansul.

4. Din pacate, eu sunt singurul care se ocupa momentan de blog si de aceea merge asa de greu validarea si acordarea de raspunsuri. Trebuie sa ma intelegeti si pe mine ca am un serviciu, o familie, iar acest blog ia cam 3-5ore/zilnic, dar va PROMIT ca voi raspunde la toate intrebarile (normal, exceptand cele cu mizerii). Voi raspunde si celor care “nu-l vad cu ochii buni” pe dl Istrate, daca ei vor adresa intrebari decente. In concluzie accept si pareri bune, si pareri proaste, dar sa fie in limita decentei.

5. IMPORTANT : Daca vor fi noi informatii despre cutremur, ele vor fi publicate pe site.

4 Comentarii to “Cateva informatii”

 1. buna ziua,
  locuiesc singura intr-un bloc vechi (1974), turn, in Drumul Taberei, zona Romancierilor, aleea Valea Viilor si doresc sa-mi spuneti, va rog foarte mult,cum va fi afectata de cutremur aceasta zona.
  va multumesc foarte mult

  Admin:
  AM dat detalii CLICK AICI

 2. Buna ziua,

  Astept cu nerabdare lista strazilor si blocurilor din Bucuresti care vor fi crunt afectate de cutremur, precum si a oraselor din Romania.
  Apoi, va rog, am urmatoarea intrebare : este posibil sa fie expediate si in strainatate cartea si brosura dlui ing. Istrate ?

  Cu multumiri,

  Doina Mihaila

 3. E binevenita aceasta brosura,mai ales pentru ca ea contine interpretarile mesajelor.Va rugam ,cand va fi gata ,sa ne spuneti cum o putem procura.M-ar interesa ,daca nu e prea tarziu,sa gasim detalii despre:
  -cutremurul mare din Romania
  -cum va fi afectata Romania de razboi
  -explozii la centrale nucleare
  -criza alimentara cat de mare va fi in Romania
  -NIBIRU
  -schimbarea polilor
  -schimbarea reliefului Romaniei, planetei
  MULTUMESC!

 4. Ar fi o idee minunata !!

  Am si eu o idee / o intrebare …de ce nu-l filmati (sau inrergistrati -audio-chear si la telefon) pe domnul Istrate cand da raspunsuri si detalii la evenimente importante;dupa care sa le postati pe youtube. Ar da un plus de credibilitate si mai putin SENZATIONAL..din care sa profite trepadusii. Toate blogurile tari au trimiteri si inregistrari pe youtube –o poza face cat 1000 de cuvinte o inregistrare tine vie memoria (zic eu ).

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro