Jun
20
2009

Alt mesaj primit pe 19.06

19.06.09 Pe un bulevard in fata mea se afla Mircea Geoana , presedintele PSD. Pe un scaun in dreapta lui e un cetatean. Cetateanul vorbeste despre Mircea Geoana : arata ce a facut. Ii arata faptele bune , rele si unele necunoscute. Raman surprins de ce aud.

12 Comentarii to “Alt mesaj primit pe 19.06”

 1. deci va fi ceva in seara asta?……….te rog spunene dak stii ceva

 2. Din pacate Mircea Gioana nu este presedintele PSD…Poate ai vrut sa zici Mircea Geoana!!!Nu de alta dar nu imi plac confuziile…

  Admin:
  Am corectat :)) Nu le am cu politica … imi cer scuze

 3. buna seara admin
  pana la urma care este concluzia pentru aceasta noapte?
  putem sta linistiti sau in stare de alerta?
  astept raspuns , multumesc anticipat
  o seara buna

  Admin:
  Opinia mea personala sa stati linistit. Daca e ceva va voi anunta

 4. Mircea Geoana nu Mircea Gioana

  Admin:
  Am inteles..corectez acum

 5. Pentru aceasta seara/noapte ce ne puteti spune?

 6. Ia sa vedeti ce “noutati” or sa iasa la iveala …Nu cred ca dl.Geoana e usa ce biserica! Cred ca e ceva legat de voturi…or vreo matusa Tamara sau unchiu` Vasile…
  Degeaba,ca are imunitate perlamentara!

  Admin:
  I-am cerut parerea dl Istrate: acest mesaj l-a tradus in felul urmator:
  Dl Geoana va candida la presedentie, iar cineva v-a scoate niste asi de sub maneca sa-l doboare

 7. Si eu am ramas surprins cind am aflat ca mister Geoana are 3(trei) apartamente in SUA.Mie nu imi prea vine sa cred ca poate justifica sursa banilor pentru cumpararea acestor apartamente ,exclusiv din salariul de ambasador,de parca nu ar fi avut si alte responsabilitati si cheltuieli!

 8. test

 9. “MAESTRE” ADMIN – CU REGRET ÎŢI SPUN CĂ MATALE NU O AI NU NUMAI CU POLITICA – CI ŞI CU LIMBA ROMÂNĂ….

  Admin:
  Da… recunosc. Sper sa ignorati acest aspect. Din pacate constructia frazelor si a propozitilor le fac dupa alte reguli …… si de aceea pot suna ciudat. In romana regula fireasca este subiect-predicat-complement-adjectiv … in limba ca o vorbesc 12ore pe zi e alta. Iar limba romana nu am mai folosit-o de la 21ani … ma refer la scris.
  Cum am mai spus sper sa ignorati acest lucru, dar sa stiti ca imi voi da silinta pentru a scrie cat mai corect gramatical.

 10. Asul de sub maneca va fi iar OPRESCU ??? CA “INDEPENDENT”

 11. am observat si asta nu e singurul post unde se intampla,ca sunt multi disperati care nu fac decat rau blogului.desi aici ca subiect de discutie este mesajul referitor la mircea geoana,se gasesc unii sa intrebe ca disperatii respectiv disperatele in seara asta e ceva?fugim?murim?acest tip de mesaje dau apa la moara celor ce afirma ca acest blog induce frica in masele de oameni.mai oameni buni,in special fete,nu mai fiti asa disperati.a zis admin ca daca e ceva posteaza alerta,vedeti voi in mesajul asta cu mircea geoana vreo alerta de cutremur?poate in capul vostru.multumim admin pentru toate si dlui istrate.

 12. Va rog nu-l mai corectati pe domnul admin ! V-a raspuns ca vorbeste alta limba 12 ore pe zi, iar limba romana, in aspectul scris, nu a mai utilizat-o de la 21 de ani ! Nu va mai legati de ” greseli ” gen “Mireca Gioana”, in loc de ” Geoana”, va asigur ca sunt insignifiante, urmariti mai bine esentialul si semnificatiile de substrat !Acestea nu sunt esentiale ! Incepeti sa nu mai vedeti padurea de copaci, daca va legati de asemenea aspecte ! Nu inseamna ca domnul admin ” nu le are cu politica “, daca i-a scris astfel numele… Oricum, fiti mai vigilenti la ce votati, apropo de numele amintit !!!! Lasti-l pe domnul Istrate sa ne decodifice semnificatia acestor previziuni, sa-si exprime parerile in legatura cu stadiul vibratiilor tectonice si sa ne transmita prin domnul admin! Insa fiti mai politicosi ! Va multumesc !

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro