Jan
23
2010

Ajutor pentru Haiti – apel umanitar

Ajutor pentru oameni…. ca voi. Cand statul nu ii mai poate ajuta , numai noi mai putem face diferenta, noi oamenii de rand.
Am deschis si un subiect pe forum la care toti puteti participa (chiar si cei neinregistrati) > http://forum.ioanistrate.ro/showthread.php?436-Haiti-sau-Romania-un-topic-care-trebuie-sa-ne-dea-de-gandit

Daca eram noi in locul lor?


Crucea Rosie Romana se alatura eforturilor Federatiei Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie si lanseaza apelul “Ajutor pentru Haiti”. Campania consta in colectarea de fonduri online si direct, in conturile deschise special, dar si prin punerea la dispozitia populatiei a serviciului de restabilire a legaturilor de familie, cu rudele aflate in Haiti, prin mesaje de Cruce Rosie.

Invitam pe toti cei care vor sa sprijine efortul umanitar international, companii, oameni de afaceri, organizatii guvernamentale si neguvernamentale, sa raspunda apelului nostru. Fondurile colectate vor fi directionate catre Federatia Internationala de Cruce Rosie si Semiluna Rosie.

Conturile speciale, in care pot fi depuse contributiile in bani, sunt deschise la BRD, Sucursala Piata Romana:

LEI: RO02BRDE410SV61136934100
EURO: RO35BRDE410SV27880794100

Eu am donat, Dl Istrate le fel …. sper ca si voi sa ne urmati exemplu. Asta diferenta dintre animale si oameni … ca noi ne putem ajuta chiar daca ne aflam la mii de km distanta unii de altii.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care au murit!

SURSA :
http://www.crucearosie.ro/proiecte/apel-pentru-haiti.html
http://www.crucearosie.ro

16 Comentarii to “Ajutor pentru Haiti – apel umanitar”

 1. Buna seara.
  Domnul Istrate a avut vreo viziune in privinta asta?
  Multummesc

  Admin:

  Da … inca din 2008 🙂 si este si pe blog ….

 2. daca DA cum a vazut dansul aceasta nenorocire.
  La televizor se da ceva despre Halasesti.
  Este o localitate cunoscuta?

 3. Eu sincer sa fiu am o alta versiune vis-a-vis de ce s-a intamplat in Haiti, am scris si la mine pe site. Pacat de cei nevinovati!

 4. Asta-seara luna este exact ca in 77 si are un halo in jurul ei si daca te uiti atent trepideaza o lumina in jur, diferit ca de obicei. Fenomenul a fost semnalat in toata Transilvania si ma intreb daca nu urmeaza cutremurul !!! Ma puteti lamuri? Multumesc! Astep un raspuns urgent!!!

 5. Luna se vede asa din cauza gerului.

 6. Legat de Luna si halo. Cauta pe google la imagini dupa cuvintele moon si halo si o sa vezi ca e un fenomen natural si normal.

 7. Buna ziua,
  Nu stiu pentru a cata oara scriu. Nu ma descurc in acest forum, nu stiu de unde sa ma agat sa imi apara o casuta care sa imi spuna – aici scrie si va ajunge la …” eu stiu unde – ca sunt atatea subiecte ca nu sti pe care sa le citesti.
  Am scris si azi si ma asteptam ca dupa ce transmit sa apara pe ecran mesajul meu 0 nu stiu unde s-a dus mesajul ca de aparut nu a aparut.
  Nu ma consider chiar asa de novice in ale calculatorului – e adevarat nu stiu engleza si sunt pensionara dar lucrez pe calculator de la prima generatie a calculatoarelor si mai inteleg ce vrea el sa spuna.
  Va rog ajutatima si pe mine intr-un fel.
  – ori mai eliminati din subiecte,
  – limitati-va doar la subiecte numai dintr-un domeniul sau doua,
  – mai puneti ceva instructiuni si rugati participanti de pe forum sa mai elimine din chivetul ce exista acum pe forum.
  Cu respect, Tania

  Admin:

  Fiti mai exacta ce ati vrea sa stiti.

 8. nu pot sa postez nimic pe forum imi spune ca am accesul restrictionat 🙁

  Admin:
  Rezolvat

 9. Daca domnul Istrate nu poate preciza cand va fi cutremurul in tara noastra , uite ca specialistii in seismologie de la noi ne pot spune cu adevarat, ca va fi un cutremur in primele duua saptamani din luna februarie uite aici http://stiri.rol.ro/content/view/550004/2/
  Ei spun ca vom scapa cu un cutremur pana in maxim 5 grade
  Oare chiar asa sa fie, sa scapam asa usor!!! Ar fi interesanta si parerea domnului Istrate care insa se lasa asteptata…
  Parerea mea este ca cutremurul va venii cand nimeni nu se va astepta la asta, prin surprindere ….pt ca asa trebuie sa fie, in schimb noi vom fi adanc concentrati sa ne logam sa ne codam, sa ne inregistram, sa batem campii si astfel sa ratam evenimentul !!! Asta e. Vom trai si vom vedea ce si cum !!!

 10. Va rog frumos sa il intrebati pe dl.Istrate daca este adevarat ceea ce spun seismologii de acest cutremur din luna februarie?
  Dl.Istrate a spus ceva, dar spre primavara, cred ca luna martie.
  Multumim.

  Admin:

  Nu stiu la ce va referiti. Nu am citit nici un articol in acest sens. Va rog frumos, daca puteti, sa-mi dati si mie linkul catre acel articol.

 11. @ admin: Ca si alexandara , nici eu nu pot posta . nu am drepturi. ma poti ajuta te rog ?

  Admin:
  Rezolvat

 12. buna ziua, ce parere are Dl Istrate de ce spun ziarele despre cutremurul de la sf lunii? si inca o rugaminte nu pot posta nimic pe forum, am acces restrictionat, multumesc anticipat

  Admin:
  Am rezolvat problema cu restrictia.
  Nu stiam de aceasta chestie. Puteti sa-mi dati un link catre articolul din ziar?

 13. http://can can.ro/actualitate/intern/romania-zguduita-de -un-seism-86013.html

 14. Ziarul este Can-can din 27.01.2010,art.”Seismologii avertizeaza”.

 15. nu pot posta pe forum si nu pot intra pe flash chat
  multumesc

  Admin:
  Rezolvat

 16. Daca cititi cu atentie articolul, numele Toader Victorin NU ESTE SEFUL INFP, ci din cadrul IRSA,deci cei de la Cancan au dat cu bata in balta de la inceput.

Adauga un comentariu

This site is protected by WP-CopyRightPro